- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
2 gün sonra aldatılırsa o zaman da dersin nasıl beni aldatan zengin koca bulurum diye konu açben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Zengin adam beni napsın, ne gibi bir çekiciliğim var diye sorgula kendi kendine. Sevgiline de yazık böyle biriyle vakit kaybediyor.ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Dillere destan guzelligi varmistirZengin adam beni napsın, ne gibi bir çekiciliğim var diye sorgula kendi kendine. Sevgiline de yazık böyle biriyle vakit kaybediyor.
O da yokki.Dillere destan guzelligi varmistir
Kuzen eşinin kardeşi yada kuzeni yokmuben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
kuzenim aşırı güzel değil ama bakımlı baya kilosuna falan çok dikkat ediyorBenim lisedeki fizik hocam "Zenginle evlenmek için ya çok güzel ya da çok zengin olman lazım" diyordu
O iş kiloyla olsaydi butun zayiflarin kocasi zengin olurdu.kuzenim aşırı güzel değil ama bakımlı baya kilosuna falan çok dikkat ediyor