- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.659
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Videolar çekiyordu Tiktok’ta ama erotik veya dans tarzında olduğunu sanmıyorum.Vücudunu kullanarak bir para kazanma durumu yoktu diye biliyorum yani. Ağlamış işte.
Yok artıkPlatonik olduğu elemanın gizli gizli terli gömleğini kokladığını eklemeyi unutmuşsun
NEYYY.Şu konuda sonlara doğru soruldu nasıl o kadar takipçi yaptın onlyfans falan mı açtın denmişti.Kendi Ellerimde Hayatımı mahvettim.
22 yaşına girdim tam da bugün.normalde 4. sınıfa geçmem lazım ama çoğu dersten kaldım aylardır staj aradım birçok mülakata girdim hiçbiri olumlu olmadı.iyi bir okulda olmadığım için elendiğimi düşünüyorum çünkü imaj konusunda dezavntaj yaratıyor. çok kilo aldım an itibariyle 120 kiloyum herhangi...www.kadinlarkulubu.com
zengin koca arayacağına çalış kendin kazan el şeyiyle gerdeğe girilmezben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
BüyükÜstüne ketçapla mayonez ister misin vanessa
yuh gercekten mi yaVanessa minnoş kuşum gelmiş hoşgelmişşşş
En son tiktokta cıbıl cıbıl videolar çekip para kazaniyordun naptin kizzzzz zengin olamadın mi?
hayir evlenmek icin dedim,eger begenirse evleniyorlar yoksa yok durumu yokmus falan filan bunlar onlar icin onemsiz (istisnalar var o ayri)sizin karsiniza nasil insanlar cikti bilmem ama bunu abartiyorsunuz dizi falan ne alakasi var ?iste kompleks yaparsaniz denk degiliz dersiniz baska seyler dersiniz .Kadinlarin genel anlamda guzelligine bakarlar sonra huyuna suyuna buradan kastim anlasmak yani ruh guzelligi diye bir sey var yoksa sen (atiyorum) lise mezunusun her sey ok ama akademik kariyerin yok diyen ben evlenmem diye bir erkek ben duymadimŞuan orta halli insanlar bile ama o ünv okumamış denk değiliz diye neler neler derken ailesi sayesinde yada değil zengin donanımlı insan sadece fizik ve yüz güzelliğine bakar denmesi çok ütopik fazla pink dizi fantezisi yani.
Adam karısından boşanmıyo diye yalandan intihar girişiminde bile bulunmuştu. Ne darlamaması? Old magazinciler bilir
bence de salak bir insan değil ama vasıflı bir insan da değil. Zengin erkekler vasıflı kadın ister tezini de cidden çürütüyor
hayir evlenmek icin dedim,eger begenirse evleniyorlar yoksa yok durumu yokmus falan filan bunlar onlar icin onemsiz (istisnalar var o ayri)sizin karsiniza nasil insanlar cikti bilmem ama bunu abartiyorsunuz dizi falan ne alakasi var ?iste kompleks yaparsaniz denk degiliz dersiniz baska seyler dersiniz .Kadinlarin genel anlamda guzelligine bakarlar sonra huyuna suyuna buradan kastim anlasmak yani ruh guzelligi diye bir sey var yoksa sen (atiyorum) lise mezunusun her sey ok ama akademik kariyerin yok diyen ben evlenmem diye bir erkek ben duymadim
Böyle bir istek nasıl geldi aklına Feriha?ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
her seyine bakiyor diyorsunuz ya o her sey dediginiz benim yazdigim begenir sonra anlasirim anlasamam kismi ben kisa kesiyorum detaya girmeden ama sadece guzellik degil once guzellik bu onlar icin onemli ,bakin etrafa, arastirin erkekler kapali kutu degil ki yillardir bilenen bir durum yaptiklari.Bunu neden kompleks yapayımkişisel derdim değil red ettiklerim de oldu daha evlilik düşünmüyorum diyerek. Ayrıca ben görünen bilinen birşey dedim. O kadınların maddi beklentileri yoktur gerçek anlamda da seviyordur zengin olduğu için değil birde onların ortamına girmek için çalışmıştır kendini geliştirmiştir ahlaklı çevreden geliyordur zengin kisi etkilenir evlenebilir okey ama bu çok sık olan birşey değildir diyorum sizin dediğiniz durum şans -kader faktörü yani çok yoğun duygular besler evlenir prens Harry gibi duygusal olması lazım dediğinize göre lise bile okusa
Zenginler de harika demiyorum elbette ama evlilik olunca herkes herkesin herşeyine bakıyor.
Daha kendini geliştirmeden etmeden üst kriterler bana ütopik geliyor yani.
Hem konu sahibi başka hiçbir özellik belirtmedi akıllı,zeki , ahlaklı, ahlaksız hic farketmiyor sadece donanımlı zengin diyor kendine de saygısızlık bence.
İş evliliğe gelince aile yaşantısına çevresine ve herşeyine bakarsınız kimse kimseyi kandırmasın güzellikle bitmiyor.
Seçmeyeyim secileyim hiçbir erkek saygı duymaz böyle zihniyete kusura bakmayın.
Senin dediklerine katılıyorum lakin istisna bunlar tabi ki evlenmezler katiyen diyen yok ama kaide bozulmuyor. Bir kere ayak uydurulmuyor. Ne kadar güzel olursan ol o çevreye adapte olamıyor o insanlar ve görmemiş gibi hal hareketleri oluyor eğreti duruyorlar. Şöyle örnek vereyim yakın arkadaş grubumla buluştuğumda yanlarında bir kız gelmişti. Yeni evlenmiş eşinin durumu iyiyimiş ama nasıl anlatıyor hani böyle caka satarlar ya sanki kocasının parasıyla kendisinin sınıf atladığını düşünüyordu. Ama şekil şuydu kot tişört atıyorum giyiniyoruz hepimiz o üstüne abartısız gelin evinden çıkma gibi 6 7 tane kolye üst üste bütün kolları bilezik o kadar komikti ki saygı duyarsın seversin takarsın lakin tüm takılarını aynı anda gösteriş için takmazsın. Bize eşim gibi adamlar sizlere bakmaz bile dedi adgjjj niye dedik çirkin miyiz yok ondan değil bulması zor ya ben aradım ayarttım dedı direk adhjkkhayir evlenmek icin dedim,eger begenirse evleniyorlar yoksa yok durumu yokmus falan filan bunlar onlar icin onemsiz (istisnalar var o ayri)sizin karsiniza nasil insanlar cikti bilmem ama bunu abartiyorsunuz dizi falan ne alakasi var ?iste kompleks yaparsaniz denk degiliz dersiniz baska seyler dersiniz .Kadinlarin genel anlamda guzelligine bakarlar sonra huyuna suyuna buradan kastim anlasmak yani ruh guzelligi diye bir sey var yoksa sen (atiyorum) lise mezunusun her sey ok ama akademik kariyerin yok diyen ben evlenmem diye bir erkek ben duymadim
Senin dediklerine katılıyorum lakin istisna bunlar tabi ki evlenmezler katiyen diyen yok ama kaide bozulmuyor. Bir kere ayak uydurulmuyor. Ne kadar güzel olursan ol o çevreye adapte olamıyor o insanlar ve görmemiş gibi hal hareketleri oluyor eğreti duruyorlar. Şöyle örnek vereyim yakın arkadaş grubumla buluştuğumda yanlarında bir kız gelmişti. Yeni evlenmiş eşinin durumu iyiyimiş ama nasıl anlatıyor hani böyle caka satarlar ya sanki kocasının parasıyla kendisinin sınıf atladığını düşünüyordu. Ama şekil şuydu kot tişört atıyorum giyiniyoruz hepimiz o üstüne abartısız gelin evinden çıkma gibi 6 7 tane kolye üst üste bütün kolları bilezik o kadar komikti ki saygı duyarsın seversin takarsın lakin tüm takılarını aynı anda gösteriş için takmazsın. Bize eşim gibi adamlar sizlere bakmaz bile dedi adgjjj niye dedik çirkin miyiz yok ondan değil bulması zor ya ben aradım ayarttım dedı direk adhjkk