- 10 Ekim 2014
- 31.530
- 140.979
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Senin dediklerine katılıyorum lakin istisna bunlar tabi ki evlenmezler katiyen diyen yok ama kaide bozulmuyor. Bir kere ayak uydurulmuyor. Ne kadar güzel olursan ol o çevreye adapte olamıyor o insanlar ve görmemiş gibi hal hareketleri oluyor eğreti duruyorlar. Şöyle örnek vereyim yakın arkadaş grubumla buluştuğumda yanlarında bir kız gelmişti. Yeni evlenmiş eşinin durumu iyiyimiş ama nasıl anlatıyor hani böyle caka satarlar ya sanki kocasının parasıyla kendisinin sınıf atladığını düşünüyordu. Ama şekil şuydu kot tişört atıyorum giyiniyoruz hepimiz o üstüne abartısız gelin evinden çıkma gibi 6 7 tane kolye üst üste bütün kolları bilezik o kadar komikti ki saygı duyarsın seversin takarsın lakin tüm takılarını aynı anda gösteriş için takmazsın. Bize eşim gibi adamlar sizlere bakmaz bile dedi adgjjj niye dedik çirkin miyiz yok ondan değil bulması zor ya ben aradım ayarttım dedı direk adhjkk
Kız onlardaki özgüven bizde yoktur bak ki normalde çok özgüvenli atak biriyimdir ama o kız kadar olamam afhkkYaşandı.
Akrabamin biri gitti bi kız buldu. Bi de anlatıyordu yokluğu ve varlığı görmüş olgun biri diye, bir evlendiler kız elinde paralardan yelpaze yapıp stori atmaya başladı ki öyle çok zengin filan da değildi adam yani. Zenginin bulsa ne yapacakmış hayal dünyamda binbir ihtimal var.
her seyine bakiyor diyorsunuz ya o her sey dediginiz benim yazdigim begenir sonra anlasirim anlasamam kismi ben kisa kesiyorum detaya girmeden ama sadece guzellik degil once guzellik bu onlar icin onemli ,bakin etrafa, arastirin erkekler kapali kutu degil ki yillardir bilenen bir durum yaptiklari.
Secmem secilirim secerler sececekler buralara kadar gelip erkek saygi duymaz demeyin kendine saygi duyana insanlarda saygi duyar, bu curekar bir bakis acisi ve garip bence .
AynenDediğimi anlatamıyorum galibs neyse. Birşey diyemem artık sanırım.
Kız onlardaki özgüven bizde yoktur bak ki normalde çok özgüvenli atak biriyimdir ama o kız kadar olamam afhkk
Senin dediklerine katılıyorum lakin istisna bunlar tabi ki evlenmezler katiyen diyen yok ama kaide bozulmuyor. Bir kere ayak uydurulmuyor. Ne kadar güzel olursan ol o çevreye adapte olamıyor o insanlar ve görmemiş gibi hal hareketleri oluyor eğreti duruyorlar. Şöyle örnek vereyim yakın arkadaş grubumla buluştuğumda yanlarında bir kız gelmişti. Yeni evlenmiş eşinin durumu iyiyimiş ama nasıl anlatıyor hani böyle caka satarlar ya sanki kocasının parasıyla kendisinin sınıf atladığını düşünüyordu. Ama şekil şuydu kot tişört atıyorum giyiniyoruz hepimiz o üstüne abartısız gelin evinden çıkma gibi 6 7 tane kolye üst üste bütün kolları bilezik o kadar komikti ki saygı duyarsın seversin takarsın lakin tüm takılarını aynı anda gösteriş için takmazsın. Bize eşim gibi adamlar sizlere bakmaz bile dedi adgjjj niye dedik çirkin miyiz yok ondan değil bulması zor ya ben aradım ayarttım dedı direk adhjkk
Bir konu vardı eşi doktordu. Eşinin arkadaş ortamından rahatsızdı çünkü konuşulanlara muhabbete katılamıyordu. Gitmek istemiyordu eşi şöyle giyin ayak uydur diyordu. Ki adam yerine göre giyinmesinden bahsediyordu yerine bile giyinmeyi demek ki bilmiyordu. Herkes kocasına hak vermişti. Burada bile ortama ayak uyduramama var böyle bir durumda bir insan her şeye nasıl ayak uyduracak ki her şey giyimle kuşamla bakımla olmuyor. Aynı dili konuşamazsınValla bende evlenmezler asla demedim hayatta herşey mümkün. Sonrası var yani bu kişi hiç mi ailesine danışmıcak yada nişanı kız yapacağı zaman kızın ailesi hiç mi sorun yaşamaz. Aileler de birbirini ağırlarken falan.
Yok çok kapsamlı şeyler bunlar anlat anlat bitmez ben şahsen sadece aşkın yetebildigine inanan biri değilim geniş zaman da oğlak kafası yani. Yada düşündüğüm kişi multi zengin- fakir kız hahah bence daha orta direkt zengin ile anlaşırlar gibi.
Bende şuan Karadeniz'de yaylada çimlere yatip serinlemek isterdim.Hayaller hayatlar.ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Bi de boşanan bir üye konuya vardı, eski eşi ile sosyo ekonomik uyumsuzlukları olduğundan boşanmışlar, kadın ucuz elbise alıyormuş falan eşi beğenmiyormuş, yanına yakıştıramıyormuş. Eşi işyerinden birini buldu boşandıktan sonra diye adam çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşılamasına rağmen nafaka yükseltsin istiyordu.Bir konu vardı eşi doktordu. Eşinin arkadaş ortamından rahatsızdı çünkü konuşulanlara muhabbete katılamıyordu. Gitmek istemiyordu eşi şöyle giyin ayak uydur diyordu. Ki adam yerine göre giyinmesinden bahsediyordu yerine bile giyinmeyi demek ki bilmiyordu. Herkes kocasına hak vermişti. Burada bile ortama ayak uyduramama var böyle bir durumda bir insan her şeye nasıl ayak uyduracak ki her şey giyimle kuşamla bakımla olmuyor. Aynı dili konuşamazsın
Hatırlıyor gibiyim bu konuyu hatta standartlarım düştü aynı şekilde standartını devam ettirsin istiyorduBi de boşanan bir üye konuya vardı, eski eşi ile sosyo ekonomik uyumsuzlukları olduğundan boşanmışlar, kadın ucuz elbise alıyormuş falan eşi beğenmiyormuş, yanına yakıştıramıyormuş. Eşi işyerinden birini buldu boşandıktan sonra diye adam çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşılamasına rağmen nafaka yükseltsin istiyordu.
Zayıfladım, cilt tedavisi oldum, estetik oldum hala asgari ücretli adamlar karşıma çıkıyor ya djsjdjsjsksO iş kiloyla olsaydi butun zayiflarin kocasi zengin olurdu.
Zengin ol :))Zayıfladım, cilt tedavisi oldum, estetik oldum hala asgari ücretli adamlar karşıma çıkıyor ya djsjdjsjsks