- 10 Ekim 2014
- 31.530
- 140.976
- Konu Sahibi VanessaRinki
Senin dediklerine katılıyorum lakin istisna bunlar tabi ki evlenmezler katiyen diyen yok ama kaide bozulmuyor. Bir kere ayak uydurulmuyor. Ne kadar güzel olursan ol o çevreye adapte olamıyor o insanlar ve görmemiş gibi hal hareketleri oluyor eğreti duruyorlar. Şöyle örnek vereyim yakın arkadaş grubumla buluştuğumda yanlarında bir kız gelmişti. Yeni evlenmiş eşinin durumu iyiyimiş ama nasıl anlatıyor hani böyle caka satarlar ya sanki kocasının parasıyla kendisinin sınıf atladığını düşünüyordu. Ama şekil şuydu kot tişört atıyorum giyiniyoruz hepimiz o üstüne abartısız gelin evinden çıkma gibi 6 7 tane kolye üst üste bütün kolları bilezik o kadar komikti ki saygı duyarsın seversin takarsın lakin tüm takılarını aynı anda gösteriş için takmazsın. Bize eşim gibi adamlar sizlere bakmaz bile dedi adgjjj niye dedik çirkin miyiz yok ondan değil bulması zor ya ben aradım ayarttım dedı direk adhjkk
Yaşandı.
Akrabamin biri gitti bi kız buldu. Bi de anlatıyordu yokluğu ve varlığı görmüş olgun biri diye, bir evlendiler kız elinde paralardan yelpaze yapıp stori atmaya başladı ki öyle çok zengin filan da değildi adam yani. Zenginin bulsa ne yapacakmış hayal dünyamda binbir ihtimal var.