• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi çalışmış bazı kadınlar da belki bu başarıyı elde etmek için cinsiyetini kullanmıştır, patron beğenip işe almıştır gibi çoğaltılabilir
Kafan mı güzel senin senin gibi olan bazı kadınlar var zengin koca bulamayıp işyerinde patronu kafalayıp yükselenler senin düşünce tarzında olan kişiler işletme mezunuyum kasiyer olarak işe girdim her bir seyi yaptım kasada oturup salla başı al maaşı yapmadım yönetici yardımcısı oldum benm gibi kasiyerden yükselmiş biriyle önce arkadaşlık sonra evlilik yaptım tutupta kendimi birilerine yamamadım yükselmek için oldugum yere tırnaklarımla gelmiştim ve şimdi işten ayrıldığım için çok pişmanım

Daha hala temiz kalp good vibes diye geziyor millet de özeniyor işte
Hep vardilar ama ortaya cikma arsizlik normallestirme pek olan seyler degildi.
Sessiz sedasiz yasarlardi.Bunu bile isteye planli programli saldilar.
Ben bunu soyleyince abartiyosun diyolar boyle dusunuyorum yalan yok.Bana gore onun olayi bastan sona bilincliydi boyle yazildi cizildi oynandi resmen.

Bu nasıl konu :KK53: Bence artık kkda bir evlilik köşesi olmalı.Zengin beylerle, zengin bey isteyen kızlar orada eşleşmeli. Bi sinerji oluşturalım burda
Heeee fuhus cetesi diye bassinlar bi o eksikti.Kazenle Mune ede temiz don atlet yollariz artik :KK45:

aslında zenginlerin çoğu aileden zengin olarak doğuyo . 0dan başlayıp zengin olanların sayısı aileden zengin olanlara göre çok düşüktür hem 0dan başlamak çok daha zor ama olası tabi. onlar kolejlerde iyi eğitim alırken 40 kişilik sınıfta okicaksın büyüdükçe aklının bi köşesinde hep geleceği tasarlayıp dertleniceksin. hem çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler işini layıkıyla yapanlar da vardır ama insanlar o kadar büyük paralar için ne dolaplar çeviriyo. sanki hepsi çok didinmiş dürüstçe çalışmış gibi yazmışsınız ama gerçek öyle değil. başka biri de böyle kadınlar dolandırıcı yazmış iki taraf da halinden memnun bu durumlarda ne dolandırıcılığı

benim için çok şart da değil. olsa iyi olur olmasa da olur yani :-)

allasen bi cevap ver zengin adam seninle neden evlensin?

Eğitim vasat, kültür yok, vizyon sıfırın altında seyrediyor, güzellik bilmiyoruz ama ortalıkta bir ton eğitimli, kültürlü, aileden varlıklı, vizyon sahibi, gezmiş görmüş geçirmiş bebek gibi kız var. Senin artın ne?

Millet işin kolayını bulmuş. 17 yaşindan beri çalışıyorum. Hem okudum hemde yazlari çalıştım. 37 yaşındayım hala çalisiyorum. 12 yıl özel sektörde çaliştim . 8 yıldırda kendime is kurdum çalışıyorum. Evet bazen çok yoruluyorum ama insanın kendi alınterini ile kazandığı para çok tatlı. Tavsiye ederim.

Zengin olsun benim olsun değil de işi ve eğitimi olsun iyi bir yaşantısı olsun diye düşünürdüm ben olsam
Sen bence derslerine güzelce çalış elit arkadaşlar seç kendine iyi bir iş bul
O zaman zenginle tanışma şansım da artar.

herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler
Sen o izlediğin dizilerde; zengin koca bulucam diye ; zengin masasına meze olan kızlarıda izle, o zaman bu fikirlerin geçer.

Hep vardilar ama ortaya cikma arsizlik normallestirme pek olan seyler degildi.
Sessiz sedasiz yasarlardi.Bunu bile isteye planli programli saldilar.
Ben bunu soyleyince abartiyosun diyolar boyle dusunuyorum yalan yok.Bana gore onun olayi bastan sona bilincliydi boyle yazildi cizildi oynandi resmen.
Tam anlamıyla doğru kelimeyi kullanmışsınız, arsızlık 👍 şimdi burada hanımlar haklı olarak emeğin kıymetinden, çalışıp kazanmaktan, onurdan gururdan bahsetmişler ama arsız insana değer yargıları vız gelir, bu değerler buradaki kızımıza öğüt veren hanımlar için. Erkekler güzellik arayınca sorun yok bize mi garezinize getiriyorlar bunları söylediğimizde de, söylenmek isteneni anlamıyorlar bile.

Bu zihniyet cinsiyete has değil hem kadında hem erkekte olabiliyor, misal bu kafadaki erkek parasının yeteceği en güzel “malı” almak istiyor (parası artarsa malı değiştirip model yükseltebilir), kadın da malını olabildiğince yüksek fiyattan vermek istiyor, başka şansı yok ki, bildiği tek yöntem bu. Pazarlık işte.

zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin :-)

Bak şimdi önce sakin sakin cevap yazmıştım ama şurayı okumamışım
Yani şu alıntı yaptığım bölüme ne desem az
Bence sen bunu mutlaka yap Layığını bulursun işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back