• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi lanet gitsin iki tüyo alalım dedik sabah beri dükkanın önünü kapadınız diyecek bize, kusura bakmasın gari bizden ekmek çıkmadı 👻

Yorumlarınızı beğenirim genelde, ama L lilybeth in üslubu sıkıntılı olsa da hiç mi haklı yanı uok sizce gerçekten?
Yani bana isteyen herkes kariyer yapar yazmak burda kırıcı geliyor. Benim de işsizlikten kırıldığım dönemler oldu, uzun da sürdü. İşsizlik oranları da ortada. Gayet başarılı gençlerimiz kariyer yapamıyor. Birilerinin burada herkes istese bir yere gelir, başarılı olur demesi çok acımasız geliyor. Ben şu an işsiz bir insan olsam incinirdim.
illa tembel kapasitesiz insanlar işsiz değil. Burada bunu yazmak çok kırıcı.
Ben ne donanımlı, çalışkan insan biliyorum çalışamayan, mecburen evde çocuk büyüten. Bir tanesi yakın arkadaşımdır. Gece gündüz emek verdi, pek Çok mağduriyet yaşadı. Eminim sizin yazdıklarınızı okusa çok incinirdi.

değerli arkadaşlarım,
normalde böyle birşeyi dile getirmem. burada yazmışlığım da azdır. muhtemelen benim ne kadar terbiyesiz, etik dışı olduğumu düşünüyorsunuz mesaj içeriğini buraya taşıdığım için.
nasıl ki üye arkadaşım yorumlarımdan dolayı kendini çok yorgun ve kötü hissediyorsa, ben de ailemiz açısında önemli bir tarih olan bugünde, vefat etmiş annemi düşünerek kolay agresifleşmeye çok müsaittim. demek ki insanlar büyük sıkıntıları karşısında olmadıkları biri gibi tepkiler verebiliyorlar. sizleri de gerdiysem özür dilerim.
umarım gözünüzde burada yansıtıldığım gibi kalmam.
başlıktan ayrılıyorum.
hepinize sevgilerimle..
Başınız sağ olsun..:dua:
Çok üzüldüm. Özür diliyorum.
Lütfen üzülmeyin.
Mune 'e ben rica ederim. Size ceza vermesin..

Nolur üzülmeyin..

Allah'a havale konusunda evet ona gerek yoktu. Zaten özür diledim. Hatamın farkındayım.
Onun dışında haklıyım bence.
Özel mesajla yazdığım bir bilgiyi ifşa etti. Bana sormadı. Bu etik değil.

Keşke beni itham ederken diğer üyeye de en azından evet etik olarak yanlış yapmış deseydiniz. Benim gözümde objektif olurdunuz.

Neyse o da benden özür diledi. Konu kapandı.

Ben şu an bu konuya neden girdim diyorum.
Hep böyle konularda ban alıyorum.

Halbuki gir kayınvalide görümce konusuna bir yorum bırak çık. Artık ban otelinden dönüşte öyle yapayım..
Ben sabahtan beri burdayım ama gerçekten olayı anlamadım
Ama şu var bu sana yazan şahıs ve ekürisi geyik sohbetimi ne orda takılıyorlar
Bir tartışma olunca birbirlerini korumak için konuya dalıyorlar
Bende diyorum sağdan soldan bana niye saldırılıyor

Yorumlarınızı beğenirim genelde, ama L lilybeth in üslubu sıkıntılı olsa da hiç mi haklı yanı uok sizce gerçekten?
Yani bana isteyen herkes kariyer yapar yazmak burda kırıcı geliyor. Benim de işsizlikten kırıldığım dönemler oldu, uzun da sürdü. İşsizlik oranları da ortada. Gayet başarılı gençlerimiz kariyer yapamıyor. Birilerinin burada herkes istese bir yere gelir, başarılı olur demesi çok acımasız geliyor. Ben şu an işsiz bir insan olsam incinirdim.
illa tembel kapasitesiz insanlar işsiz değil. Burada bunu yazmak çok kırıcı.
Ben ne donanımlı, çalışkan insan biliyorum çalışamayan, mecburen evde çocuk büyüten. Bir tanesi yakın arkadaşımdır. Gece gündüz emek verdi, pek Çok mağduriyet yaşadı. Eminim sizin yazdıklarınızı okusa çok incinirdi.
Biz yanlış anlamışız hanfendi ekonomi çok iyi dememiş
Üslubuma hiç dikkat etmiyorum valla ban yersem yerim ama böyle tiplere dayanamıyorum
2 dil muhabbeti üniversite muhabbeti baydı diyor utanmadan
Sonra aaa ben öyle mi dedim
Siz yetersizsiniz diyor
Benim işim gücüm var çok şükür ama Türkiye’de gençler işsiz yeni mezunlar onlar için konuştum
İzmir Marşı söyle deyip dalga geçiyor bide
Onun üslubu gerçekten çok güzel bravo 👏

Çok üzüldüm. Özür diliyorum.
Lütfen üzülmeyin.
Mune 'e ben rica ederim. Size ceza vermesin..

Nolur üzülmeyin..
Harika bir manipüle yeteneğiniz var, takdir ettim.
Ağladım, ağlayacağım, yıprandım, yoruldum, ban yiyeceğim bir süre gelmeyeceğim vesaire.
Kimse sevgiliniz hakkında üçüncü kişi tarafından anonim olarak yapılmış bir konuşmayı cımbızlamaz idi.
Panik olmanızı, silinmesini rica etmenizi anlıyorum.
Ancak bu kadar sürünceme olacak bir durum yok.
Zaten daima kontrollü yazıyorsunuzdur eminim, bundan sonra daha da kontrollü olursunuz.
Ağlayacak, yıpranacak nice durum varken böyle ufak, düşünülmeden gerçekleşen bir eylemin bunca uzaması çok garip.

Allah'a havale konusunda evet ona gerek yoktu.
Onun dışında haklıyım bence.
Özel mesajla yazdığım bir bilgiyi ifşa etti. Bana sormadı. Bu etik değil.

Keşke beni itham ederken diğer üyeye de en azından evet etik olarak yanlış yapmış deseydiniz. Benim gözümde objektif olurdunuz.

Ben şu an bu konuya neden girdim diyorum.
Hep böyle konularda ban alıyorum.

Halbuki gir kayınvalide görümce konusuna bir yorum bırak çık. Artık ban otelinden dönüşte öyle yapayım..
Gercekten hirslanmissin ve anlamak istemiyorsun galiba kahvecim kendi adima birsey bilmiyorum (14 sayfa itibari baktim)
okudugum birsey yok ozel mesajdan behsediyorsun ozel Mesaji ne bilelim

Alintilarda kalan birseyde yok konuyu ANLAMADİM paylasilan bilgi abartilacak birseymi bilmiyorum herneydiyse oda zaten benim yaptigim hos degil ama uslubu tarzi itti gibi birsey yazmis

Sen ona kizdigin icin onunlA yapilan iletisime kiziyorsun kendi ustune aliyosun benim onunla iletisimim senle bir alakasi yokki misal

Neyse ne desem yarindan once anlamayacaksin bakis acin notrlenmedi daha
Kendi adima yazdigim begendigim guldugum hicbirseyin senle alakasi yoktu cunku senin mevzunu bilmiyorum
Bir onceki mesajda yapip yapip hirslaniyorsunuzuda bahsettigin o ozel bilgi icin kullandim

korktugun birine sebep olabilecek zarar verebilecek birseyi bu mecralarda paylasip sonra kiziyorsunuz anlaminda internet ortami kim kimdir necidir ne bilecegiz
Onun yaptigi yanlis kabul etmis zaten neyse uzme kendini

Vallahi konu basit aslında..
Biz ikimiz ''Ban oteline tatile '' gideceğiz..
Umarım çok uzun bir tatil olmaz..

Biz aramızda hallettik. İkimizde hata yaptık. O özür diledi bende diledim.
İşte maalesef 2 sayfayı dağıttık. ee tabi bu yüzden ben ''Ban otelinde bir tatil'' kazandım.
Siz de kazandınız..

Size bir şey demek istiyorum. Evet bizim ülkede herkes istediğine sahip olamıyor, evet hep çok çalışan kazanamıyor.
Ama bunu ifade etmek sizin üslupla olmaz. İnsanlar, ne dediğine değil nasıl dediğine bakarlar.
Siz burada çok sivri yazdınız. Daha yumuşak yazsaydınız çoğunluk size hak verirdi.

Bence artık bu konudan çıkalım.. Ban otelinde tatilin süresi buna bağlı..:KK50:

Son düzenleme:
Ağladım, ağlayacağım, yıprandım, yoruldum, ban yiyeceğim bir süre gelmeyeceğim vesaire.
Kimse sevgiliniz hakkında üçüncü kişi tarafından anonim olarak yapılmış bir konuşmayı cımbızlamaz idi.
Zaten daima kontrollü yazıyorsunuzdur eminim, bundan sonra daha da kontrollü olursunuz.
Ağlayacak, yıpranacak nice durum varken böyle ufak, düşünülmeden gerçekleşen bir eylemin bunca uzaması çok garip.
Biz konuyu kapattık.Ve bende ban yersem yerim. Bu moderatorun kararı.
Bir konuda ufak algısı kişiden kişiye göre değişir. ki benim yerimde değilsiniz o yüzden benim panıklememi anlamadınız. normal..

''Ağladım, ağlayacağım, yıprandım, yoruldum, ban yiyeceğim bir süre gelmeyeceğim vesaire.''

Bu dediklerim niye sizi rahatsız etti ki?
Duyguların tanımlanması bunlar. Sinirden ağlamak da sinirlerim bozuldu demektir.

Evet konu uzadı, herkes alıntı yaptıkça daha da uzuyor.

Vallahi konu basit aslında..
Biz ikimiz ''Ban oteline tatile '' gideceğiz..
Umarım çok uzun bir tatil olmaz..

Biz aramızda hallettik. İkimizde hata yaptık. O özür diledi bende diledim.
İşte maalesef 2 sayfayı dağıttık. ee tabi bu yüzden ben ''Ban otelinde bir tatil'' kazandım.
Siz de kazandınız..

Size bir şey demek istiyorum. Evet büzüm ülkede herkes istediğine sahip olamıyor, evet hep çok çalışan kazanamıyor.
Ama bunu ifade etmek sizin üslupla olmaz. İnsanlar, ne dediğine değil nasıl dediğine bakarlar.
Siz burada çok sivri yazdınız. Daha yumuşak yazsaydınız çoğunluk size hak verirdi.

Bence artık bu konudan çıkalım.. Ban otelinde tatilin süresi buna bağlı..:KK50:
keşke kendisi de sildiği yorumunda tahrik edici davrandığı için benim de sinirle böyle davranmış olabileceğimi düşünseydi.
astrolojiden dolayı mesaj kutumda 100lerce yazışma mevcut, hiçbirini reelde dahi paylaşmış değilim.
burada bana karşı takınılan tavra çok sinirlendim sadece.
Bu kişiler aynı yerde takılıyor bilerek yaptılar bunu sinir etmek için
Geyik sohbeti buldum ben
Hep aynı tip şeyleri yazıyorlar
Bana zaten ülkenin yarısı hak verir tabiki haklıyım
Bunlar bu üsluptan anlar ayrıca
Geçmiş karşıma 2 dil biliyor muhabbeti sıktı sadece kelime biliyordur yok Türkçen gibiyse İngilizcen hiçbir dili bilmiyorsun falan filan derse kusura bakma alır cevabını
O kim oluyor ?
Benim entelektüel seviyemin yarısına bile sahip olmayan bir insan geçip karşıma ama sizde çalışmıyorsunuz tembelsiniz ağlanıyorsunuz derse orda kayış kopar bende
Bu ülkede üniversite mezunu donanımlı yetenekli bir sürü genç var ve işsiz
Bu insanlara tembel diyemez kimse
Ben mühendislik fakültesi mezunuyum kendi mesleğimi yapamıyorum bunun sorumlusu ben değilim !19 yaşımdan beri çalışıyorum çabalıyorum!Hak ettiğim yerde asla değilim!
Ben yine iyiyim dedim gençler için üzülüyorum!

değerli arkadaşlarım,
normalde böyle birşeyi dile getirmem. burada yazmışlığım da azdır. muhtemelen benim ne kadar terbiyesiz, etik dışı olduğumu düşünüyorsunuz mesaj içeriğini buraya taşıdığım için.
nasıl ki üye arkadaşım yorumlarımdan dolayı kendini çok yorgun ve kötü hissediyorsa, ben de ailemiz açısında önemli bir tarih olan bugünde, vefat etmiş annemi düşünerek kolay agresifleşmeye çok müsaittim. demek ki insanlar büyük sıkıntıları karşısında olmadıkları biri gibi tepkiler verebiliyorlar. sizleri de gerdiysem özür dilerim.
umarım gözünüzde burada yansıtıldığım gibi kalmam.
başlıktan ayrılıyorum.
hepinize sevgilerimle..
Sen git geyik mi ne orda takıl ya
Gelip burda kızın özel msjını deşifre etmişsin arkadaşlarını korumak için yaptın
Bende diyorum bunlar benle niye uğraşıyor
Allahım akıl fikir versin size

Gelip burda kızın özel msjını deşifre etmişsin arkadaşlarını korumak için yaptın

pardon ben size ne cevap verdim de durup dururken bana bu tepki ?
üye arkadaşla karşılıklı özür diledik, iki medeni insan olarak konuştuk.
kimse sizinle özel olarak uğraşmıyor. forum ortamında insanlar fikirlerini savunuyor.

Ya siz ne kadar tuhaf insanlarsınız
Hepiniz geyik muhabbetinden gelip buraya saldırıyorsunuz
Birbirinizin avukatı musınız?
Hayret birşey ya
Burda kimse kimseyi tanımıyor
Bu tip şeyler yasaklanmalı bu sitede

pardon ben size ne cevap verdim de durup dururken bana bu tepki ?
üye arkadaşla karşılıklı özür diledik, iki medeni insan olarak konuştuk.
kimse sizinle özel olarak uğraşmıyor. forum ortamında insanlar fikirlerini savunuyor.
Siz hepiniz geyik muhabbetinden arkadasınız baktım gördüm
Birinle tartışıyordum hepiniz başıma üşüştünüz
Hayrola bu ne hırs?
Fikirlerinizi falan savunmuyorsunuz siz birbirinize avukatlık yapıyorsunuz
Ne kadar önemli yani gerçekten bende size uydum bütün işimi gücümü bıraktım burda kaç saattir sizinle konuşuyorum
Pes yani pes arkadasım akıl fikir versin Allah

Biz konuyu kapattık.
Lütfen sakinleşin..
Vallahi billahi bu bir kaç saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..
Hüsnü kuruntu yapıyorsunuz.
Bakın ciddi ciddi ban alacaksınız.
Bir de birbirlerini korumak için yapmadılar.
İyice savunmaya çekildiniz.

Konuyu kapattık biz.. Siz de kapatın lütfen

Siz hepiniz geyik muhabbetinden arkadasınız baktım gördüm
Birinle tartışıyordum hepiniz başıma üşüştünüz
Hayrola bu ne hırs?
Fikirlerinizi falan savunmuyorsunuz siz birbirinize avukatlık yapıyorsunuz
Ne kadar önemli yani gerçekten bende size uydum bütün işimi gücümü bıraktım burda kaç saattir sizinle konuşuyorum
Pes yani pes arkadasım akıl fikir versin Allah

birbirimize avukatlık yapsaydık tartıştığınız arkadaş sizinle değil benim sorun yaşadığım üye ile yazışırdı sanırım.
ben size tek kelime dahi yazmadım, demek ki avukatlığımı yapmaya gelmemiş.

Hüsnü kuruntu yapıyorsunuz.
Bakın ciddi ciddi ban alacaksınız.
Bir de birbirlerini korumak için yapmadılar.
İyice savunmaya çekildiniz.

Konuyu kapattık biz.. Siz de kapatın lütfen

kendisi ile tartışan arkadaş benim avukatlığımı yapmaya gelse sizinle laf dalaşına girerdi zaten. size hiçbir şey yazmış değil..
ben anlamadım bizim mevzumuzdan bağımsız olan bir tartışma konusu nasıl ikimize döndü..

Ya siz ne kadar tuhaf insanlarsınız
Hepiniz geyik muhabbetinden gelip buraya saldırıyorsunuz
Birbirinizin avukatı musınız?
Hayret birşey ya
Burda kimse kimseyi tanımıyor
Bu tip şeyler yasaklanmalı bu sitede
Kimsenin avukatı değilim.
İyi anlaştığım insanları haksız görürsem haksızsın derim.
Kötü anlaştığım insan haklıysa ona sa haklısın derim ki ben size yazmadım. Hanımefendiye yazdım.
Topiğe yaptığınız saldırı esnasında orada yoktum bile.
Beni polemik içine çekmezseniz sevinirim.
Kendi hür irademi ve muhakeme yeteneğimi kullanabiliyorum.
İyi akşamlar.

Kimsenin avukatı değilim.
İyi anlaştığım insanları haksız görürsem haksızsın derim.
Kötü anlaştığım insan haklıysa ona sa haklısın derim ki ben size yazmadım. Hanımefendiye yazdım.
Topiğe yaptığınız saldırı esnasında orada yoktum bile.
Beni polemik içine çekmezseniz sevinirim.
Kendi hür irademi ve muhakeme yeteneğimi kullanabiliyorum.
İyi akşamlar.
Eşşek deyip dedikodumu yapıyordunuz yakaladım
O zaman o kişiye haddini bildireceksiniz
Arkadasım
Üzerinden geyik çevirtmeyeceksiniz
Türk Dili Edebiyatı okumuş üniversite de nasıl kalınır bilmiyor gelmiş bide bana iddia ediyor söylemediğim şeyleri anlamadığımı falan iddia ediyor sonrada eşşeğe anlatır gibi anlattım anlamıyor yaaa deyip dedikodumu yapıyor orda
Haddini bildir o zaman ortak olma
Cahil belli arkadaş sizde alkış tutuyorsunuz
Bana yüksek lisansı doktorayı anlatmaya çalışıyor bilmiyorduk öğrendik hayret birşey ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back