- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi hayalperestt60
Teşekkür ederim..Ben anlamadım. İfşa olacak bir durum yok bence yazdıklarınızda. Çok bilinen bir kurum yazmışsınız ama isim vermemişsiniz üzülmeye gerek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim..Ben anlamadım. İfşa olacak bir durum yok bence yazdıklarınızda. Çok bilinen bir kurum yazmışsınız ama isim vermemişsiniz üzülmeye gerek yok.
Konu sahibi lanet gitsin iki tüyo alalım dedik sabah beri dükkanın önünü kapadınız diyecek bize, kusura bakmasın gari bizden ekmek çıkmadı
Başınız sağ olsun..değerli arkadaşlarım,
normalde böyle birşeyi dile getirmem. burada yazmışlığım da azdır. muhtemelen benim ne kadar terbiyesiz, etik dışı olduğumu düşünüyorsunuz mesaj içeriğini buraya taşıdığım için.
nasıl ki üye arkadaşım yorumlarımdan dolayı kendini çok yorgun ve kötü hissediyorsa, ben de ailemiz açısında önemli bir tarih olan bugünde, vefat etmiş annemi düşünerek kolay agresifleşmeye çok müsaittim. demek ki insanlar büyük sıkıntıları karşısında olmadıkları biri gibi tepkiler verebiliyorlar. sizleri de gerdiysem özür dilerim.
umarım gözünüzde burada yansıtıldığım gibi kalmam.
başlıktan ayrılıyorum.
hepinize sevgilerimle..
Ben sabahtan beri burdayım ama gerçekten olayı anlamadım
Allah'a havale konusunda evet ona gerek yoktu. Zaten özür diledim. Hatamın farkındayım.
Onun dışında haklıyım bence.
Özel mesajla yazdığım bir bilgiyi ifşa etti. Bana sormadı. Bu etik değil.
Keşke beni itham ederken diğer üyeye de en azından evet etik olarak yanlış yapmış deseydiniz. Benim gözümde objektif olurdunuz.
Neyse o da benden özür diledi. Konu kapandı.
Ben şu an bu konuya neden girdim diyorum.
Hep böyle konularda ban alıyorum.
Halbuki gir kayınvalide görümce konusuna bir yorum bırak çık. Artık ban otelinden dönüşte öyle yapayım..
Biz yanlış anlamışız hanfendi ekonomi çok iyi dememişYorumlarınızı beğenirim genelde, ama L lilybeth in üslubu sıkıntılı olsa da hiç mi haklı yanı uok sizce gerçekten?
Yani bana isteyen herkes kariyer yapar yazmak burda kırıcı geliyor. Benim de işsizlikten kırıldığım dönemler oldu, uzun da sürdü. İşsizlik oranları da ortada. Gayet başarılı gençlerimiz kariyer yapamıyor. Birilerinin burada herkes istese bir yere gelir, başarılı olur demesi çok acımasız geliyor. Ben şu an işsiz bir insan olsam incinirdim.
illa tembel kapasitesiz insanlar işsiz değil. Burada bunu yazmak çok kırıcı.
Ben ne donanımlı, çalışkan insan biliyorum çalışamayan, mecburen evde çocuk büyüten. Bir tanesi yakın arkadaşımdır. Gece gündüz emek verdi, pek Çok mağduriyet yaşadı. Eminim sizin yazdıklarınızı okusa çok incinirdi.
Harika bir manipüle yeteneğiniz var, takdir ettim.Çok üzüldüm. Özür diliyorum.
Lütfen üzülmeyin.
Mune 'e ben rica ederim. Size ceza vermesin..
Nolur üzülmeyin..
Gercekten hirslanmissin ve anlamak istemiyorsun galiba kahvecim kendi adima birsey bilmiyorum (14 sayfa itibari baktim)Allah'a havale konusunda evet ona gerek yoktu.
Onun dışında haklıyım bence.
Özel mesajla yazdığım bir bilgiyi ifşa etti. Bana sormadı. Bu etik değil.
Keşke beni itham ederken diğer üyeye de en azından evet etik olarak yanlış yapmış deseydiniz. Benim gözümde objektif olurdunuz.
Ben şu an bu konuya neden girdim diyorum.
Hep böyle konularda ban alıyorum.
Halbuki gir kayınvalide görümce konusuna bir yorum bırak çık. Artık ban otelinden dönüşte öyle yapayım..
Vallahi konu basit aslında..Ben sabahtan beri burdayım ama gerçekten olayı anlamadım
Ama şu var bu sana yazan şahıs ve ekürisi geyik sohbetimi ne orda takılıyorlar
Bir tartışma olunca birbirlerini korumak için konuya dalıyorlar
Bende diyorum sağdan soldan bana niye saldırılıyor
Biz konuyu kapattık.Ve bende ban yersem yerim. Bu moderatorun kararı.Harika bir manipüle yeteneğiniz var, takdir ettim.
Ağladım, ağlayacağım, yıprandım, yoruldum, ban yiyeceğim bir süre gelmeyeceğim vesaire.
Kimse sevgiliniz hakkında üçüncü kişi tarafından anonim olarak yapılmış bir konuşmayı cımbızlamaz idi.
Panik olmanızı, silinmesini rica etmenizi anlıyorum.
Ancak bu kadar sürünceme olacak bir durum yok.
Zaten daima kontrollü yazıyorsunuzdur eminim, bundan sonra daha da kontrollü olursunuz.
Ağlayacak, yıpranacak nice durum varken böyle ufak, düşünülmeden gerçekleşen bir eylemin bunca uzaması çok garip.
Vallahi konu basit aslında..
Biz ikimiz ''Ban oteline tatile '' gideceğiz..
Umarım çok uzun bir tatil olmaz..
Biz aramızda hallettik. İkimizde hata yaptık. O özür diledi bende diledim.
İşte maalesef 2 sayfayı dağıttık. ee tabi bu yüzden ben ''Ban otelinde bir tatil'' kazandım.
Siz de kazandınız..
Size bir şey demek istiyorum. Evet büzüm ülkede herkes istediğine sahip olamıyor, evet hep çok çalışan kazanamıyor.
Ama bunu ifade etmek sizin üslupla olmaz. İnsanlar, ne dediğine değil nasıl dediğine bakarlar.
Siz burada çok sivri yazdınız. Daha yumuşak yazsaydınız çoğunluk size hak verirdi.
Bence artık bu konudan çıkalım.. Ban otelinde tatilin süresi buna bağlı..
Bu kişiler aynı yerde takılıyor bilerek yaptılar bunu sinir etmek içinkeşke kendisi de sildiği yorumunda tahrik edici davrandığı için benim de sinirle böyle davranmış olabileceğimi düşünseydi.
astrolojiden dolayı mesaj kutumda 100lerce yazışma mevcut, hiçbirini reelde dahi paylaşmış değilim.
burada bana karşı takınılan tavra çok sinirlendim sadece.
Sen git geyik mi ne orda takıl yadeğerli arkadaşlarım,
normalde böyle birşeyi dile getirmem. burada yazmışlığım da azdır. muhtemelen benim ne kadar terbiyesiz, etik dışı olduğumu düşünüyorsunuz mesaj içeriğini buraya taşıdığım için.
nasıl ki üye arkadaşım yorumlarımdan dolayı kendini çok yorgun ve kötü hissediyorsa, ben de ailemiz açısında önemli bir tarih olan bugünde, vefat etmiş annemi düşünerek kolay agresifleşmeye çok müsaittim. demek ki insanlar büyük sıkıntıları karşısında olmadıkları biri gibi tepkiler verebiliyorlar. sizleri de gerdiysem özür dilerim.
umarım gözünüzde burada yansıtıldığım gibi kalmam.
başlıktan ayrılıyorum.
hepinize sevgilerimle..
Sen git geyik mi ne orda takıl ya
Gelip burda kızın özel msjını deşifre etmişsin arkadaşlarını korumak için yaptın
Bende diyorum bunlar benle niye uğraşıyor
Allahım akıl fikir versin size
Ya siz ne kadar tuhaf insanlarsınızHarika bir manipüle yeteneğiniz var, takdir ettim.
Ağladım, ağlayacağım, yıprandım, yoruldum, ban yiyeceğim bir süre gelmeyeceğim vesaire.
Kimse sevgiliniz hakkında üçüncü kişi tarafından anonim olarak yapılmış bir konuşmayı cımbızlamaz idi.
Panik olmanızı, silinmesini rica etmenizi anlıyorum.
Ancak bu kadar sürünceme olacak bir durum yok.
Zaten daima kontrollü yazıyorsunuzdur eminim, bundan sonra daha da kontrollü olursunuz.
Ağlayacak, yıpranacak nice durum varken böyle ufak, düşünülmeden gerçekleşen bir eylemin bunca uzaması çok garip.
Siz hepiniz geyik muhabbetinden arkadasınız baktım gördümpardon ben size ne cevap verdim de durup dururken bana bu tepki ?
üye arkadaşla karşılıklı özür diledik, iki medeni insan olarak konuştuk.
kimse sizinle özel olarak uğraşmıyor. forum ortamında insanlar fikirlerini savunuyor.
Biz konuyu kapattık.Sen git geyik mi ne orda takıl ya
Gelip burda kızın özel msjını deşifre etmişsin arkadaşlarını korumak için yaptın
Bende diyorum bunlar benle niye uğraşıyor
Allahım akıl fikir versin size
Hüsnü kuruntu yapıyorsunuz.Ben sabahtan beri burdayım ama gerçekten olayı anlamadım
Ama şu var bu sana yazan şahıs ve ekürisi geyik sohbetimi ne orda takılıyorlar
Bir tartışma olunca birbirlerini korumak için konuya dalıyorlar
Bende diyorum sağdan soldan bana niye saldırılıyor
Siz hepiniz geyik muhabbetinden arkadasınız baktım gördüm
Birinle tartışıyordum hepiniz başıma üşüştünüz
Hayrola bu ne hırs?
Fikirlerinizi falan savunmuyorsunuz siz birbirinize avukatlık yapıyorsunuz
Ne kadar önemli yani gerçekten bende size uydum bütün işimi gücümü bıraktım burda kaç saattir sizinle konuşuyorum
Pes yani pes arkadasım akıl fikir versin Allah
Hüsnü kuruntu yapıyorsunuz.
Bakın ciddi ciddi ban alacaksınız.
Bir de birbirlerini korumak için yapmadılar.
İyice savunmaya çekildiniz.
Konuyu kapattık biz.. Siz de kapatın lütfen
Kimsenin avukatı değilim.Ya siz ne kadar tuhaf insanlarsınız
Hepiniz geyik muhabbetinden gelip buraya saldırıyorsunuz
Birbirinizin avukatı musınız?
Hayret birşey ya
Burda kimse kimseyi tanımıyor
Bu tip şeyler yasaklanmalı bu sitede
Eşşek deyip dedikodumu yapıyordunuz yakaladımKimsenin avukatı değilim.
İyi anlaştığım insanları haksız görürsem haksızsın derim.
Kötü anlaştığım insan haklıysa ona sa haklısın derim ki ben size yazmadım. Hanımefendiye yazdım.
Topiğe yaptığınız saldırı esnasında orada yoktum bile.
Beni polemik içine çekmezseniz sevinirim.
Kendi hür irademi ve muhakeme yeteneğimi kullanabiliyorum.
İyi akşamlar.