- 8 Nisan 2015
- 128
- 144
- 34
Canım geçmiş olsunn sorunsuz iyileşme süreçlerin olsun inşallah :)Kizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
Cok geçmiş olsunKizlar cok sagolun tesekkurler hepinize....tabi biraz agrim var ama iyiyim yine de Allahima şükür....yarina insallah taburcu olacagim ama tabi hareket ederken zorluyor beni....
Cok geçmiş olsungulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
İnşallah hiç ağrım olmaz size hemen yazarım zaten kendime gelinceInsallah ilki gibi olmaz canim yaa. bunda daha rahat olacaksin gibime geliyo. Insallah tabi
Kizlar cok sagolun tesekkurler hepinize....tabi biraz agrim var ama iyiyim yine de Allahima şükür....yarina insallah taburcu olacagim ama tabi hareket ederken zorluyor beni....
İnşallah hiç ağrım olmaz size hemen yazarım zaten kendime gelince
Tbozum inanamıyorum yaa harbi buyutuyosun biraz daha cesaretine hayranımm:))güzel haberlerini bekliyoruz:)Cok geçmiş olsungulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
Allh yardimcn. Olsun Hic korkma doktoruna guvendikten sonra sorun yok senin doktor kimdi doktorunla herseyi konus sor.is doktorla senin arandaki iliskide dualarim seninleCok geçmiş olsungulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
Evet canim haklisin yuruyorum aklima geldikce tabi biraz agiriyor sonra duruyor karmasik yaniFazla zorlama kendini ama bol bol yuru. Yurudukce daha rahatliyacaksin. Hem narkozu cabuk atarsin, hem fazla odemin olmaz hemde sirt agrin azalir.
Evet amelyat öncesi ebru gündeşi izlemeye gelmem değişik oldu birazOnce bana yazay cok merak ediyom nasil olacak diye
Bugun eylenmene bak
Dr um Alpaslan Topçu yarın son kez konuşuruz inşallah istediğim gibi olurAllh yardimcn. Olsun Hic korkma doktoruna guvendikten sonra sorun yok senin doktor kimdi doktorunla herseyi konus sor.is doktorla senin arandaki iliskide dualarim seninle
Tbozum inanamıyorum yaa harbi buyutuyosun biraz daha cesaretine hayranımm:))güzel haberlerini bekliyoruz:)
İnşallah çok rahat atlatırsın ve inşallah tam istediğin gibi olur canımCok geçmiş olsungulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
Zoru atlattın ağrıların geçici mutluluğun kalıcı:)Evet canim haklisin yuruyorum aklima geldikce tabi biraz agiriyor sonra duruyor karmasik yani
INsallah valla agri var tabi cok dayanilmayacak kadar degil fakat direnler yakiyor bugun ciksalar belki daha rahatlarimZoru atlattın ağrıların geçici mutluluğun kalıcı:)
cok geçmiş olsun canım 325 cc de gayet güzel bi büyüklük cok sevindim mutlu olmana ağrılar geçici mutluluğun daim olsunKizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
Aynen canim zaten yatinca daha fazla agri oluyor yuruyunce daha rahatim genelde oturuyorum yatmamaya uzanmamaya ozen gosteriyorumOhhh,ne güzel haberler bunlar Maşallah sana canım. Çok geçmiş olsunKendini zorlama,yeme içmene dikkat et. Çok fazlada yatma,yürüş yap