ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Canım geçmiş olsunn sorunsuz iyileşme süreçlerin olsun inşallah :)

Kizlar cok sagolun tesekkurler hepinize....tabi biraz agrim var ama iyiyim yine de Allahima şükür....yarina insallah taburcu olacagim ama tabi hareket ederken zorluyor beni....

Kizlar cok sagolun tesekkurler hepinize....tabi biraz agrim var ama iyiyim yine de Allahima şükür....yarina insallah taburcu olacagim ama tabi hareket ederken zorluyor beni....
Cok geçmiş olsun gulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende

Fazla zorlama kendini ama bol bol yuru. Yurudukce daha rahatliyacaksin. Hem narkozu cabuk atarsin, hem fazla odemin olmaz hemde sirt agrin azalir.

cok geçmiş olsun canım 325 cc de gayet güzel bi büyüklük cok sevindim mutlu olmana ağrılar geçici mutluluğun daim olsun

Ohhh,ne güzel haberler bunlar Maşallah sana canım. Çok geçmiş olsun Kendini zorlama,yeme içmene dikkat et. Çok fazlada yatma,yürüş yap
Aynen canim zaten yatinca daha fazla agri oluyor yuruyunce daha rahatim genelde oturuyorum yatmamaya uzanmamaya ozen gosteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…