Ayni benim gibisin bir kutu cataflani bitirdim agri gelirde dayanamam diye hic gelmedi belkideEvet canim bir sabah bir aksam aliyorum cok agrim yok ama yinede dikkat amacli aliyorum 4.gunum bugun yarin doktorumla görüşecegiz bakalim...
Benim alerjim oldugu icin apranax kullaniyorumAyni benim gibisin bir kutu cataflani bitirdim agri gelirde dayanamam diye hic gelmedi belkide
Al canim benimki cataflan di he agri kesici hem odem attiriciydi
Ben de dr konusunda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum büyük bi şanstı benim için çünkü ben hiç araştırmadan tamamen tesadüfi bi tanışma ile kendisine bu amelyatları oldum ve hiç pişman değilim hiç bi zaman acaba bi iki dr daha araştırsa mıydım diye bi an bile düşünmedim bana bi dr gibi değil arkadaş abi gibi oldu aylardır katlandı bana sürekli whatsapptan da görüşüyoruz malesef herkes bizim gibi şanslı olamıyorHangi doktor hergun hastasini arayip durumunu soruyor,soru sormadan seni bilgilendiriyor tabiki benim doktorum ZEKERİYA KUL tesekkur ediyorum kendisine ve herkese tereddutsuz tavsiye ediyorum
Valla cqnim ben Allah a sukur iyiyim ilk gumden beri yemegimi kendim yiyorum islerimi elimden geldigince kendim yapiyorum cocuguma yemek yediriyorum rahatim sag hafif sola gore odemli ama o kadar da olsun bosver sifonu bende ikinci gunden beridir cekebiliyorum bir sifonu cekebilmek ne kadar onemliymis anladim vallaSen nasıl oldungulum2434 bu arada . ben bugün kendi başıma kalkıp yatabiliyorum sifona da basabildim senin şişliğin vardı sanırım biraz daha iyi misin sadece bu sütyen cok rahatsız ediciymiş ondan mutsuzum sıkıyo atasım var yaa
Valla bende baska hicbir doktorla gorusmedim direk gordum internette buldum doktorumu dedim iste bu dedim hic pisman degilimBen de dr konusunda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum büyük bi şanstı benim için çünkü ben hiç araştırmadan tamamen tesadüfi bi tanışma ile kendisine bu amelyatları oldum ve hiç pişman değilim hiç bi zaman acaba bi iki dr daha araştırsa mıydım diye bi an bile düşünmedim bana bi dr gibi değil arkadaş abi gibi oldu aylardır katlandı bana sürekli whatsapptan da görüşüyoruz malesef herkes bizim gibi şanslı olamıyor
Hahaha evet ya ilk amelyatımda patronum beni aramıştı nasıl oldugumu sormuştu ışıgı yakabiliorm muslugu açıyorm sifonu çekebiliorm bu kadar iyiyim demiştim adam şok olmuştuValla cqnim ben Allah a sukur iyiyim ilk gumden beri yemegimi kendim yiyorum islerimi elimden geldigince kendim yapiyorum cocuguma yemek yediriyorum rahatim sag hafif sola gore odemli ama o kadar da olsun bosver sifonu bende ikinci gunden beridir cekebiliyorum bir sifonu cekebilmek ne kadar onemliymis anladim valla
Dr araştırmak çok önemli tabi ama bazen de insanın kafası karışıyor sonu gelmiyor herkes memnun olacağı dr larla karşılaşır inşallahValla bende baska hicbir doktorla gorusmedim direk gordum internette buldum doktorumu dedim iste bu dedim hic pisman degilim
Valla benim doktorumda okuyorsa burdan ona itafen sizi cok seviyorum iyi ki sizi tanimis kendimi sizin elinize birakmisim umarim sonuna kadar boyle sorunsuz hersey guzel gider...Allah utandirmasin.....Eh bazisi neden memnun kalmadı ortada!!! Menerjeliğini yapamadık! Yaşananları bire bir yazdık, dr. meğer burda yazilanlari okuyormuşşşş.... Sevilmezsek sevilmeyiz, şart değil.
Elbette iki tarafta memnunsa göğüsünü gere gere anlatırsın oda gurur duyar. Ama memnun olmadığın bişeyi yazarsan dr.unda okuyorsa, sorduğun sorularına cevap doğru düzgün alamiyorsan bişeyler yanlıştır. Ayni dr.u diğerleri övsede, hiç hoş davranış değil. Memnun etmeye çalışmamasıda anormal.Valla benim doktorumda okuyorsa burdan ona itabişeyi yazzi cok seviyorum iyi ki sizi tanimis kendimi sizin elinize birakmisim umarim sonuna kadar boyle sorunsuz hersey guzel gider...Allah utandirmasin.....
Aynen tabiki herkes ayni isigi yakalayacak diye birsey yok kimisi hic uyum saglayamiyor anlasamiyor bu normal cunku insan iliskileri sonucta.umarim herkes kendisi icin en iyi doktoru bulur....Elbette iki tarafta memnunsa göğüsünü gere gere anlatırsın oda gurur duyar. Ama memnun olmadığın bişeyi yazarsan dr.unda okuyorsa, sorduğun sorularına cevap doğru düzgün alamiyorsan bişeyler yanlıştır. Ayni dr.u diğerleri övsede, hiç hoş davranış değil. Memnun etmeye çalışmamasıda anormal.
Valla canim ameliyatı oldum cok mutluyum hersey cok guzel umarim boyle devam eder 4. Gunum bugun islerimi kendim yapiyorumgülüm nasıl oldun çoktandır bakamıyorum ben de foruma.
Butun islerimi yazacagima yanlis yazmisim ilk gun hastane de yemegimi kendim yedim rahat ameliyat yani korkulacak birsey yokValla canim ameliyatı oldum cok mutluyum hersey cok guzel umarim boyle devam eder 4. Gunum bugun islerimi kendim yapiyorum
Eh bazisi neden memnun kalmadı ortada!!! Menerjeliğini yapamadık! Yaşananları bire bir yazdık, dr. meğer burda yazilanlari okuyormuşşşş.... Sevilmezsek sevilmeyiz, şart değil.
maşallah daha çok erken dönem yine de dikkat et canımValla canim ameliyatı oldum cok mutluyum hersey cok guzel umarim boyle devam eder 4. Gunum bugun islerimi kendim yapiyorum
Aynen insallah hep boyle gider sorunsuz bir sekildemaşallah daha çok erken dönem yine de dikkat et canım