ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

gulum2434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
166
170
32
kızlar valla uzun zamandır düşün düşün kafayı yiyecektim....o doktor bu doktor ne yapayım bılemedım....kımısı çok iyi fiyat uçuk kimi de tereddutte bırakıyor insanı....zekerıya beyle göruştum fıkırlerimiz uyuştu ama eski hastalarına ulaşamıyorum....ne yapayım bılmıyorum aslında...zekerıya bey hakkında bılgısı olan var mı....olumlu olumsuz.....

En zoru doktor seçimi kolay gelsin; ben kendisi ile görüşmüştüm o dönem ameliyat yaptığı hastanede Sema hastanesinde görüşmede çok iyi geçmişti kısmet değilmiş olmadım ameliyatlarımı,ben olumsuz bişey duymadım gerçi çok yazı yok hastalarından ama herkes k.k ya girip yazmıyor zaten içinize sindi ise düşünün,görebiliyorsanız ameliayat ettiği hastalara ulaşın kendisine rica etseniz kontrole denk getirir sizde görmüş olursunuz izi yada ne ameliyatı olacaksanız sonucu.Bol şans

ben gögüs büyutme ameliyatı olmayı düşünüyorum...ilk görüşmeyi yaptık sadece konuştuk ben ıstedıklerımı söyledım o da kendısınden düşüncelerını anlattı...konustuk tanıştık iyi biri ama işte hastaları hiç burada yok....görüşme iyi geçti bakalım valla ona olacagım gıbı tekrar bir görüşmeye gidecegım...ne yapayım bilmiyorum karar vermek zor doktor bulmak daha zor....

Ben de aynı durumdayım doktor araştırma aşamasında daha.size protez tipi olarak ne önerdi merak ettim. bana sadece damla yapıyor gibi geldi sitesinde gördüğüm kadarıyla

yok damla değil bana yuvarlak kas altı dedı ama tam cc ye karar veremedık ayın 5 ınde amelıyat olmayı düşünüyorum eger olursa bır gun önce gıdıp cızımle cc ye karar verecek genelde hep bu yontem uygulanıyor artık dedı...peki sen hangi doktorlarla görüştün...

Son düzenleme:
benimde aklımda olan yöntem o. yuvarlak kasaltı. 350 cc düşünüyorum kendimce gögsüm çok küçük olduğu için beni öyle birşey tatmin eder. sizizn gögüs dokunuz var mıydı. yuvarlağı neye göre önerdi. bir de hasta fotografları gösteriyor mu

biz sadece ilk görüşmede konustuk sz sadece damla kullanıyor dıye hıssetmışşınız on adıyorum artık yuvarlak kas altı bu işin en çok kullanılan yontemı oldu dedi benimde hiç gögus dokum yok düz denecek kadar az.cc konusunda zaten ölçum yaptıktan sonra bır aralık verıyormus cc aralıgı örnegın 300-350 cc arası uygun sana dıye...ikinci görüşmeye gıttıgınde gösterıyor yaptıgı işleri izlemeye aldım szi fakat daha foto koymadım kararımı kesınleştırırsem koyacagım..sen hiç görusmelere gittin mi

çok teşekkür ederim. bende şimdilik vakit buldukça araştırıyorum. istanbul- ankara görüşme yapabileceğim doktor isimleri belirliyorum. daha doktor görüşmesi yapmadım.oralarda yaşamadığım için zor oluyor.merak ettiğim birşey daha var.ön görüşmeden ücret alıyor mu. bir de ameliyatı ne kadara yapıyor.

On gorusme icin ücret almiyor bence iyi bir doktor.en azindan benim icime sindi.aslen malatyali.birde eski hastalarini bulsaydim burada iyiydi ama yok.bence eger zamanin olursa sende geldiginde git gorus fiyat olarak uygun bence 6000 tl dedi.kredi cekecegim zaten.bakalim hayırlısı olur insallah hepimiz icin....

Fiyat çok iyiymiş bence içine simdi ise başkasının fikrini boşver ol gitsin kafanı karıştırma :) sana 325 olur

Fiyat çok iyiymiş bence içine simdi ise başkasının fikrini boşver ol gitsin kafanı karıştırma :) sana 325 olur
Aynen fiyati iyi ve benim icime sindi bakalim Allahim hayirlisini nasip eylesin valla benimde artik guzel goguslerim olacak herhalde cok heyecan verici....

Aynen fiyati iyi ve benim icime sindi bakalim Allahim hayirlisini nasip eylesin valla benimde artik guzel goguslerim olacak herhalde cok heyecan verici....
Olmazmı ye eminim çok güzel olur eski başlıklar olacaktı aslında ama genelde ameliyat olunca herkes gidiyor sadece benim gibi eski üyeler buralarda 6 yıllık üye olunca insan bırakmıyor
hadi ol bir an önce yaz sonunda bende oldummmm diye :) inş güzel sonuçlar alacaksın

Desteklerin icin cok sagol iyi ki varsin canim benim.burada kadinlar birbirini anliyor destek oluyor en onemlisi derdini sorununu paylasiyor iyi ki varsiniz iyiki var KK.......

Şimdiden inş güzel sonuçlar alırsın bende zekeriya kulla goruşmuştum hatta ameliyat gunumuzu bile almıştık ama Amerika ya gidince bende bekleyemedipimden başka doktora oldum iyi kaliteli bi doktor fiyat çok iyiymiş.

çok sevindim cvpyazdığın ve görüşlerini aktardığın için teşekkur ederim.kararım kesın gıbı ama yıne de içimde bir acaba var.peki sen hangi doktora ne zaman oldun izlemeye alır mısın teşekkurler...

Ben kendim için araştırma yaparken zekeriya kul un ismi dikkatimi çekerdi.ben koltuk altı istediğim için,zekeriya bey in de sık kullandığı bir yöntem olduğunu hatırlıyorum.hatta istanbul da olsam ona giderdim diye düşünmüştüm.ama yaptığı göğüsleri hiç görmedim.

bende yaptıklarını henuz görmedım ınsalah ıkıncı gıdışımde bakacagm ve vıdeolarını ızledım gogus amelıyatı yaparken koltuk altı fılan guzel yapıo gıbı ama sonuç gorseydık ıyıydı burada bulsaydım eskı halı yenı halı bırının ama yok anam yok :)

Ben de kendi doktorumun hiçbir sonucunu görmemiştim gittiğimde.hep yazılanları okudum,internette araştırdım.ama yaptıklarını görünce bayıldım.gördüğün anda aklında şüphe kalmıyor zaten.keşke ilk gittiğinde gösterseymiş.

aynen ama işte ilk heyecan zaten çok heyecanlıydım soruları mı bıle yazmıştım o kadar heyecanla dinledım kı nefes bile almadım desem yerıdır....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…