ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Kizlar sag gogsum sola gore biraz daha sert sanki biraz daha şiş sanki normal mi bu yoksa sorun mu var kan mi toplandi acaba ne dersiniz yoksa bana mi oyle geliyor

Sagolun kizlar ben biri daha rahat biri şiş ici su dolu gibi bilk bilk edince kan mi toplandi diye korktum...bu kolumu daha mi hareket ettirerek odemi atayim nasil atayim bunlari yoksa az mi hareket ettireyim...

Kolunu zorlamasan iyi edersin, kas altı olduğundan daha iyileşme sürecindesin, en az bir ay dikkatli olmalısın. Ödemleri atmak için daha çok sıvı tüketip yürüyüş yaparsan faydasını görürsün. Fazlada acele etme ve zamana bırak.

Sagol canim dinleyecegim tavsiyelerini

Kizlar sag gogsum sola gore biraz daha sert sanki biraz daha şiş sanki normal mi bu yoksa sorun mu var kan mi toplandi acaba ne dersiniz yoksa bana mi oyle geliyor
geçmiş olsun arkadaşım. Daha çokkk yenisin. Her ameliyattan sonra iyileşme toparlanma süresi gerekir ve kişiden kişiye değişir. İnan çok iyi olacak . Şimdiden güle güle kullan memişlerini

Cok geçmiş olsun gulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
Cok geçmiş olsun gulum2434 iyi olmana sevindim sen atlattın sıra bende yarın sabah 10 gibi olacağım bende
Tboz nasılsın. oldun mu ameliyatını. Senin memişler süperdi. Niye büyüttün ki anlamadım. Tabi kişinin kendi isteği önemli ama gerçekten çok iyi duruyorlarsı.
Umarım çok çok mutlu olursun yeni memişlerle.

geçmiş olsun arkadaşım. Daha çokkk yenisin. Her ameliyattan sonra iyileşme toparlanma süresi gerekir ve kişiden kişiye değişir. İnan çok iyi olacak . Şimdiden güle güle kullan memişlerini
Cok tesekkur ederim canim evet bu surecleri yasayacagim fakat iste insan her ne kadar okusada buralarda kendi yasayinca korkuyor

Cok tesekkur ederim canim evet bu surecleri yasayacagim fakat iste insan her ne kadar okusada buralarda kendi yasayinca korkuyor
gülüm resimlerini gördüm. küçükmüş gerçekten. iyileşince biraz yeni resimleri de bekliyoruz. eminim çok mutlu olacaksın. Meme ameliyatları en fazla mutlu olunan ameliyatlardan canım.

N naz70 oldum amelyatı cumartesi günü. Biraz daha büyük istedim hep oldum işte herkes senin gibi diyordu kimse ikna edememişti beni çok tşk ederim inşallah istediğim gibi olur

Aynen canim gunde iki defa arayip nasıl oldun diyen bir adam.ara aninda donuyor insana bence muthis biri ve fiyata bakinca bazi doktorlara gore zekeriya beyi aralarinda tek gecerim...
Tam benlikmiş!
Bende arada bişey sormak için irtibata geçiyorum ama hep sıkılarak "aman adamın işi gücü vardir, seninlemi uğraşacak" diyerekten. Böyle dr. kendisi arasa bende daha mutlu olurdum. Bizimki lafta "her hastamiz değerlidir" yazdi geçen mesela. Külahıma anlat diyesim geldi. :)))

Aynen canim gunde iki defa arayip nasıl oldun diyen bir adam.ara aninda donuyor insana bence muthis biri ve fiyata bakinca bazi doktorlara gore zekeriya beyi aralarinda tek gecerim...
Benimde doktorum ariyor yada ben arasam sonra takip etmek.icin soruyor filan o kdr aliskin degilimki allah allah bu adam niye beni ariyor yanlis bisey olduda caktirmadan onumu takip ediyor paranoyasi bile yapmistim :))

Aynen insan acaba arasam sikilir mi diye dusunurken bi bakiyorsun ki kendi ariyor hatta ' ben hastalarimi cok ararim sikila bilirsin benden'dedi.bende yok canim estaf. Sen yeter ki ara dedim (tabii icimden)

Aynen insan acaba arasam sikilir mi diye dusunurken bi bakiyorsun ki kendi ariyor hatta ' ben hastalarimi cok ararim sikila bilirsin benden'dedi.bende yok canim estaf. Sen yeter ki ara dedim (tabii icimden)
Ne güzel, cok gecmis olsun hala agri kesici aliyormusun? Bende protez ile diklestirme olacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…