- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
ne guzel iste gun almissin ameliyat olacaksin ve sonuc eminim guzel olacak :)Offf offf dusun dusun kafayi yiyorum sayili gunler kaldi onlari sayiyorum bir taraftan korkuyorum biran once olup bitseydim hayirlisiyla....
Insallah canimne guzel iste gun almissin ameliyat olacaksin ve sonuc eminim guzel olacak :)
Aksilik olmuşAmeliyata sayili gunler var.fakat sorun keske sadece o olsa iki gundur esimin sol tarafinda bir agri var hastahanelerde perisaniz...kum dokuyor dediler vallq rezillik birde ameliyatimi iptal etmek uzereydim. neyse ki iyi sukur.....
İnşallah içine çok sinen bir sonuç elde edersin canım:)ameliyata son iki (gün).yarın tekrar doktorla görüşüp son kararımızı verecegiz...kızlar dua edin....
Cok tesekkur ediyorum canim.insallah bunca emege heyecana deger pismnlik yasamamİnşallah içine çok sinen bir sonuç elde edersin canım:)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz çok güzel sonuç alıcaksın inş:)ameliyata son iki (gün).yarın tekrar doktorla görüşüp son kararımızı verecegiz...kızlar dua edin....
Cok sagol canim insallh tek umudum iyi olmasi yönünde yoksa cok uzulurumHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz çok güzel sonuç alıcaksın inş:)
Olumsuz duşunme çok iyi olacak inş.Cok sagol canim insallh tek umudum iyi olmasi yönünde yoksa cok uzulurum
Canıımmm.... Pozitif düşün,herşey çok güzel olsunameliyata son iki (gün).yarın tekrar doktorla görüşüp son kararımızı verecegiz...kızlar dua edin....
Gittim doktorla ameliyat oncesi yine gorustuk 300 350 arasi ameliyat sirasinda karar verecek cok heyecanliyim cizimlerim bile beni mutlu etmeye basladi meme altindan kas alti h.profil yuvarlak mentor cok az kaldi kizlar yarin sabah 8 de hastanede tahliller yapilacak ve saat 9 da ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla....Canıımmm.... Pozitif düşün,herşey çok güzel olsunŞans seninle olsun,çok güzel haberlerle aramızda ol
Canım aslında zekeriya kul koltuk altı yöntemini sık kullanan doktorlardan diye biliyorum.meme altı olmasını sen mi istedin,o mu tercih etti?Gittim doktorla ameliyat oncesi yine gorustuk 300 350 arasi ameliyat sirasinda karar verecek cok heyecanliyim cizimlerim bile beni mutlu etmeye basladi meme altindan kas alti h.profil yuvarlak mentor cok az kaldi kizlar yarin sabah 8 de hastanede tahliller yapilacak ve saat 9 da ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla....
Hayırlısı canım :) Güzel haberlerini bekliyoruzGittim doktorla ameliyat oncesi yine gorustuk 300 350 arasi ameliyat sirasinda karar verecek cok heyecanliyim cizimlerim bile beni mutlu etmeye basladi meme altindan kas alti h.profil yuvarlak mentor cok az kaldi kizlar yarin sabah 8 de hastanede tahliller yapilacak ve saat 9 da ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla....
O tercih etti hafif sarkiklik var ve derim biraz yumusak toparlasin diye...Canım aslında zekeriya kul koltuk altı yöntemini sık kullanan doktorlardan diye biliyorum.meme altı olmasını sen mi istedin,o mu tercih etti?
Ben koltuk altı olduğum için merak ettim canım.benim doktorum da göğüs alt kısmımda hiç doku olmadığı ve gergin olduğu için,koltuk altımda da bol çizgi olduğu için koltuk altını tercih etmişti.O tercih etti hafif sarkiklik var ve derim biraz yumusak toparlasin diye...
Aynen zekeriya beyde ayni seyi soyledi gergin olsaydi koltuk alti yapardim ama senin derin yumusak hem toparlanir dedi bende isine karismak istemedimBen koltuk altı olduğum için merak ettim canım.benim doktorum da göğüs alt kısmımda hiç doku olmadığı ve gergin olduğu için,koltuk altımda da bol çizgi olduğu için koltuk altını tercih etmişti.
Tabi canım doktor öyle dedikten sonra,sonuçta her iki yöntemi de uygulayabilen bir doktor.senin için en uygunu neyse onu seçmiştir.inşallah çok güzel bir sonuç alırsın:)Aynen zekeriya beyde ayni seyi soyledi gergin olsaydi koltuk alti yapardim ama senin derin yumusak hem toparlanir dedi bende isine karismak istemedim
kaça yapiyo acaba?kızlar valla uzun zamandır düşün düşün kafayı yiyecektim....o doktor bu doktor ne yapayım bılemedım....kımısı çok iyi fiyat uçuk kimi de tereddutte bırakıyor insanı....zekerıya beyle göruştum fıkırlerimiz uyuştu ama eski hastalarına ulaşamıyorum....ne yapayım bılmıyorum aslında...zekerıya bey hakkında bılgısı olan var mı....olumlu olumsuz.....