ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Rica ederim:)içine hangi doktor siniyosa ona ameliyat olmalısın ben dr.gurler akınbingole ameliyat oldum.

Ben kendisi ile görüşmüştüm araştırma aşamasında. Çok iyi bir doktor,hastaya yaklaşımı konuşması güven veriyor Cc konusunda anlaşamamıştık biz,ufak cc önermişti bana . Yani sonradan ufak oldu diye üzülecegimi hissettim çünkü baştan beri kafamda olan bir cc boyutu vardı. Başka doktora oldum,istediğim cc oldu çok mutluyum :)
Beklentini anlat iyice,içine sinerse zaten karar verirsin. Şüphe olmaz ..
Forumda kendisine ameliyat olan arkadaşlar var tabi ama foto göremedim nedense,Pekte aktif olmadılar maalesef

Cok sagol arzum ewdt senin yazilarini okudum sen baya tecrubelisin bu konuda anladigim kadariyla bende yeni yeni siteye alismaya basladim sen tedbir amacli yeni uyeleri pek izlemeye almadigin icin sana beni izler misin diyemedim ama yorumlarini okudum bakalim zaten kararim kesin artik ayin 5 i benim günüm :)

O zaman izlemeye aliyim seni

valla amelıyat gununu aldım 8 mayıs cuma günü amelıyat oluyorum.....hadi hayırlısı.......
Canım ne güzel karar vermişsin kime olacağına,bende mayıs ayı içinde olmayı planlıyorum,3 dr var aklımda burada okuduklarımdan ve fiyat olarak ta bana makul gelen,tecrübelerini yazarsan olduktan sonra da çok sevinirim.

Kredi kartı kabul etmiyor mu canım?

Karar vermişsin gulum2434 hayırlı olsun inşallah. Zekeriya beyin hakkinda iyi yorumlar okudum hep. Herşey gönlünce olsun :))

Offf offf dusun dusun kafayi yiyorum sayili gunler kaldi onlari sayiyorum bir taraftan korkuyorum biran once olup bitseydim hayirlisiyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…