Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6000 tlKaça
kaça yapiyo acaba?
Hmm anladim, iyilesme sürecin nasil geçiyor?6000 tl
Daha olmadim yarin olâcagimHmm anladim, iyilesme sürecin nasil geçiyor?
gulum2434 amelyatının cok iyi geçmesini ve agrısız iyi bi süreç dilerim senden 24 saat sonrada ben olacağım arka arkaya birbirimizi takip ederiz artıkDaha olmadim yarin olâcagim
Aynen canim oyle de bir yagmur yagiyor ki bu aksam halbuki sabah mukemmeldi sicak bereket yagiyor yarinda yagmurluymus insallh bereket icinde ameliyat olacagim....gulum2434 amelyatının cok iyi geçmesini ve agrısız iyi bi süreç dilerim senden 24 saat sonrada ben olacağım arka arkaya birbirimizi takip ederiz artık
Dualarımız seninle hiç korkma oldu bitti anlamıcan iyi hissedince mutlaka yazKizlar gunaydin suan yoldayim gidiyoruz yagmurda cok fena yagiyor.....dualarinizi bekliyorum....Allaha emanet olun.....
cok sagol cnm en kisa zamanda donecegim size insallahDualarımız seninle hiç korkma oldu bitti anlamıcan iyi hissedince mutlaka yaz
Gunaydin canim dualarimiz seninle insalah hersey guzel gecerKizlar gunaydin suan yoldayim gidiyoruz yagmurda cok fena yagiyor.....dualarinizi bekliyorum....Allaha emanet olun.....
Canım dualarımız seninleKizlar gunaydin suan yoldayim gidiyoruz yagmurda cok fena yagiyor.....dualarinizi bekliyorum....Allaha emanet olun.....
Kizlar gunaydin suan yoldayim gidiyoruz yagmurda cok fena yagiyor.....dualarinizi bekliyorum....Allaha emanet olun.....
Gecmis olsunn gulumm cok sevindim agrilar dinecek hic kalmiyacak merak etme kendini kollarini fazla zorlama cKizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
gulum2434 çok geçmiş olsun. Mutlu olmana sevindim. Inşallah sürecinde güzel geçer. 325 cc süper olmuştur.Kizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
Kizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
Ohhh,ne güzel haberler bunlar Maşallah sana canım. Çok geçmiş olsun Kendini zorlama,yeme içmene dikkat et. Çok fazlada yatma,yürüş yapKizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana
Çok sevindim canım:)geçmiş olsun:)Kizlar ciktim ameliyattan 325 cc yuvarlak kas alti meme alti kesisi oldum cok mutluyum suan bile cok guzeller tabi agrim var yok diyemem ama cok guzel en kisa zamanda foto atacagim cok sagolun zekeriya bey ve hastane muthiş doktorlar cok sicak anestezi uzmani doktor cok sicak kanli baba gibi yaklasiyor insana