- 24 Mart 2009
- 3.101
- 4.170
- 658
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Birde eşyalarıyla duygusal bağ kuruyorlar bence eğer atmaya kalkarsanız sanki canını aliyormussunuz gibi ağlamalar kizmalar izin vermemeler oluyor.o yüzden kesinlikle temizleme olayını siz tek başına yapmayun aşırı size kinlenir.hep beraber karar verip yapın.o cöpler onun çocuğundan kıymetli oluyorAllahım nasip ederse cocuk bana asla oraya yollamak istemem malesef kötü bir hastalık
Kayınbabam evde hic yemek yemez bende hep düsündüm neden bu adam hic evde yemiyor diye zaten kaynanamdan haric sevgilisi var hepsi biliyor sesini cıkarmıyor adam eve tek yatmaya geliyor boşanmiyorlarda arada bir kendine patates yapar acıkırsa. Kaynanamın hic birseyini yemiyor işin ilginc kısmı kaynanamada hic birsey OlmuyorGitmeyin eşinize söyleyin psikoloğa gitsin kayınbabanız nasıl zehirlenmiyor kaynananız o yemeklerden yemiyormu ay kafam karıştı
Acaba aldatıldığı için psikolojisi mi bozuldu naptı kadının yani ortada bir rahatsızlık var eşin bekarken anne evinde böyle zehirlenme yaşamış mı ? Eşine söyleyince hemen annesine bişey demesin önce gözleriyle görsün açıpda telefonda anacım eşim böyle böyle dedi demesin gitsin baksın direk. Söylerseniz bu sefer de çöpe basabilir hepsini ay kafamda deli sorular sakın yemeyin eltin de iyi insan çıkmış haKayınbabam evde hic yemek yemez bende hep düsündüm neden bu adam hic evde yemiyor diye zaten kaynanamdan haric sevgilisi var hepsi biliyor sesini cıkarmıyor adam eve tek yatmaya geliyor boşanmiyorlarda arada bir kendine patates yapar acıkırsa. Kaynanamın hic birseyini yemiyor işin ilginc kısmı kaynanamada hic birsey Olmuyor
Pskolojisi iyi olmadıgı kesin Eltiminde iyiligi tuttu evetAcaba aldatıldığı için psikolojisi mi bozuldu naptı kadının yani ortada bir rahatsızlık var eşin bekarken anne evinde böyle zehirlenme yaşamış mı ? Eşine söyleyince hemen annesine bişey demesin önce gözleriyle görsün açıpda telefonda anacım eşim böyle böyle dedi demesin gitsin baksın direk. Söylerseniz bu sefer de çöpe basabilir hepsini ay kafamda deli sorular sakın yemeyin eltin de iyi insan çıkmış habaşkası olsa söylemez
bir kac kere anladım hatta mantı yapmıstı yogurdu kendim yaptım biraz degisik tat vermis dedi mantı cok severım yiyememistim 2 kaşık falan aldım ayıp olmasın diyeYemeklerin tadından kullanılan ürünlerin bozuk olduğunu anlamadınız mı hiç? Evde bir şey bozulsa hemen ekşiyor
Ay çok üzüldümPskolojisi iyi olmadıgı kesin Eltiminde iyiligi tuttu evet
Ben bugun bir plan yaptım eşime onu uygulayacam eger bilipte bana söylemediyse eşiminde aklından süphe ederim hamile olabilirim bebegimle zehirlenebilirdim ölebilirim normal degil gercekten degil
Amin cnm tesekkür ederm. Aksam haber ederimAy çok üzüldümallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bencede dikkat et ay inşallah hastalık yoktur ana oğul bak korktum şimdi walla haber et merak ediyorum eşin nasıl tepki verecek ..
Üzgünüm ama bilmemesi imkansızPskolojisi iyi olmadıgı kesin Eltiminde iyiligi tuttu evet
Ben bugun bir plan yaptım eşime onu uygulayacam eger bilipte bana söylemediyse eşiminde aklından süphe ederim hamile olabilirim bebegimle zehirlenebilirdim ölebilirim normal degil gercekten degil
Piknik tüpü bir de tencere işinizi halledr evinizde yiyin.Merhaba kızlar … Ben Annesiz büyüdügüm için Kaynanama düşkünüm beni sever aslında lakin bu gördüklerim beni şokun şoku etti konuya şöyle başlayayım.. Ben kaynanama gidince sürekli midem bozuluyor cok kötü oluyordum ama hiç aldırış etmedim midemde sorun var diye düşünüyordum. Yeni ev yaptırıyoruz mutfagımız yok kaynanam bize yakın evimizde odamızda kalıyoruz fakat mutfak olana kadar kaynanada yiyelim dedik evine bütün alışverişide ben ve eşim yaptık dogal olarak. Neyse ben yine işten geldim kaynanamda yemek yedim evime gittim aşırı şekilde zehirlendim öldüm bittim aglaya aglaya hastanelik oldum sonra gıda zehirlenmesi vs dediler ayni şekilde eşimdede oluyordu iste sonra eltimle konustum oda seda bak dikkat et kayınvalidem sürekli tarihi geçik seyler önümüze koydu annemlerle oraya gittik kolalar bile 2 senelikmiş dedi inanmak istemedim hiç bakmamıstım neyse benim içime kurt düstü öbür gün kaynanaya gittim kayınbabam açtı. Kaynanam evde yokmus kayınbabamda kaynanamla iki yabancılar adam tek uyumaya geliyor o sırada cıkıyordu sen gel kızım yemek ye annen gelir birazdan dedi bende o firsat herseyin tarihine baktım ve ne göreyim eltim haklıymıs aldıgı herseyin buzdolabında buzluktakı herseyin tarihi gecik benim aldıklarımı depolamış en arkalara raflara koymus en önde eski sütler yogurtlar 6 ay 7 ay gecmiş yaglar hersey 1 sene gecmıs fantalar hepsini odasında depolamıs yemin ederim mayalar bile aylarca gecmıs aldıgım etleri tavukları en alta koymus koskocaman buzluk düsünün üstünde 20 tane et vardır abartmıyorum o hırsla şokla iyicene baktım benım aldıgımıda ben posetlemıstım mavı bir posetle ordan biliyorum inanınki durumu kötü biri degil öyle olsa yardım ederiz öyle birsey degil hastalık gibi birsey sanırım bu sekile eşimi ve diger cocuklarını nasıl büyütmüş anlamıyorum hemen eltimi aradım dedim sen haklıymısın böyleyken böyle eltımde bana beni eşim uyarmıstı annem böyle böyle sakın orda yeme içme diyince beynimden vurulmusa döndüm sonra ben kaynanama bir kac gün gitmedim dısardan yedik eşimle bu delirdi asla para harcamamızı istemez şüphelendi bende gelirim aksam dedim öylesine bi gittim size yemin ediyorum 5 gün önce yaptıgı bulguru mantıyı ve tavugu önüme koydu eskiden ben dıkkat etmezdim anlamazdım yapardı yerdım işten gelince sonra kaynanama sordum anne bunu ne zaman yaptın falan bana dıyorkı dün ya dün evde bile degildi aksam dügündeydi düpedüz yalan bizi bu sekılde hep zehirlemis ben mahvoldum kızlar eşime söylemelımıyım sizce??????? Siz olsaniz ne yapardınız??? Eşime söylemek sıkıntı degil benim pskolojim bile bozuldu inanın
gecenin kaçı cok aglıyorum mide rahatsizlıgımdan günlerce işe gidemedim, aşılama tedavim iyi gitmedi ignem yaramadı eşimle ilişki dermanım olmadı hastalıklar beni mahvetti dile kolay belki ama cok cok kötü durum kaynanam benı mahvetti
Birdaha ne olursa olsun asla ve asla orda yemek yemezdim araniz ister cok iyi isrer cok kötu farketmez asla yemezdim esimede söylerdim. Kayinvalidenizede dumduz söylerdim sordugunda niye yemiyorsun diye tarihi gecen seyler kullaniyosun kac kere zehirlendim diye. Yoklukta olan insan öyle . Alismis kudurmustan beterdir. Bile bile bu ne demek ya cok agir bi hastalik gecirseniz ne olucak? Bundan sonrada biraz mesafe koyarimMerhaba kızlar … Ben Annesiz büyüdügüm için Kaynanama düşkünüm beni sever aslında lakin bu gördüklerim beni şokun şoku etti konuya şöyle başlayayım.. Ben kaynanama gidince sürekli midem bozuluyor cok kötü oluyordum ama hiç aldırış etmedim midemde sorun var diye düşünüyordum. Yeni ev yaptırıyoruz mutfagımız yok kaynanam bize yakın evimizde odamızda kalıyoruz fakat mutfak olana kadar kaynanada yiyelim dedik evine bütün alışverişide ben ve eşim yaptık dogal olarak. Neyse ben yine işten geldim kaynanamda yemek yedim evime gittim aşırı şekilde zehirlendim öldüm bittim aglaya aglaya hastanelik oldum sonra gıda zehirlenmesi vs dediler ayni şekilde eşimdede oluyordu iste sonra eltimle konustum oda seda bak dikkat et kayınvalidem sürekli tarihi geçik seyler önümüze koydu annemlerle oraya gittik kolalar bile 2 senelikmiş dedi inanmak istemedim hiç bakmamıstım neyse benim içime kurt düstü öbür gün kaynanaya gittim kayınbabam açtı. Kaynanam evde yokmus kayınbabamda kaynanamla iki yabancılar adam tek uyumaya geliyor o sırada cıkıyordu sen gel kızım yemek ye annen gelir birazdan dedi bende o firsat herseyin tarihine baktım ve ne göreyim eltim haklıymıs aldıgı herseyin buzdolabında buzluktakı herseyin tarihi gecik benim aldıklarımı depolamış en arkalara raflara koymus en önde eski sütler yogurtlar 6 ay 7 ay gecmiş yaglar hersey 1 sene gecmıs fantalar hepsini odasında depolamıs yemin ederim mayalar bile aylarca gecmıs aldıgım etleri tavukları en alta koymus koskocaman buzluk düsünün üstünde 20 tane et vardır abartmıyorum o hırsla şokla iyicene baktım benım aldıgımıda ben posetlemıstım mavı bir posetle ordan biliyorum inanınki durumu kötü biri degil öyle olsa yardım ederiz öyle birsey degil hastalık gibi birsey sanırım bu sekile eşimi ve diger cocuklarını nasıl büyütmüş anlamıyorum hemen eltimi aradım dedim sen haklıymısın böyleyken böyle eltımde bana beni eşim uyarmıstı annem böyle böyle sakın orda yeme içme diyince beynimden vurulmusa döndüm sonra ben kaynanama bir kac gün gitmedim dısardan yedik eşimle bu delirdi asla para harcamamızı istemez şüphelendi bende gelirim aksam dedim öylesine bi gittim size yemin ediyorum 5 gün önce yaptıgı bulguru mantıyı ve tavugu önüme koydu eskiden ben dıkkat etmezdim anlamazdım yapardı yerdım işten gelince sonra kaynanama sordum anne bunu ne zaman yaptın falan bana dıyorkı dün ya dün evde bile degildi aksam dügündeydi düpedüz yalan bizi bu sekılde hep zehirlemis ben mahvoldum kızlar eşime söylemelımıyım sizce??????? Siz olsaniz ne yapardınız??? Eşime söylemek sıkıntı degil benim pskolojim bile bozuldu inanın
gecenin kaçı cok aglıyorum mide rahatsizlıgımdan günlerce işe gidemedim, aşılama tedavim iyi gitmedi ignem yaramadı eşimle ilişki dermanım olmadı hastalıklar beni mahvetti dile kolay belki ama cok cok kötü durum kaynanam benı mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?