Zehirleyen kaynana

Keske keskee yapsaydım eşim dedi öyle ugrasmayalım falan bende öylelıkle kabul ettim işte pişmanım

Söylemeyin. Biliyordur zaten. Ama yemeyin orda bir daha. Çok fena

Keske keskee yapsaydım eşim dedi öyle ugrasmayalım falan bende öylelıkle kabul ettim işte pişmanım
Bile bile götürmüş adam seni bozuk yemekliye. Bu adamdan çocuk düşünüyorsun bir daha düşün ciddiyim. Vurdumduymazlık değil bu, başka bir şey. Çok tehlikeli yaptığı

Aslında 4-5 günlük yemek de belli olur yani hani ısıtılmaktan artık erir vesaire rengi bulanıklaşır eltiniz söyleyene kadar siz daha önce yemeklerin bayat olduğunu hiç fark etmediniz mi? Eşiniz biliyor mu bilemiyorum ancak bence durumu kabullenmiş. Bazen insanlar mücadele etmeyi göze alamadıklarında kabulleniyorlar öyle olmasa yemez ama bir şey de demez adam hem yiyor yine de bir şey demiyor üstüne bir de zehirleniyor

Bence hemşire olduğunuz için ve kendi evinde yemek yapan bir insan olduğunuzdan dolayı kalmış veya ekşimiş yemeği anlayabileceğinizi düşündüklerinden sebep kimse fark etmiyor oluşunuzu düşünmemiş

Eşinizin durumu bilmemesi fazla
iyimser bir ihtimal.
En az kayınvalideniz kadar hatalı.
Teyid edin bilgisi dahilindemiymiş.
Ben bir daha da güvenemem böyle ciddi bir meseleyi halı altına süpürenlere.
Eşiniz yiyorsa yesin de bu bir sağlık güvenliği sorunu. Sizi mutlaka uyarmalıydı.

Dedemin kızkardeşi mikrobiyoloji doktoru.
Yemek yerken dedi ki; "Büyük bir tencere yemek yapıp, iki üç günde bir çıkartıp kaynama noktasına geldikten sonra tekrar dolaba kaldırırsan içinde oluşanları sıfırlamış oluyorsun. Böyle böyle bir aya kadar yemeği muhafaza edersin."
Ben kaşık elimde kaldım biraz.
Yediğim de bir kaç haftalıkmış.
Böyle bir düzeni var, yaşlılıktan da bu kolayına geliyor.
Kaynaya kaynaya gıdanın içeriği tükeniyor. Ölü gıda tüketiyoruz.
Taze malzemenin yemeğini bile
temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp yememeliyiz.

Cerrah ve alternatif tıpçı bir doktor Türkiye'de kanser vakalarındaki ekser sebeplerden biri yemeğin birkaç gün ısıtılarak yenmesi derdi.

Kayınvalideniz bozuk gıdaları hem yiyor hem yediriyor günlerce. Onun bünye bağışık gibi olabilir artık. Ama tükettiği kötü gıda ona da döner mutlaka birgün.

Cok haklısınız

Evett cok dogru

Şöyle yoksa artık bır kaçan olmıyacak. Yemeye devam eders acıkcası. Daha geçen zehirlenme den insan oldu

Siz ne yapmak istiyorsunuz? Konuyu açtınız. Çok güzel ama amacınız nedir?

Evinize bir ocak alın elektrikli yapın yemeğinizi yiyin.

Kadın göz göre göre canınıza kast etmiş, kocanız da göz yummuş...Bu aileye çocuk doğurmak istediğinize emin misiniz?

Ay kibar kibar ölün madem şakamı yapıyorsunuz söylemeyin yesin midesi yıkanırken anlatırsınız artık .İyi yani nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…