- 6 Aralık 2022
- 1.554
- 3.430
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.621
Tamam gördüm canımAz fark benle
Mune abla temayı nasıl koyu yapa bilirim ya?Yeniden yükledimde eskiden koyu yapmıştım şimdi yapamadim.
Hoş buldum canımAy hoş geldinakışta ki tüm kadınlar burda
Bende burayı deniyorum ama tam koyu olmuyor maalesef ben nasıl yaptım bilmiyorum ama heryer koyu renkti
İyi geceler Muneciimben yürüyüşe gidiyorum sonra gelir miyim bilmem, herkese iyi geceler
Başka sorun varsa onu alayım bdbdb
İyi gecelerr ablaaben yürüyüşe gidiyorum sonra gelir miyim bilmem, herkese iyi geceler
6 kilo fazlalığı da hissedersin sanki Infi nasıl öyle sandınaccessdenied Ulan kendimi 64 sanıyordum az önce şoke oldum 70 kilo çıktım yav artik beni linçlemezsiniz guncelle tabloyu
hicte belli olmuyor kilom bõyle beklemiyodum ha neyse diyete devam tam gaz 55 kiloya düşücezzaslinda ideal kilom 57 hep o kiloda oldum diye 70 bana travma oldu şu an 60 kilodan öteye hiç kalkamıştım ilk dogumum hariç.
Eğleniyoruz böyle keyifli oluyo ya sırf liste tabak paylaşmak bayıyor beniHoş buldum canımevet cok güzel ortam enerjisi baya iyi görünüyor
İyi geceler şekerimİyi geceler
İyi geceler fıstıkımBen kactım kızlar sabah en gec 9.30 kahvaltı bizdeiyi geceler diliyorum