- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.731
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.581
Azcık ye azcık yeee ama access her şeye kalp atıyo yeter ki kalori olsunSarma da mı yasak kız? Ben yarın biber dolması yapacaktım
Yaniiii, yaramaz çocuğunun peşinde koşan anne gibi oldu kız, evdeki tüm çocuklar çiçek olmuş oturuyor, accessdenied kendini yere atmış, dondurma baklava sarma kek diye ağlıyorAy ama o bütün grubun koçuama benden başka çıkıntı yok galiba bxbxb
Ben bugün biber dolması yedim 2 tane yanında yoğurt yedim ama diyette değilimSarma da mı yasak kız? Ben yarın biber dolması yapacaktım
En son ben 25 kiloya düşcemYaniiii, yaramaz çocuğunun peşinde koşan anne gibi oldu kız, evdeki tüm çocuklar çiçek olmuş oturuyor, accessdenied kendini yere atmış, dondurma baklava sarma kek diye ağlıyor
Üstüne çikolata yedim kola içtimBen bugün biber dolması yedim 2 tane yanında yoğurt yedim ama diyette değilim
Al işte bunları söylüyo benim yanımda ondan sona oram buram şişsin accès yerde baklava diye tepindi olsun jxjxjxÜstüne çikolata yedim kola içtim
Sennnn yaparsın güveniyorum sanaInfinité hara getti?
Bana ???Sennnn yaparsın güveniyorum sana
Yani hemencecik kilo verirsin korursun da artık yaşam stilin haline gelecek inanıyorum benSennnn yaparsın güveniyorum sana
İnanmam lazım ki o yolda ilerle diye canımBana ???
Deme demeÜstüne çikolata yedim kola içtim
Kız 70 kilo olup kendini nasıl 60 sandınaccessdenied Ulan kendimi 64 sanıyordum az önce şoke oldum 70 kilo çıktım yav artik beni linçlemezsiniz guncelle tabloyu
hicte belli olmuyor kilom bõyle beklemiyodum ha neyse diyete devam tam gaz 55 kiloya düşücezzaslinda ideal kilom 57 hep o kiloda oldum diye 70 bana travma oldu şu an 60 kilodan öteye hiç kalkamıştım ilk dogumum hariç.
Tamam artık daha çok dikkaaatDeme demeaccessdenied in yanında böyle zaten uçurumun kenarından abur cuburlara doğru bakıyor ensesinden zor tutuyos
Çunki 70 kilo olduguma asla inanmazsin görsen boydan kaynakliKız 70 kilo olup kendini nasıl 60 sandın
100 bekliyorum deyip sınavdan 50 alan öğrenci gibisinaccessdenied Ulan kendimi 64 sanıyordum az önce şoke oldum 70 kilo çıktım yav artik beni linçlemezsiniz guncelle tabloyu
hicte belli olmuyor kilom bõyle beklemiyodum ha neyse diyete devam tam gaz 55 kiloya düşücezzaslinda ideal kilom 57 hep o kiloda oldum diye 70 bana travma oldu şu an 60 kilodan öteye hiç kalkamıştım ilk dogumum hariç.
Neyse güncelledim şekerim akşam yemeğinde pilavları hüpletme bence sen artıkÇunki 70 kilo olduguma asla inanmazsin görsen boydan kaynaklitartimi kafayi yedi acaba yav