- 15 Şubat 2013
- 24.396
- 91.847
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.661
Kız bana merdiven lazım ayakkabı kurtarmaz beni
Evet böylesi daha iyiEğleniyoruz böyle keyifli oluyo ya sırf liste tabak paylaşmak bayıyor beni
İyi geceler balımİyi geceler fıstıkım
Ahahhahahhzhzhdjjfjf
Bununla nasıl yürüyosun yaAhaaa böyleee biz de her şey ispatlı kardeşbak silcem hemen
Daha bu ne ki mezuniyette giydiğim bir ayakkabı var şimdi foto bulamam ama bi ben giydim bir GülşenBununla nasıl yürüyosun yabu tabi 1.80 kadar yapar
Bende birtane var buna benzer ama ama farklı tipte bende onu giyince eşim çıkar şunu beni geçiyorsun bu ne ya diyor
Onu giymek çok zor ama kısa boylu birisi aşırı topuklu giyince hoş gözükmuyor emanet gibi duruyor ama sen 1.68 oldugun için iyi durmuş.Eki Görüntüle 3438058
Niye kız standart topuklu bu kadar zaten. Az daha yüksekleri 11-12 cm var.
Züber lokma neÇok tatlı aşerdim, 2 tane züber lokma yedim. İyi geldi.
Yaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım1.77 yle luck geldi bende kelimeler kifayetsiz artıkdemek yüzyüze gelsek alttan megafonla konuşcaz bunlarla
Tam benlik aile aynı kadrajda fotoğraf çektirmek istiyorum hdjdjsYaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım3 abim var boyları 1,92,1.88,1.85 .En büyük abim çok uzamasın diye babam haltere gönderdi.İyi ki daha uzun olmadım çok şükür
Bünyeme hitler lazım ama
Ben çocuktan sonra yüksek topukluya veda ettim maalesef yoksa bende senin gibi yüksek topuklar giyiyordum bayılırım iki tane çok yüksek var onlarida eşim sevmiyordu ama ben giyiyordum çunki kendimi çok iyi hissediyordum giyinceDaha bu ne ki mezuniyette giydiğim bir ayakkabı var şimdi foto bulamam ama bi ben giydim bir Gülşen
Oha cogzelmiş
baba anne boy kaç?Sizin ortalama çok yüksek benim babam 1.82 abide öyleYaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım3 abim var boyları 1,92,1.88,1.85 .En büyük abim çok uzamasın diye babam haltere gönderdi.İyi ki daha uzun olmadım çok şükür
İyi geceler ZüberimHaydi iyi geceler