- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.405
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.641
Beni de alabiliyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de alabiliyor musunuz
Kilo aldıkta 70 beklemiyodum beni 1.70boyu olanlar anlaya bilir kilo kolay kolay belli olmaz aşırı almadiysa tabi bende gobegim var sezeryandam kalma 2 ay olmadi daha6 kilo fazlalığı da hissedersin sanki Infi nasıl öyle sandın
Infinité sen emziriyo musun?Kilo aldıkta 70 beklemiyodum beni 1.70boyu olanlar anlaya bilir kilo kolay kolay belli olmaz aşırı almadiysa tabi bende gobegim var sezeryandam kalma 2 ay olmadi daha
1.70 boyu olanlar anlar demekKilo aldıkta 70 beklemiyodum beni 1.70boyu olanlar anlaya bilir kilo kolay kolay belli olmaz aşırı almadiysa tabi bende gobegim var sezeryandam kalma 2 ay olmadi daha
1ay emzire bildim sonra alerji oldum şiddetli bir şekilde tedavi derken sütümde kesildi bir anda maalesefInfinité sen emziriyo musun?
1.77 yle luck geldi bende kelimeler kifayetsiz artık demek yüzyüze gelsek alttan megafonla konuşcaz bunlarla1.70 boyu olanlar anlar demek
accessdenied sana diyoKilo aldıkta 70 beklemiyodum beni 1.70boyu olanlar anlaya bilir kilo kolay kolay belli olmaz aşırı almadiysa tabi bende gobegim var sezeryandam kalma 2 ay olmadi daha
Anlatmak için öyle demem gerekiyordu1.70 boyu olanlar anlar demek
Olsun emziriyosan ağır diyet yapma diyecektim kuzum onun için sordum1ay emzire bildim sonra alerji oldum şiddetli bir şekilde tedavi derken sütümde kesildi bir anda maalesef
1.77ile topuklu giyerse 1.80 olur rahat ben topukluyla kocam 1.75 onunla aynı boya geliyorum.1.77 yle luck geldi bende kelimeler kifayetsiz artık demek yüzyüze gelsek alttan megafonla konuşcaz bunlarla
Allahtan görüşmüyoruz insanı bunalıma sokarsınız o boylarlaaccessdenied sana diyo
emzirsem diyetle ugraşmazdim süt olsun diye yerdim ama kismetOlsun emziriyosan ağır diyet yapma diyecektim kuzum onun için sordum
Cüceler tuzluklar anlamaz dedin yanıAnlatmak için öyle demem gerekiyordu
Ben 168 im yeterince topuklu giyince ben de 180 oluyorum1.77ile topuklu giyerse 1.80 olur rahat ben topukluyla kocam 1.75 onunla aynı boya geliyorum.
Yoo sen diyosunCüceler tuzluklar anlamaz dedin yanı
Ben de yeterince topuklu giyince 160 oluyorum susun artık bdjdhdhBen 168 im yeterince topuklu giyince ben de 180 oluyorum
O topuklu kaç cm öyle1.80 nasıl yapıyor link ver accessdenied alsınBen 168 im yeterince topuklu giyince ben de 180 oluyorum
Görümcem 1.78, 7 yaş küçük benden ama adımla hitap ediyor, abla ya da yenge diyemem miniciksin diyor1.77 yle luck geldi bende kelimeler kifayetsiz artık demek yüzyüze gelsek alttan megafonla konuşcaz bunlarla
Benim kardeşim o civarda işte aşağıdan bakıyorum onaAllahtan görüşmüyoruz insanı bunalıma sokarsınız o boylarla