- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.197
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.601
Yav sen değil miydin duvarlara cips postu atan şimdi konuşturma beniEn son ben 25 kiloya düşcem
Yemin ederim Allah öğretmenlerimizden razı olsun iyi dövmemişler bizi
Daha kendime gelemedim.dur100 bekliyorum deyip sınavdan 50 alan öğrenci gibisin
Sirkeli su diyince bana böyle çaydanlık dibi kireç çözücüsünü içiyorsunuz gibi geliyoSabah sirkeli su içip yürüyüşe çıkacağım 1 saat kahvaltı öncesi
Neyse ki pilav yemedimNeyse güncelledim şekerim akşam yemeğinde pilavları hüpletme bence sen artıkjfjdjdj yok kız ye senin küçük bebeğin var 1 senede verdim ben doğum kilosunu 3 günde gitmez o
Ben yerim kardeş napim 40 kiloya mı düşeyimYav sen değil miydin duvarlara cips postu atan şimdi konuşturma beni
Kız ben seni almam mıBeni de alabiliyor musunuz
Ama mutlaka zararı yoksa sana iç canım bir tatlı kaşığı koy içine iyi gelirSirkeli su diyince bana böyle çaydanlık dibi kireç çözücüsünü içiyorsunuz gibi geliyo
Yaaa lohusa şerbeti gibi çay içiyosun bi de sirkeye laf ediyorsun ettirmemmmm o benim bebeğimSirkeli su diyince bana böyle çaydanlık dibi kireç çözücüsünü içiyorsunuz gibi geliyo
Ben de katılmak istiyorum:) 1.77 boy kilo 75Kız ben seni almam mıgel aşkım gellll boy kilo yaş cinsiyet sabıka kaydı?
Oyyy valla ne iyi olur diyetsiyeni bıraktım yaz gelince evde tekte güzel olmuyorKız ben seni almam mıgel aşkım gellll boy kilo yaş cinsiyet sabıka kaydı?
Lohusa şerbeti dedi çayıma bdbdbdbYaaa lohusa şerbeti gibi çay içiyosun bi de sirkeye laf ediyorsun ettirmemmmm o benim bebeğim
Ne güzel boyBen de katılmak istiyorum:) 1.77 boy kilo 7570 olmak istiyorum önce
Kız yazcam herkesi bi dk not alamBen de katılmak istiyorum:) 1.77 boy kilo 7570 olmak istiyorum önce
Az fark benleNe güzel boy
Ben babam öldükten sonra şekerli çay içen başka bir insan kalmadı sanmıştımLohusa şerbeti dedi çayıma bdbdbdb
Teşekkür ederim canımNe güzel boy
Senin boyun kaç canımAz fark benle
Hoş geldinnn canımmOyyy valla ne iyi olur diyetsiyeni bıraktım yaz gelince evde tekte güzel olmuyor. 161 boy 58 kilo hedef kilo 53 karı