- 28 Ağustos 2020
- 8.258
- 36.196
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.541
Bilemiyorum accessdenied benim nazarımda adın çıktı bir kereKız yemedim valla yayarın yiyebilirim sabah böyle kahvenin yanında bıdık bişey. Dışarda kaave içicem ölem mi
Ay gene GülserGüleser gelir misin buraya
Sabah 4te spor yapıyordu gerisini düşünAy gene Gülsernası zayıflamış ki kadın adı dillerde destan
Ama en güzel saatler, evde herkes uyumuş kafan rahatlamış oluyor, takıyorsun kulaklığı biraz karın biraz bacak basen derken sonra bir duş alıp yatıyorsun öğlene kadar kimse dokunmasınSabah 4te spor yapıyordu gerisini düşün
Ay adım çıkmış 9 a inmez 8e , Gülseren beni bul. Rakibim sensin bundan sonraBilemiyorum accessdenied benim nazarımda adın çıktı bir kereartık yemiyorum desen de inanma yüzdem yerlerde
Gülseren bulma beniSabah 4te spor yapıyordu gerisini düşün
Pervaneden hızlı döndün, yürümeye eriniyorsun sabah 4’te sporGülseren bulma beniyanlış anlaşılma oldu bxhxhx
Mune benim bir arkadaşım yumurta ile kilo verdi. Sabah 4 tane yumurta yiyormuş.Ama en güzel saatler, evde herkes uyumuş kafan rahatlamış oluyor, takıyorsun kulaklığı biraz karın biraz bacak basen derken sonra bir duş alıp yatıyorsun öğlene kadar kimse dokunmasın
Ya da inceden yolunu yapıyor abla gelecekte yiyebileceklerinin
Kız yemedim valla yayarın yiyebilirim sabah böyle kahvenin yanında bıdık bişey. Dışarda kaave içicem ölem mi
Hiç yanıltmaz aşkım beniBugün 3 kiraz yarın 5 çilek öbür gün bi ufak kek kahvenin yanında olabilir yani arada ayda yılda bir
Gelsin safra kesesi taşlarıMune benim bir arkadaşım yumurta ile kilo verdi. Sabah 4 tane yumurta yiyormuş.ondan sonracıma ölen salata akşam da çorba. Ayy kadın tığğ gibi oldu.
1 tane bile yiyemem efil efil kokuyorGelsin safra kesesi taşları
O kadar yumurtayı sürekli yerse kolestrol o duruma bi itiraz eder ama.Mune benim bir arkadaşım yumurta ile kilo verdi. Sabah 4 tane yumurta yiyormuş.ondan sonracıma ölen salata akşam da çorba. Ayy kadın tığğ gibi oldu.
3 hafta kadar falan yaptı 62lerden 55e düştü.O kadar yumurtayı sürekli yerse kolestrol o duruma bi itiraz eder ama.
Sonrasında o kiloyu koruyabildiyse ne mutlu, bana göre pek sağlıklı bir yöntem değil ama herkes farklı metotlarla zayıflıyor, benzer bir yöntemle yengem kilo vermişti ama kilo verirken her şeyi kendine yasakladığından zayıflayınca yiyemediği ne varsa yedi ve verdiğinden fazla kilo almıştı.Mune benim bir arkadaşım yumurta ile kilo verdi. Sabah 4 tane yumurta yiyormuş.ondan sonracıma ölen salata akşam da çorba. Ayy kadın tığğ gibi oldu.
Bayramda napcaz kızlar ya. Ben annemlere gitcem , kesin yerim
Evet sağlıklı bir yöntem değil. Az öz yiyerek ve sporla vermek lazım.Sonrasında o kiloyu koruyabildiyse ne mutlu, bana göre pek sağlıklı bir yöntem değil ama herkes farklı metotlarla zayıflıyor, benzer bir yöntemle yengem kilo vermişti ama kilo verirken her şeyi kendine yasakladığından zayıflayınca yiyemediği ne varsa yedi ve verdiğinden fazla kilo almıştı.
Kek miBugün 3 kiraz yarın 5 çilek öbür gün bi ufak kek kahvenin yanında olabilir yani arada ayda yılda bir
Niye 4 de yapıyo kiPervaneden hızlı döndün, yürümeye eriniyorsun sabah 4’te sporpirelerin belki ama sen cıks:))))