- 15 Şubat 2013
- 24.394
- 91.776
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.561
Az ye erken yeBayramda napcaz kızlar ya. Ben annemlere gitcem , kesin yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az ye erken yeBayramda napcaz kızlar ya. Ben annemlere gitcem , kesin yerim
Aaa ben işte sırf bu gibi durumların önüne geçmek için yarın belki kek yemek zorunda kalırımSonrasında o kiloyu koruyabildiyse ne mutlu, bana göre pek sağlıklı bir yöntem değil ama herkes farklı metotlarla zayıflıyor, benzer bir yöntemle yengem kilo vermişti ama kilo verirken her şeyi kendine yasakladığından zayıflayınca yiyemediği ne varsa yedi ve verdiğinden fazla kilo almıştı.
Ben de 14 günde 6 kilo vermiştim ama sonra bırakınca fazlasıyla geri aldım. Sürdürülebilir olmayınca bir anlamı olmuyor. Ömür boyu da öyle beslenmezsin.3 hafta kadar falan yaptı 62lerden 55e düştü.
Aaa ben işte sırf bu gibi durumların önüne geçmek için yarın belki kek yemek zorunda kalırım
Kız millet bayramda baklava yiycek yaaaaAaa ben işte sırf bu gibi durumların önüne geçmek için yarın belki kek yemek zorunda kalırım
O arkadaşım kararlı biri korudu yaniBen de 14 günde 6 kilo vermiştim ama sonra bırakınca fazlasıyla geri aldım. Sürdürülebilir olmayınca bir anlamı olmuyor. Ömür boyu da öyle beslenmezsin.
Evet işte choconun topiğinde aşırı sıktım aniden 55 l’ère düştüm 3 aya 62 yi gördüm ki 58 le falan başlamıştımBen de 14 günde 6 kilo vermiştim ama sonra bırakınca fazlasıyla geri aldım. Sürdürülebilir olmayınca bir anlamı olmuyor. Ömür boyu da öyle beslenmezsin.
Sen o 23 saati de oturarak geçirirsin ama kadın sabah 4’te dahi olsa sporunu yapıyormuş.Niye 4 de yapıyo ki 23 tane daha saat var bi günde yani
Et yicem zaten bol bol ne yicez başka. Ahh ah eskisi gibi ev baklavası yapan da kalmadıAz ye erken ye
Sen kaçtan kaça uyuyorsun ? Günde kaç saat uyuyorsun ortalama? Ben mümkün olsa masörler ve yelpazicelerden oluşan bir hayat yaşardım Mune aşçılı Uşaklı falan bi tane de spor hocası tutardım benim yerime de koşsun diye bxbxbSen o 23 saati de oturarak geçirirsin ama kadın sabah 4’te dahi olsa sporunu yapıyormuş.
Şaka bir yana da yürüyüş dışında düzenli spor yapmıyorum ama yaptığım zamanlar ben de gece 3-4 gibi yapıyorum, benim gerekçem alışveriş, evdeki rutin işler, evdekilerle sohbet, site vs derken gecenin belli bir saatine kadar kendime göre yoğun oluyorum, müzik dinlediğim veya film seyrettiğim saatler herkesin el ayak çektiği geceyle başbaşa kaldığım saatler, o saatler de gece 3, müzik dinlerken bir gaza geliyorum hadi spor da yapayım deyip 1 kaptırıyorum 1 saat non stop hands up
Depresif yanlış kişiye koçluk yapıyorsun, hiçbir şey için geç değilKendi kendinle konuşmak sana fayda sağlamaz aşkım saksı değilim ben en çok bana soracaksınız Eki Görüntüle 3438040
Ay sarmaEt yicem zaten bol bol ne yicez başka. Ahh ah eskisi gibi ev baklavası yapan da kalmadı
Sarma yerim biraz da. Azcık da şambali
Ayyyy ablaaaa sen bunu yazmışsın bir alt mesajda accessdenied ”ay sarma ” yazmış şimdi ağlıcam yaaaaDepresif yanlış kişiye koçluk yapıyorsun, hiçbir şey için geç değil
Ay ama o bütün grubun koçu ama benden başka çıkıntı yok galiba bxbxbDepresif yanlış kişiye koçluk yapıyorsun, hiçbir şey için geç değil
Ben böyle şeylere inanmazdım ama inansam mı bilemedim, sen boğa burcu musun? Anneme ne kadar benziyorsunSen kaçtan kaça uyuyorsun ? Günde kaç saat uyuyorsun ortalama? Ben mümkün olsa masörler ve yelpazicelerden oluşan bir hayat yaşardım Mune aşçılı Uşaklı falan bi tane de spor hocası tutardım benim yerime de koşsun diye bxbxb
Sarma da mı yasak kız? Ben yarın biber dolması yapacaktımAyyyy ablaaaa sen bunu yazmışsın bir alt mesajda accessdenied ”ay sarma ” yazmış şimdi ağlıcam yaaaa
Allahtan akrep burcuyum vazgeçmek bana göre değil
Et yicem zaten bol bol ne yicez başka. Ahh ah eskisi gibi ev baklavası yapan da kalmadı
Sarma yerim biraz da. Azcık da şambali
Yemekler acı olunca tadı bambaşka oluyor sanki acı kalp benProfilimde kendimi tanımladığım etiketlerimi dikkate almıyorsunuz, geyiğine mi yazdım ben bunları
Etiketleraksi eli maşalı inatçı insafsız mune kara vicdanlı koca çeneli zalim müdire zebellah
Bu kellerin geneli böyle galiba, bendeki de kızartmasını yer haşlamasını yer ama yemek olarak yemez, ki çok severim hele de etli olursa ve acılı olursa, yanında da yoğurt varsa
Yok yükselenim aslan ama acayip baskın aslanım, bende kovanın esamesi yok yaniBen böyle şeylere inanmazdım ama inansam mı bilemedim, sen boğa burcu musun? Anneme ne kadar benziyorsun
Ben sabaha karşı 5 gibi yatıyorum sabah 11’de kalkıyorum, akşam 6 gibi yemek yedikten sonra 2 saat uyuyup yine sabaha kadar oturuyorum.