- 28 Ağustos 2020
- 8.258
- 36.196
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.481
Neden vejetaryen oldunuz peki? Sağlık sebebiyle mi tercih mi?Çok teşekkür ediyorum canımet yememek zor bir durumdu başarmaya çalışıyorum :) çok lezzet aldığım halde bıraktım vejeteryanım umarım hep böyle gider
sağlık sebebiyle değil öyle et yemek istemedim artıkNeden vejetaryen oldunuz peki? Sağlık sebebiyle mi tercih mi?
Valla bi 4-5 yemek kaşığı herhaldeBirazcık ne kadar birazcık
Geçmiş olsun. Benim otoimmün problemlerim var metabolizma düşükBahahabs ben yazlık meyvelerden dutun fanıyım yoksa sorun değil
Duta da alerjim var bi yandan boğazımı kaşıyorum bir yandan yiyorumkorkmayın öyle ölümcül bi alerji değil
Eee emziriyorsan sen çok sıkı yapma zatenValla bi 4-5 yemek kaşığı herhaldeama emziriyorum ya bence bişey olmaz diyetisyenim 2 dilim ekmek yazmıştı yemeğin yanına, değiştirmiş oldum
Metabolizma hızlandırıcı bir şeyler mi araştırsak senin için?Geçmiş olsun. Benim otoimmün problemlerim var metabolizma düşükboğazına düşkün biri değilim çok az max 2 öğün yerim rafine şeker meker tüketmem sabah beri yediğim yarım yumurta minik bi peynir yarım parmak bi börek bol su kahve içerim onu unuttum bi dilim elma yedim yarım bardak ayran içtim. Birazdan az salata ve küçük bi et yiyeceğim. Ama kaç kiloyum ALTMIŞ
Bulgur mu? Süt de yapıyor bulgurValla bi 4-5 yemek kaşığı herhaldeama emziriyorum ya bence bişey olmaz diyetisyenim 2 dilim ekmek yazmıştı yemeğin yanına, değiştirmiş oldum
Bana da araştırır mısınMetabolizma hızlandırıcı bir şeyler mi araştırsak senin için?
Tabii aşkım ama tabii onları diyetisyenler daha iyi bilir kişiye göre kesin değişiyordurBana da araştırır mısın
Benim de aklıma biklav geldi ama bakmıyor artık bizeTabii aşkım ama tabii onları diyetisyenler daha iyi bilir kişiye göre kesin değişiyordurben genel bulabildiklerimi paylaşırım sizle
Islerimi halledim bi yazicam hepsini timam mi
Tamam ne zaman uygunsan, çok teşekkürIslerimi halledim bi yazicam hepsini timam mi
Sen ensemizde kalTabii aşkım ama tabii onları diyetisyenler daha iyi bilir kişiye göre kesin değişiyordurben genel bulabildiklerimi paylaşırım sizle
Şimdilik iyi gidiyor sürekli şu şekil ensesindeyimSen ensemizde kalAnnenin diyeti nasıl gidiyor
Suyu ben de çok unutuyorum, iyi oldu hatırlattığınŞimdilik iyi gidiyor sürekli şu şekil ensesindeyimne yedin? Su içtin mi? diye darlıyorum
Sizi de darlıcam merak etmeyin