- 12 Temmuz 2006
- 55.561
- 213.223
- 52
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.461
7 bin adım mı kıyamet kopacak da benim mi haberim yok, yayılmış film izlemiyor muyduAblacığım bugün 7bin adım atmış yavaştan alışıyor
Bir de konu onun bi bakmışız beni uçurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 bin adım mı kıyamet kopacak da benim mi haberim yok, yayılmış film izlemiyor muyduAblacığım bugün 7bin adım atmış yavaştan alışıyor
Bir de konu onun bi bakmışız beni uçurmuş
Herkes pilav yiyo ben de yiycem kxjcjx ay napayım Mune bu tembellikle kendi başıma kilo veremiyorum zorbalanmam ve de cezadan korkmam lazım. Ceza bulun diyorum kimsenin umuru değil neyse WOMAN a güveniyorum jxjjddLezzetlendirmezseniz tabii beğenmezsiniz, sözde diyet topiğinde kebaplar bile dans ettiğine göre yazmam sıkıntı olmaz:))
Yulaf ezmesini bir kase yoğurt içine koyun üzerine sevdiğiniz meyveleri ve biraz ceviz badem ekleyin, kilo sıkıntısı ve alerji yoksa biraz da bal gezdirin bakalım at yemeği mi oluyor
O timsah görünümlü şey kovalasın seni, sen bu tembellik ve yeme aşkıyla niye diyet topiği açtın ki
Gaza gelirsin de biraz erirsin diye 1,5 metre boyumla yorum yazıyorum kadın da tık yok.
Yürümez, yemeğinden vazgeçmez
Bu saate kadar sabah yaptığım kahvaltı, 1 saat sonrasında yediğim kurabiyeyle duruyorum, bol bol su içtim zaten içmezsem ölürüm hava 40 derece.
Henüz evden çıkmadığım için yürüyüş yapamadım ama 30 dakika kadar karın kasları ve bacakları çalıştıracak egzersiz yaptım.
Akşam yemeği için kıymalı bezelye ve pilav yaptım pilavı yoğurtla dengeleyip yiyeceğim ve bol salata tüketirim.
Infinitin çenesinden kurtulayım diye gittim işte bana bu lazım7 bin adım mı kıyamet kopacak da benim mi haberim yok, yayılmış film izlemiyor muydu
Az önce görsel attı sanırım kurumuş timsahla da yol üstünde karşılaşmış7 bin adım mı kıyamet kopacak da benim mi haberim yok, yayılmış film izlemiyor muydu
Kız irkildim onu görünce bi an kaçacaktım az dahaAz önce görsel attı sanırım kurumuş timsahla da yol üstünde karşılaşmış
Sana en güzel ceza 20 bin adımlı bir yürüyüş olur yürüyüş yaptığın gün yoğurt yeşillik ve sudan başka bir şey de tüketmeyeceksin, akşama siteye girmeye bile mecalin kalmaz, banlanmaktan beter olursunHerkes pilav yiyo ben de yiycem kxjcjx ay napayım Mune bu tembellikle kendi başıma kilo veremiyorum zorbalanmam ve de cezadan korkmam lazım. Ceza bulun diyorum kimsenin umuru değil neyse WOMAN a güveniyorum jxjjdd
Kaç miligram kadarHadi gidiyorum çocigimi almaya aşırı zayıfladım hissediyorum
Ay öldürmeye teşebbüs jfjdj katil çıktı içindenSana en güzel ceza 20 bin adımlı bir yürüyüş olur yürüyüş yaptığın gün yoğurt yeşillik ve sudan başka bir şey de tüketmeyeceksin, akşama siteye girmeye bile mecalin kalmaz, banlanmaktan beter olursun
A-aaaa hala anlayamadın mı accessdenied ben acımasızımdır, hiç öyle pamuk kalpli değilimdirAy öldürmeye teşebbüs jfjdj katil çıktı içinden
Çok teşekkür ediyorum canım et yememek zor bir durumdu başarmaya çalışıyorum :) çok lezzet aldığım halde bıraktım vejeteryanım umarım hep böyle giderKız sana helal olsun ya. Adana da diyet ekstra zor, şehir komple kebap ve ciğer kokuyor
Niye sildin gözünü sevdiğim, canlı yayın mı yapıyon
Biraz protein eklesen, kas kaybetmemek için. Onun dışında bu sistem çok iyi bence, akşamları minimum yemek lazım. (Hiç yemeden yapamayanlar için, mesela ben)o da güzel eskiden yediklerime pişman oluyordum ben son 1 aydır sadece tek öğün yiyordum son bu hafta 2 öğin sabah ve öğlen tarzında sabah kahvalrı öğlen sıvı çorba gibi
Bu arkadaş 45 kilo, hem yiyor hem pişman olmuyoraman sakin az sabırlı olalım çok azzz
Şimdi 47 varımdır öyle deme beni linçletecekBu arkadaş 45 kilo, hem yiyor hem pişman olmuyor
Un çuvalından hafif kadınlar, birisi hizaya alıyor öbürü tokatlıyor O OLENA MIRAŞimdi 47 varımdır öyle deme beni linçletecek
Asıl koç dediğin bizim gibi olur insanı canından bezdirirUn çuvalından hafif kadınlar, birisi hizaya alıyor öbürü tokatlıyor O OLENA MIRA
Birazcık ne kadar birazcıkAy ben bugün yazamadım, güzel beslendim bence en azından abur cubur yemedim diyelim şimdi akşam yemeğinde birazcıcık pilav da yicem o sayılır mı hadi bakalım devamke