- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.686
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.521
Arada bir bendekini servis dışı bırakıyorum :))) ama sendekine bir çözümüm yokKelleri geçici süre hayattan banlayabilsen keşke ama ilacın olsa kendininkinden başlardın
cezası bitince kendisi söyler neden gittiğiniMune margırıt takım arkadaşımızı neden banladın
Ama bu ceza değil kiBen cezayı buldum
Kilosunu veremeyen sokak hayvanlarını beslesiiiin
Kız 3 tane kirazın lafı mı olur aramızdaKız yerken dayanamadım 3-5 tane kiraz yedimyeşil çay-maden suyu -limon detoks çayımla geceyi kapatıyorum
Canını yerim seninAma bu ceza değil ki
Ne yedinKız 3 tane kirazın lafı mı olur aramızda
Bence de, ödül bu ödül, beslerken ağızlarını burunlarını da yiyelimAma bu ceza değil ki
Burda ki tek sokak hayvanı benim katil psikopat kedimBen cezayı buldum
Kilosunu veremeyen sokak hayvanlarını beslesiiiin
Et salataNe yedin
Kesin her şeyi yedi çok relax yazıyor sanki rahatlama gelmiş gibiNe yedin
Sincaba kertenkeleye mama mı al diyosunCanını yerim seninaklıma mama aldırmak ya da yemek pişirtmek geldi bi anda
Aşkım geç saate yedim diye dedim.Kız 3 tane kirazın lafı mı olur aramızda
Ya da inceden yolunu yapıyor abla gelecekte yiyebileceklerininKesin her şeyi yedi çok relax yazıyor sanki rahatlama gelmiş gibi
Kız yemedim valla yaKesin her şeyi yedi çok relax yazıyor sanki rahatlama gelmiş gibi
Okula yemek geliyor Ben sulu patatesi hiç sevmemÖğle yemeğine eve mi gidiyom? Nerden buldun sulu patatesiyarın ben de yapıp tek yiyeyim keltoş sulu patitis de yemiyor
Sen gelince buradakileri beslersin yoksa F beslemek zorunda kalacaksın Fransa’daSincaba kertenkeleye mama mı al diyosun
Bugün 3 kiraz yarın 5 çilek öbür gün bi ufak kek kahvenin yanında olabilir yani arada ayda yılda birAşkım geç saate yedim diye dedim.