- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.362
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.501
Yediklerim: sabah çeyrek çikolatalı ekmek zeytin öğlen patates sulusu hoşaf pirinç pilavı akşam yayla çorbası bulgur pilavı yumruklu soğan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımAkşam yemeğim zeytinyağlı barbunya ve ev yapımı yoğurt. Öğlen tavuk sote ve salata yemiştim.
Sen diyet yapıyo gibi değilsin pekYediklerim: sabah çeyrek çikolatalı ekmek zeytin öğlen patates sulusu hoşaf pirinç pilavı akşam yayla çorbası bulgur pilavı yumruklu soğan
Farkettiysen sabah harici hiç ekmek yemedimSen diyet yapıyo gibi değilsin pek
O kadar karbonhidrat yiyince canın istemedi zaarFarkettiysen sabah harici hiç ekmek yemedim
Soğan ödem attırıcı efendime söyleyim yayla çorbasında yoğurt var ondan sonra bulgur da zaten bağırsakları temizliyorO kadar karbonhidrat yiyince canın istemedi zaar
Bulgur olsa hiç vicdan yapmazdım yaBulgur mu? Süt de yapıyor bulgur
Halı saha gibi bir yerde günlük 10 tur yavaş tempoda koşsanız ne kilo kalır ne bişi. Koşmak insanı mükemmel şekilde forma sokuyor. Son 3 yıldır serdim yağ tutmaya başladım30 yaş altı diyet yapmasın ya, yesin içsin keyfine baksın. Yakılıyor bir şekilde. 30dan sonra sıkıntı
Un çuvalından hafif bir kadın olarak sporun ardından bihter ziyagil gibi koruda 7 bin adım atıp geldim. İşte bunlar hep motivasyon.Un çuvalından hafif kadınlar, birisi hizaya alıyor öbürü tokatlıyor @OLENA MIRA
Evet ya cidden öyle. Bi defa bi yorumuma kahkaha atıp 10 saniye sonra banladın insan kıyamazdı.A-aaaa hala anlayamadın mı accessdenied ben acımasızımdır, hiç öyle pamuk kalpli değilimdir
Öğle yemeğine eve mi gidiyom? Nerden buldun sulu patatesi yarın ben de yapıp tek yiyeyim keltoş sulu patitis de yemiyorYediklerim: sabah çeyrek çikolatalı ekmek zeytin öğlen patates sulusu hoşaf pirinç pilavı akşam yayla çorbası bulgur pilavı yumruklu soğan
Kaç yaşındasın sen yivrum?Halı saha gibi bir yerde günlük 10 tur yavaş tempoda koşsanız ne kilo kalır ne bişi. Koşmak insanı mükemmel şekilde forma sokuyor. Son 3 yıldır serdim yağ tutmaya başladım
Tabi siz çocukları yüzünden kendine vakit ayıramayan kadınların spor yapamamasına şiddetle karşısınız ama...Un çuvalından hafif bir kadın olarak sporun ardından bihter ziyagil gibi koruda 7 bin adım atıp geldim. İşte bunlar hep motivasyon.
Ben zayıfladım kilom gitmediyse bile 7500 adımı atınca tükendim yıprandım ncncnbZayıfladınız mı
28Kaç yaşındasın sen yivrum?
Profilimde kendimi tanımladığım etiketlerimi dikkate almıyorsunuz, geyiğine mi yazdım ben bunlarıEvet ya cidden öyle. Bi defa bi yorumuma kahkaha atıp 10 saniye sonra banladın insan kıyamazdı.
Bu kellerin geneli böyle galiba, bendeki de kızartmasını yer haşlamasını yer ama yemek olarak yemez, ki çok severim hele de etli olursa ve acılı olursa, yanında da yoğurt varsaÖğle yemeğine eve mi gidiyom? Nerden buldun sulu patatesi yarın ben de yapıp tek yiyeyim keltoş sulu patitis de yemiyor
Kelleri geçici süre hayattan banlayabilsen keşke ama ilacın olsa kendininkinden başlardınProfilimde kendimi tanımladığım etiketlerimi dikkate almıyorsunuz, geyiğine mi yazdım ben bunları
Etiketleraksi eli maşalı inatçı insafsız mune kara vicdanlı koca çeneli zalim müdire zebellah
Bu kellerin geneli böyle galiba, bendeki de kızartmasını yer haşlamasını yer ama yemek olarak yemez, ki çok severim hele de etli olursa ve acılı olursa, yanında da yoğurt varsa
Mune margırıt takım arkadaşımızı neden banladınA-aaaa hala anlayamadın mı accessdenied ben acımasızımdır, hiç öyle pamuk kalpli değilimdir