- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.416
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.261
Eski usül meme arasıO da olur, istersen koynuna sokseninle gezsin de akdkglh
Yaaa ajajajsjsAy evet bu çogzel fikir 150 beden sütyenin içinde kefen parasının yanında bdbdbdb
Omlet yap aşkım yanında domates salatalık falan ye istersen10 dk sonra kahvaltı yapıcam ne yiyim
Evet omlet yapayım peynirli falanOmlet yap aşkım yanında domates salatalık falan ye istersen
Pantolun giymiyormusun onun cebine koy işte ayak adımlarını saymasi için öyle temas etmesi lazım algilamasi için.Çantada deneye bilirsin ama ayakla temas etsinAy evet bu çogzel fikir 150 beden sütyenin içinde kefen parasının yanında bdbdbdb
Tayt giymiştim çıkarayım bari ndndnPantolun giymiyormusun onun cebine koy işte ayak adımlarını saymasi için öyle temas etmesi lazım algilamasi için.Çantada deneye bilirsin ama ayakla temas etsin
omlete izin varmiydi nedwn soylemiyorsunuz yavOmlet yap aşkım yanında domates salatalık falan ye istersen
Ben 1 haşlanmış yumurta,domates salatalık ve kapya biber yedim ekmeksiz.Çok sıcak diye canım yemek yemek istemiyor10 dk sonra kahvaltı yapıcam ne yiyim
Domates, salatalık, peynir, 1-2 dilim kepekli ekmek, haşlanmış yumurta. Omlet yaparsan ekmek iptal edersin yağ olacağı için. Yumurtalı öğün doyurucu oluyor. Sen mükemmelsin10 dk sonra kahvaltı yapıcam ne yiyim
Ben telefon bu gun kakltigimdan beri cebimde oldugu surece 713 adım saymış cebimde olmadigi zamanida eklersem 1000 olurTayt giymiştim çıkarayım bari ndndn
Taytın beline sıkıştır algılar oTayt giymiştim çıkarayım bari ndndn
Aşkım yumurtayls peyniri ayrı yemekten bence bi farkı yokomlete izin varmiydi nedwn soylemiyorsunuz yav
Bence kendi tariflerimizi de oluştururuz artık, sağlıklı olduktan sonraAşkım yumurtayls peyniri ayrı yemekten bence bi farkı yoksürekli katı yumurta yemek bayar insanı. Kaşar koyma ama beyaz peynir koy az yağlı
Kaşar koydum valla burda beyaz peynir yok grek fêta diye uyduruk bişey var tahtaya sürsen anca tebeşirAşkım yumurtayls peyniri ayrı yemekten bence bi farkı yoksürekli katı yumurta yemek bayar insanı. Kaşar koyma ama beyaz peynir koy az yağlı
Tamamdır koçumAşkım yumurtayls peyniri ayrı yemekten bence bi farkı yoksürekli katı yumurta yemek bayar insanı. Kaşar koyma ama beyaz peynir koy az yağlı
arada bi şöyle de olabilir,kapya biber doğruyoruz tavada rendelenmiş kabakla kavuruyoruz sonra da yumurtayı kırıyoruz farklı bir seçenek,yanında da yeşillikleAşkım yumurtayls peyniri ayrı yemekten bence bi farkı yoksürekli katı yumurta yemek bayar insanı. Kaşar koyma ama beyaz peynir koy az yağlı
MükemmmmmelsiiinnnnKaşar koydum valla burda beyaz peynir yok grek fêta diye uyduruk bişey var tahtaya sürsen anca tebeşir