- 15 Şubat 2013
- 24.388
- 91.823
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.281
Otel stayla omlet yaptım çeviremiyorum bdbdhdhMükemmmmmelsiiinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otel stayla omlet yaptım çeviremiyorum bdbdhdhMükemmmmmelsiiinnnn
Senin için Güleser kaçmışMükemmmmmelsiiinnnn
Aşkım feta da kötü değil bence ama senin imkan sınırlı orda bari az yağlı bi peynir alKaşar koydum valla burda beyaz peynir yok gerek fêta diye uyduruk bişey var tahtaya sürsen anca tebeşir
Ohhhhh afiyet olsun kuzucum 2 ögün yaparsın bugünTamamdır koçum ben kahvalti yapamadim direk oğlen yedim salataliklar dogradım karıştırıp yedim
Tabii tabii yağı az koyduktan sonra isterseniz mantarlı yapın çünkü tek düze tek tip beslenmek insanı bayar. Zevk alamayınca zorunluluk haline gelir ve bence sürdürülebilir olmaz. Bence önemli olan sürdürülebilir bir beslenme biçimi oluşturmak. Yoksa insan diyet bitince kötü alışkanlıklarına dönüp kilo alabilir. Ben çok kasmayı doğru bulmuyorum.arada bi şöyle de olabilir,kapya biber doğruyoruz tavada rendelenmiş kabakla kavuruyoruz sonra da yumurtayı kırıyoruz farklı bir seçenek,yanında da yeşillikle diyetisyenimin önerdiği menüden biriydi.
Mükemmelim demedim kızSenin için Güleser kaçmış
Biraz daha pişir veya üzerine kapak koyup biraz sertleşmesini sağlarsan döner benceOtel stayla omlet yaptım çeviremiyorum bdbdhdh
Mükemmel sözü artık Güleseri hatırlatıyorbazen bir iki kişiye mükemelsin dedigide oldu değilsinde demiştiMükemmelim demedim kız
Evet sürdürülebilir olması çok önemli .Kesinlikle yağı az koymalıyız her şeyeAşkım feta da kötü değil bence ama senin imkan sınırlı orda bari az yağlı bi peynir al
Ohhhhh afiyet olsun kuzucum 2 ögün yaparsın bugün
Tabii tabii yağı az koyduktan sonra isterseniz mantarlı yapın çünkü tek düze tek tip beslenmek insanı bayar. Zevk alamayınca zorunluluk haline gelir ve bence sürdürülebilir olmaz. Bence önemli olan sürdürülebilir bir beslenme biçimi oluşturmak. Yoksa insan diyet bitince kötü alışkanlıklarına dönüp kilo alabilir. Ben çok kasmayı doğru bulmuyorum.
Çok kasınca eski alışkanlıklara kolay dönülüyor tekrar.Evet sürdürülebilir olması çok önemli .Kesinlikle yağı az koymalıyız her şeye
sapyoseksuel menün nerde kızzıııııım
Aaaaa kadın börek yiyo jdjdjjdjdEki Görüntüle 3437740 ilk öğünüm
Umarım o börekleri airfryer gibi bişeyde pişirmişsindir kızartmamışsındırEki Görüntüle 3437740 ilk öğünüm
Ben kahvaltıda bir dilim ekmek ya da onun yerini doldurur bişey yicemAaaaa kadın börek yiyo jdjdjjdjd
fotograf çekmeyen Ajdardan Çikita muzu bdbdhdb yok be bişey olmazBen sabah cavdar ekmegine beyaz peynirli tost yedim ama foto cekmem gerektigini bilmiyodum simdi de limonata ictim soguk soguk ohhhhh yarasin
Maydanozları yedim fena olmadıMaydanozlar görsel amaçlıdır nefret ederim nfndndn
Sen yine de kızarmış hamur yeme he mi guzuumBen kahvaltıda bir dilim ekmek ya da onun yerini doldurur bişey yicem
Ohhh afiyet olsun ekmeği verimli kullanmışsınBen sabah cavdar ekmegine beyaz peynirli tost yedim ama foto cekmem gerektigini bilmiyodum simdi de limonata ictim soguk soguk ohhhhh yarasin
Görüyorum ki yumurtadan yağdan kaçılmamış afiyet olsun aşkııım