- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.416
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.241
Ben de sevdim, hem pratik hem sağlıklıairfryer tam bir kurtarıcı yaa bana da hediye gelmişti elim ayağım oldu resmen ilk diyetimde 11 kg verdiğimde onda yemeklerimi yapmıştım porsiyon porsiyon koca fırını açmaya gerek duyulmuyor onun sayesinde
Bir ay sonra bana teşekkur ediceksinNeyse adımsayar bulmaya gidiyorum ben bu infinitin elinden kurtulamıycam yoksa bxbxbxb
Kesinlikle katılıyorum sana kafada bitecek her yediğinden de tadımlık alacaksın yoksa kilo vermek zor olurBen de sevdim, hem pratik hem sağlıklıSıkı diyetlerin içine girmek yerine, yeme alışkanlıklarımızı değiştirmek gerekiyor bence. Çünkü bunun sonu yok, kiloyu verince korumak lazım. sürekli kilo al ver eminim sağlık için de iyi değildir
200 adım atmışım sabahtan beriBir ay sonra bana teşekkur ediceksin
Hemen o kadar yüklenmeseydin200 adım atmışım sabahtan berioturdum o yüzden biraz
Telefon elimde değilken de uzaktan kaç adım attığımı anlıyo mudur senceHemen o kadar yüklenmeseydin
çok yürümüşsun bu kadar fazla kendini yorma200 adım atmışım sabahtan berioturdum o yüzden biraz
Sen yeter ki yürü, ben burdan bile sayarımTelefon elimde değilken de uzaktan kaç adım attığımı anlıyo mudur sence
Oturdum zaten hemen yanlarım ağrıdı bdjdhhsçok yürümüşsun bu kadar fazla kendini yorma
Memnunum memnunum, daha uygundur doğru ya biz trdeyizBurda daha da ucuz bebeyim gümrük mümrük binmiyor yaondan sordum memnun musun diye memnunu bulan varsa alıcam ncjdj
cebinde olmalı elinde tutarsan olmuyorTelefon elimde değilken de uzaktan kaç adım attığımı anlıyo mudur sence
bu gun tamamlaman lazim daha spor var sen hep böyle yaylanacaksan ohoooOturdum zaten hemen yanlarım ağrıdı bdjdhhs
Hemen apple watch alır mısın plsss senle ordan arkadaş olcam takip edicem200 adım atmışım sabahtan berioturdum o yüzden biraz
Evet kuzum alıcam bi saat yoksa böyle adımım çok çıksın diye tuvalete bile telefonla gidicem bcncnMemnunum memnunum, daha uygundur doğru ya biz trdeyizAşkım adım için akıllı saat düşünür müsün. Adım, nabız bir sürü şeyi ölçüyor. Eşim telefonu değiştirdi, hediye olarak saat ve kulaklık geldi. Ben daha saati pek takamadım çünkü bebe çok oynuyor Tr fiyatı 2bin civarıydı sanırım, orada daha uygundur. Xiaomi smart band 8 pro modeli. Daha iyileri de vardır muhakkak
O kalp ben olabilirim sıcakla bdbdbdb
Eskiden bele takılıyordu ya öyle yap istersen ajajajahahEvet kuzum alıcam bi saat yoksa böyle adımım çok çıksın diye tuvalete bile telefonla gidicem bcncn
Omuz çantama koyup evin içinde çantayla gezerim ben jdjdjdEskiden bele takılıyordu ya öyle yap istersen ajajajahah
Eki Görüntüle 3437731
O da olur, istersen koynuna sokOmuz çantama koyup evin içinde çantayla gezerim ben jdjdjd
Ay evet bu çogzel fikir 150 beden sütyenin içinde kefen parasının yanında bdbdbdbO da olur, istersen koynuna sokseninle gezsin de akdkglh