- 15 Şubat 2013
- 24.385
- 91.823
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.221
Ne marka kız airfryerın memnun musun sen?Sebzeyi airfryerda yaptım aslında, yani herkeste yoktur belki diye haşlanmış yazdım. Ben çok az öldürüyorum sebzeleri vitamini gitmesin diye, hem de öyle daha lezzetli buluyorum. Haşlanmış yaparken de diri bırakıyorum
Tamam boncuğuuum nasıl uygun görürsenBen sınırlara girince iyi hissetmiyorum pek, ama motivasyon için burada olurum. Başkan yazabilirsin dedi
Bilmiyorum bende tefalin bardı bi tane eskilerden. Ben onu kilerde unutmuşum 3 sene kadar. Çıkarıp kullanmaya başlayınca burnuma kilerin kokusu geliyo buram buram bdbdhdhFırın da olur aşkımbilmem ben koku almadım, ama az kullandım onunla ilgili olabilir mi
Philips xxl kuzum benimki. Çok çeşit denemedim ama yaptığım şeyler güzel oluyorNe marka kız airfryerın memnun musun sen?
Öyle deniyim bi deBen de düdüklünün buharda pişirme aparatında yapıyorum. Çekirdeği çıkar çıkmaz kapatıyorum. 2-3 dakika kalıyor yani totalde. Sebzeler ölmeden hafif diri çok lezzetli oluyor. Özellikle brokoli
Aşkım karbonat ve sirkeli su ile silmeyi dene istersen. Kokan şeyler için çok kullanılan bir karışım, buzdolabı falan. Hatta karbonat sirke olarak hazır da satılıyor temizlik ürünü olarak.Bilmiyorum bende tefalin bardı bi tane eskilerden. Ben onu kilerde unutmuşum 3 sene kadar. Çıkarıp kullanmaya başlayınca burnuma kilerin kokusu geliyo buram buram bdbdhdh
Deniyim bebeyim gerçi ben onu al bu çogzel diye anneme ittirdim bxbxbAşkım karbonat ve sirkeli su ile silmeyi dene istersen. Kokan şeyler için çok kullanılan bir karışım, buzdolabı falan. Hatta karbonat sirke olarak hazır da satılıyor temizlik ürünü olarak.
Access sen fransada mı doğdun beşiktaşlı mı oldun ay yok pardon sonradan mı göçtün?Deniyim bebeyim gerçi ben onu al bu çogzel diye anneme ittirdim bxbxb
Aşkım hedef kiloya geldiğinde de airfryer ile devam et bence, veya fırın düdüklü buharı hangi yöntemi seçersen. Airfryerda sebzeler çok az yağ ile harika oluyor, etlere hiç yağ koymuyorum kendi yağı ile pişiyor. Kendine ödül olarak airfryer alabilirsin 55e ininceDeniyim bebeyim gerçi ben onu al bu çogzel diye anneme ittirdim bxbxb
Kız yeni göçtüm ben göçmez olaydımAccess sen fransada mı doğdun beşiktaşlı mı oldun ay yok pardon sonradan mı göçtün?
Kıyamam. İzmir 39 derece gelKız yeni göçtüm ben göçmez olaydımbitmeyen kış yapmışlar öyle lanet bi yer daha 3 gün önce gördük güneş İzmirliye ters hareketler bunlar
Burda daha da ucuz bebeyim gümrük mümrük binmiyor yaAşkım hedef kiloya geldiğinde de airfryer ile devam et bence, veya fırın düdüklü buharı hangi yöntemi seçersen. Airfryerda sebzeler çok az yağ ile harika oluyor, etlere hiç yağ koymuyorum kendi yağı ile pişiyor. Kendine ödül olarak airfryer alabilirsin 55e ininceZaten eskisi gibi aşırı fiyatlı değil artık bu ürünler
Çok güzel spor yapılır o havadaKız yeni göçtüm ben göçmez olaydımbitmeyen kış yapmışlar öyle lanet bi yer daha 3 gün önce gördük güneş İzmirliye ters hareketler bunlar
airfryer tam bir kurtarıcı yaa bana da hediye gelmişti elim ayağım oldu resmen ilk diyetimde 11 kg verdiğimde onda yemeklerimi yapmıştım porsiyon porsiyon koca fırını açmaya gerek duyulmuyor onun sayesindeAşkım hedef kiloya geldiğinde de airfryer ile devam et bence, veya fırın düdüklü buharı hangi yöntemi seçersen. Airfryerda sebzeler çok az yağ ile harika oluyor, etlere hiç yağ koymuyorum kendi yağı ile pişiyor. Kendine ödül olarak airfryer alabilirsin 55e ininceZaten eskisi gibi aşırı fiyatlı değil artık bu ürünler
Hea bende ne severimÇok güzel spor yapılır o havada
Bence de, dötümüzden ter akıyor. Ben sıcak sevmiyorum, keşke soğuk olsa da rahat rahat spor yapsam.Çok güzel spor yapılır o havada
Hasbinallah bdbdbdbBence de, dötümüzden ter akıyor. Ben sıcak sevmiyorum, keşke soğuk olsa da rahat rahat spor yapsam.
oysaki bu havalarda ne yağ yakar sporlaBence de, dötümüzden ter akıyor. Ben sıcak sevmiyorum, keşke soğuk olsa da rahat rahat spor yapsam.