- 15 Şubat 2013
- 24.385
- 91.814
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.181
Kız ben o kadar su içip Zumba yapsam madalyayla gezerim çok özeniyorum bu spor yapanlara. Bugün başlıycam sporaaccessdenied ben mesela 2 öğün yapıyorum sabah ve öğlen sabah kahvaltı öğlen sade çorba içiyorum en az 3 litre su içiyorum haretekisizim bir ara zumba yapıyordum bu hafta yine başlarım bakalım neler olacak
Ben hissettim zaten bi sende Rusluk olduğunu o yüzden dedim yabancı mısınaaa inanır mısın konuşma tarzım oo normal hayatta da öyle konuşuyorum genelde beni ya rus ya da avrupalılara benzetirler
spor yorar eğlenerek yapmak zevk verir dans edin benceKız ben o kadar su içip Zumba yapsam madalyayla gezerim çok özeniyorum bu spor yapanlara. Bugün başlıycam spora
artık bu benzetmeler yabancı gelmiyo bana aslında hoşuma da gidiyor ben bunla mutlu olmakBen hissettim zaten bi sende Rusluk olduğunu o yüzden dedim yabancı mısın
Benim tel samsung kendisi kurulu her adimimi sayıyorY’a bişey sorcam aralıklı oruçta sabah çay içebilir miyim 11 d’en önce? Bi de adımsayar ne yükliyim ne kullanıyorsunuz?
Bende hala hiç bir şey yiyemedim bir tek limonlu su ice bildimY’a bişey sorcam aralıklı oruçta sabah çay içebilir miyim 11 d’en önce? Bi de adımsayar ne yükliyim ne kullanıyorsunuz?
Kız deli misin suyu niye içmiyon bu öyle bi oruç değilBen daha su içmedim aralıklı oruç yapıyorum
Telefonun ne? Sağlık verilerinde adımı kendisi sayıyor genelde.Y’a bişey sorcam aralıklı oruçta sabah çay içebilir miyim 11 d’en önce? Bi de adımsayar ne yükliyim ne kullanıyorsunuz?
Tablodaki nick yok da başka biriNası gördün la hemen bdnxnxn
Ne bileyim oruç diyince bcbxbxbKız deli misin suyu niye içmiyon bu öyle bi oruç değil
Yaz kız hdjdjd evet başkanım ben kdjdjd
Ayfer 15Telefonun ne? Sağlık verilerinde adımı kendisi sayıyor genelde.
Tamam başkanYaz kız hdjdjd evet başkanım ben kdjdjd
Kızzzz sende mi diyet yapcanTamam başkanYediklerimi yazayım mı
Aşkım iç tabiii şekerli sütlü falan içmeden içebilirsinY’a bişey sorcam aralıklı oruçta sabah çay içebilir miyim 11 d’en önce? Bi de adımsayar ne yükliyim ne kullanıyorsunuz?
Yaz bebeyim istediğini yazTamam başkanYediklerimi yazayım mı
Sağlıklı beslenmeye geçtimKızzzz sende mi diyet yapcanlisteye yazmiyim mi ? En kötü Çikita muzu söylersin nxnxnxh
Şekersiz çay nası içeyim zaten sigarayı bıraktım memleketten göç ettim öleyim mi istiyosunuzAşkım iç tabiii şekerli sütlü falan içmeden içebilirsin