- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.416
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.201
Motivasyon için zaten, ilk defa ne yediğimi yazıcam heyecanlandımYaz bebeyim istediğini yaz
O zaman içmeyeceksin aşkoŞekersiz çay nası içeyim zaten sigarayı bıraktım memleketten göç ettim öleyim mi istiyosunuz
Derin nefes al heyecan yapma hepimiz bu yollardan geçtik korkma nxndnMotivasyon için zaten, ilk defa ne yediğimi yazıcam heyecanlandım
Başlıycam otofotosunaO zaman içmeyeceksin aşkoçünkü şeker girince vücuda otofaji bozulmuş oluyor
Allah seniNe bileyim oruç diyince bcbxbxb
Şekersiz çayı nası içeyim ben yiaaaAllah seniyeme saatleri hariç su şekersiz çay kahve serbest hatta iç yani sıvısız kalma.
BeyleŞekersiz çayı nası içeyim ben yiaaa
Sebzeyi buharda mı haşlıyorsunuz hanfendi?Dün akşam yediklerim;
Tavuk ızgara (avuç içi kadar, sanıyorum 150 gr civarıdır)
Küçük bir kase haşlanmış sebze (kabak, biber, havuç) çok az z. yağı ve kekik ile
1 közlenmiş patlıcan
Sebzeyi airfryerda yaptım aslında, yani herkeste yoktur belki diye haşlanmış yazdım. Ben çok az öldürüyorum sebzeleri vitamini gitmesin diye, hem de öyle daha lezzetli buluyorum. Haşlanmış yaparken de diri bırakıyorumSebzeyi buharda mı haşlıyorsunuz hanfendi?
Aşkım sen de listeye geeelDün akşam yediklerim;
Tavuk ızgara (avuç içi kadar, sanıyorum 150 gr civarıdır)
Küçük bir kase haşlanmış sebze (kabak, biber, havuç) çok az z. yağı ve kekik ile
1 közlenmiş patlıcan
Eki Görüntüle 3437701
Günaydın şüşkolar, -500g
Müthüüüşsünüz kızlaaarrrAlın ulan şimdi çektim. Dün 68.5’tum.
Ben sınırlara girince iyi hissetmiyorum pek, ama motivasyon için burada olurum. Başkan yazabilirsin dediAşkım sen de listeye geeel
Airfryer bana kokuyo gibi geliyo sevemedim onu bi türlü. Sebzeleri fırında kızartıyorum ben zeytinyağlıSebzeyi airfryerda yaptım aslında, yani herkeste yoktur belki diye haşlanmış yazdım. Ben çok az öldürüyorum sebzeleri vitamini gitmesin diye, hem de öyle daha lezzetli buluyorum. Haşlanmış yaparken de diri bırakıyorum
Başkan çok yukarlardan olumlu görüş bildirmiş bdbdndb bence de yaz bdbdhBen sınırlara girince iyi hissetmiyorum pek, ama motivasyon için burada olurum. Başkan yazabilirsin dedi
Ben de düdüklünün buharda pişirme aparatında yapıyorum. Çekirdeği çıkar çıkmaz kapatıyorum. 2-3 dakika kalıyor yani totalde. Sebzeler ölmeden hafif diri çok lezzetli oluyor. Özellikle brokoliSebzeyi airfryerda yaptım aslında, yani herkeste yoktur belki diye haşlanmış yazdım. Ben çok az öldürüyorum sebzeleri vitamini gitmesin diye, hem de öyle daha lezzetli buluyorum. Haşlanmış yaparken de diri bırakıyorum
Fırın da olur aşkımAirfryer bana kokuyo gibi geliyo sevemedim onu bi türlü. Sebzeleri fırında kızartıyorum ben zeytinyağlı