- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.550
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.161
7bin adım atıcaktın ne oldu?50 gram aldigina göre gerçekten cezayi hak etdin o adımlarla belki 50 gram gider.bi kereden bişey oldu ndndbdb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7bin adım atıcaktın ne oldu?50 gram aldigina göre gerçekten cezayi hak etdin o adımlarla belki 50 gram gider.bi kereden bişey oldu ndndbdb
Tamam yarın atıcam bugün misafir vardı7bin adım atıcaktın ne oldu?50 gram aldigina göre gerçekten cezayi hak etdin o adımlarla belki 50 gram gider.
sabah sabah misafirde hiç çekilmiyorTamam yarın atıcam bugün misafir vardı
Sabah değil öğlen gibi gelir de evi toparlamam lazımsabah sabah misafirde hiç çekilmiyor
Ha daha gelmedimiSabah değil öğlen gibi gelir de evi toparlamam lazım
Aradı şimdi yarına kaldı bxnxj bugün yürürürm o zaman napiim ensemdesin infinité yedin beni ncjcjHa daha gelmedimi
Her şey senin içinBir kez başarısız olmuşsun bu kez ben burdayım zayıflayacaksınnAradı şimdi yarına kaldı bxnxj bugün yürürürm o zaman napiim ensemdesin infinité yedin beni ncjcj
Hoş geldiniz grubumuzun başkanı gelsin hemen yönlendirelim boy kaç
Başkan hfjdjdj herkes bana başkan desin bundan sonra jfjdjdjHoş geldiniz grubumuzun başkanı gelsin hemen yönlendirelim boy kaç
Olena nassın şekerim hoşgeldinboy 1.63
Olena nassın şekerim hoşgeldin
Ben daha su içmedim aralıklı oruç yapıyorumteşekkür ederim iyim sen nasılsın bu arada dün geceden 1 bardak sıcak suya 2 kayısı,1 tatlı kaşık çörekotu,1 tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karına sabah içtim iyi hissediyorum
hmm olsun sağlıklı,düzenli ve dikkatli zayıflayalım daBen daha su içmedim aralıklı oruç yapıyorum
benim bildiğim sıvı tüketilirY’a bişey sorcam aralıklı oruçta sabah çay içebilir miyim 11 d’en önce? Bi de adımsayar ne yükliyim ne kullanıyorsunuz?
İnşallah sen yabancı mısın?hmm olsun sağlıklı,düzenli ve dikkatli zayıflayalım da
yok değilimİnşallah sen yabancı mısın :)
Rus sandım ben seni dün ben istiyor olmak falan yazmışsın bhxjxnyok değilim
aaa inanır mısın konuşma tarzım oo normal hayatta da öyle konuşuyorum genelde beni ya rus ya da avrupalılara benzetirlerRus sandım ben seni dün ben istiyor olmak falan yazmışsın bhxjxn