- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.882
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.141
He bu arada dün en son beşte yedim, 2,5 lt su içtim ve demin de tuvalete çıkmış halim bu yanlış olmasın. Tuvalet detayını vermek istemezdim ama önemli napalımmsjdkkdkAlın ulan şimdi çektim. Dün 68.5’tum.
Evet önemli cidden. Her sabah çıkmak lazım da bağırsaklar kendine gelebilse inşallahHe bu arada dün en son beşte yedim, 2,5 lt su içtim ve demin de tuvalete çıkmış halim bu yanlış olmasın. Tuvalet detayını vermek istemezdim ama önemli napalımmsjdkkdk
Her çişte bile 100-200 gram fark ediyor. O yüzden su önemli kızlar günde en az 2 ltEvet önemli cidden. Her sabah çıkmak lazım da bağırsaklar kendine gelebilse inşallah
Ceza düşünecek zaman olmadi 10bin adım bence iyi herkes kendi önerisini söylesin iyi olan kazansınMargorıt gidince değiştirmem kız ceza buldunuz mu
Tabii ki 10K adım.herkes online olunca baksın bi kızlar sonuncu olana hatta kilo alanların hepsine ceza verelim dedik. Benim teklifim akışta aksarsan Çikita muzu söyleyip ses kaydı atsınlar hxhxdhInfinite Soul WOMAN sapyoseksuel Depresif Penguen ailurophile Delirtiyor Processes nick yok Margaret Hale 10k adım atılsın diyen var ne seçelim?
Baktım da herkes 3 5 vermiş ben 50 gram almışım başıma bela arıyorumdur ceza meza diyip bcncnTabii ki 10K adım.
Yanlış B Burhan Burhanitto u etiketlemişsinherkes online olunca baksın bi kızlar sonuncu olana hatta kilo alanların hepsine ceza verelim dedik. Benim teklifim akışta aksarsan Çikita muzu söyleyip ses kaydı atsınlar hxhxdhInfinite Soul WOMAN sapyoseksuel Depresif Penguen ailurophile Delirtiyor Processes nick yok Margaret Hale Muhittin Z zeLina 10k adım atılsın diyen var ne seçelim?
Nası gördün la hemen bdnxnxn
Kimse şarkı söylemek istemiyor sanat düşmanları bxhxhdhTabii ki 10K adım.
Tovbestherkes online olunca baksın bi kızlar sonuncu olana hatta kilo alanların hepsine ceza verelim dedik. Benim teklifim akışta aksarsan Çikita muzu söyleyip ses kaydı atsınlar hxhxdhInfinite Soul WOMAN sapyoseksuel Depresif Penguen ailurophile Delirtiyor Processes nick yok Margaret Hale Muhittin Z zeLina 10k adım atılsın diyen var ne seçelim?
Dondurma yiyerken ne düşünüyordun kiBaktım da herkes 3 5 vermiş ben 50 gram almışım başıma bela arıyorumdur ceza meza diyip bcncn
Dondurma yiyerken ne düşünüyordun ki
Madem bu kadar sanat seversin herkes hariç sen ceza alırsan çikita muzu söyleyeceksin yeter ki sen mutlu olKimse şarkı söylemek istemiyor sanat düşmanları bxhxhdh