- 21 Ekim 2024
- 56
- 43
- 32
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.161
Bugün tam 13 bin adım attım yürüyüşte ceza alırsam sayalım mı hahahahhaha :)
Dur daha yeni başladıkBugün tam 13 bin adım attım yürüyüşte ceza alırsam sayalım mı hahahahhaha :)
Gel kapimiz açık katila bilirsin aramizaYaa böyle bi konu varmış ya beni de alın ben de şüşkoyum
Ben artık ptesi başlamaya pes ettim cuma mübarek gün diye ordan yürüyorum ikidirGel kapimiz açık katila bilirsin aramiza
Pes etmeyip aktif olacaksan aramiza katila bilirsin birlikte motive olursun belki. ilk sayfaya bir göz at önce sana uygunmu degilmi diye zaten öyle pek kuralimiz yok bakinca görürsünBen artık ptesi başlamaya pes ettim cuma mübarek gün diye ordan yürüyorum ikidirtam da bugün niyetlenip dikkat etmiştim bu başlık iyi geldi
Ay gördüm hadi ekleyiverin ya bir de böyle deneyelimPes etmeyip aktif olacaksan aramiza katila bilirsin birlikte motive olursun belki. ilk sayfaya bir göz at önce sana uygunmu degilmi diye zaten öyle pek kuralimiz yok bakinca görürsün
Boyunu güncel kilonu ve hedef kilonu söyle ekleyeyimAy gördüm hadi ekleyiverin ya bir de böyle deneyelim
Boy 1.58 kilo 67,.. hedef 56 kilo sabah aç karna tartılıp güncellerimBoyunu güncel kilonu ve hedef kilonu söyle ekleyeyim
Canım bugün ki kilomu atsam onu yazsan tabloya olur mu , dün çok şiştimİnşallah canım aktif olunursa dagilmaz
Selam birazdan eklerimBeni de listeye ekler misiniz kilom 68 boy 1.68 hedef kilom 58
Canım benim kilomu yeniden günceller msnSelam birazdan eklerim
Kizlar eve yeni geldim çocuklari rahatlatayim akşam yazicam hepsiniCanım benim kilomu yeniden günceller msn62.700 gram
Tamam canımKizlar eve yeni geldim çocuklari rahatlatayim akşam yazicam hepsini
Seansdayım sen atmasan kimse atmiyor valla ben zaten bir süre yokum seanslar bitene kadar