- 8 Kasım 2019
- 2.017
- 1.186
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.221
Valla haklısın gününde atamıyoruz kusura bakma vallahi , koşuşturmadan fırsat gelmiyorKizlari etiketlemrye bile zaman yok kizlarda unutuyor hep tarti gününbir kerede herkesin anında atdigini görücekmiyimm
Ah deme yaValla haklısın gününde atamıyoruz kusura bakma vallahi , koşuşturmadan fırsat gelmiyorbenim kilom sabit kaldı ve sıkı bir spor ve yürüyüşle devam etcem vermeye insülin direncim var ve bu yüzden biraz ağır veriyorum
Tebrikler saglikla kucagina al inşallah tamamCanım 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim beni çıkarırmısın
Canım ben bu hafta mola almıştım ya
Unutuyorum aşko gelin hatirlatinCanım ben bu hafta mola almıştım ya
Görüyomusun vermişsin ne güzel isteInfinite Soul mola almistim ama bugün tartilinca 200 Gr verdiğimi gördüm. Kaç gündür yine hastayım tartilmiyordun hiç istersen yaz benimkini de tabloya.
Vermişken fırsatı kaçırmayayim tabloda yerini alayım dedimGörüyomusun vermişsin ne güzel iste
Çok çok teşekkür ederim çok sağolunTebrikler saglikla kucagina al inşallah tamam
Kız almadığıma şükrediyorumAh deme ya
Evet 3haftadır ayni kilon tabloda
Ben de son günlerindeyim. Onun ödemi gitti muhtemelen bu kadar.Infinite soul ben reglimin 3.günündeyim o yüzden biraz şişimreglim bitince attığım kilom geçerli bunu sayma
Hadi gözun aydin
TamamInfinite soul ben reglimin 3.günündeyim o yüzden biraz şişimreglim bitince attığım kilom geçerli bunu sayma
Amin inşallahHadi gözun aydinboyle devam
Tamam
Ödem mahvediyor ya hevesimi kırıyor şu arada az su tükettim maalesef iyice şiştimBen de son günlerindeyim. Onun ödemi gitti muhtemelen bu kadar.
Valla sıktı biliyom kız söz güzel dönüş yapcamMutluKedi tartida degisiklik olmazsada cezali olucan ha bilgine