-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.201
Canım ben tarttim ama yüksek çıktı o yüzden 9.400 küsur da yürüyüş yaptım dünLa vie en Rosee @serengetiaslani @Kelebk94 @kikelomo M Marryyj @Turunc chemist Z zeLina @essanli @kelebekmkelebek @gulsum462 @MutluKedi
Bilginlendirmee
Tarti atmayan üyelerin çoğunu listeden çıkardım kendileride bana bilgi vermişti
Şimdi dün tarti günüydü kimse atmadi tarti iki kişi atdi sadece
Arkadaşlar her çarşamba tarti günü beni etiket yapmam icin beklemeyin kendiniz atın.Eğer aktifseniz gruba katılın diyorum bu yüzden her zaman. 2hafta üst üste atmayan çıkariliyor bilginize.
Zaten orayı geçerken bir takılıyorum , direnç kilom herhalde. Biraz hareket ve detoks yapacağım . 60lari görmek istiyorum artikEvet sabitlenmiş o kiloya
Kabul tamam yeterki yapınCanım ben tarttim ama yüksek çıktı o yüzden 9.400 küsur da yürüyüş yaptım dünbugünkü yürüyüşle 10000 geçer cezam tamamlanmış olur kabul mudur
Yaparsan yavaştan düşüşe gecicek kilonZaten orayı geçerken bir takılıyorum , direnç kilom herhalde. Biraz hareket ve detoks yapacağım . 60lari görmek istiyorum artik
Tamamdır ekliyorum aramiza hoş geldinOlur tabi, hem çalışıyorum hem bebeğim var. Elimden geldiğince aktif olurum. Boy 175, kilo 104, hedef 80
Tamam canımBugün tartimin pili bittiği için tartamadim ve oğlum hasta diye dışarı çıkamadım ama yarın okul dönüşu pil alıp hallederimInfinite Soul
Canım ben 1 hafta mola istiyorum. Toparlanip devam edebilmem için kısa bir araya ihtiyacım var.Tamam canım
Kizlar zamanim yok etiketliyemiyorum zamani olan varsa etiketlesin evde degilim
Atilsin tartılar zamanim olunca ekliyicem
TamamCanım ben 1 hafta mola istiyorum. Toparlanip devam edebilmem için kısa bir araya ihtiyacım var.
Ne güzel iste
Kız ben 58 olsam millete sadaka dağıtırım
İnşallah olursun ve bu dedigini yaparsinK
Kız ben 58 olsam millete sadaka dağıtırım
Adak adiyorum eğer ki 58 e düşersem bu sene 5 kişiye 100 TL verecemİnşallah olursun ve bu dedigini yaparsin
Adak adiyorum eğer ki 58 e düşersem bu sene 5 kişiye 100 TL verecem
Ya tartı yok nasil yapicam ama ben dün gece kötü bı şey yaptım kalktim tavuk dünyası yaptım kocaman tabak yedimHadi bakalim. Yapa bilirsin
Ay yetişemiyorum valla ben şuanlik 60 kiloda durdum öncelikli hedefime gelmiş oldum.Memlekete geldim 20günluk dönünce çocugun kreşi falan benim şuanlık gundemim cok fazla doluPes mi ettin ?Infinite Soul