- 21 Ekim 2024
- 56
- 43
- 32
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.181
Tamam eklerimKızlar selam ben ekledim :) umarım olmuştur
Kuzucum ben söylemiştim listeden çıkarır mısın diye, artık aktif diyet yapmıyorum çıkarabilirsinLa vie en Rosee S serengetiaslani K Kelebk94 kikelomo M Marryyj Turunc chemist Z zeLina essanli kelebekmkelebek gulsum462 MutluKedi
Bilginlendirmee
Tarti atmayan üyelerin çoğunu listeden çıkardım kendileride bana bilgi vermişti
Şimdi dün tarti günüydü kimse atmadi tarti iki kişi atdi sadece
Arkadaşlar her çarşamba tarti günü beni etiket yapmam icin beklemeyin kendiniz atın.Eğer aktifseniz gruba katılın diyorum bu yüzden her zaman. 2hafta üst üste atmayan çıkariliyor bilginize.
Tamamdır çıkartımKuzucum ben söylemiştim listeden çıkarır mısın diye, artık aktif diyet yapmıyorum çıkarabilirsin
Önemli olan atman canım 1gunde olsaInfinite soul kusura bakma gününde atamasamda her fırsatta atmaya çalışıyorum
tartım öldüğLa vie en Rosee S serengetiaslani K Kelebk94 kikelomo M Marryyj Turunc chemist Z zeLina essanli kelebekmkelebek gulsum462 MutluKedi
Bilginlendirmee
Arkadaşlar her çarşamba tarti günü beni etiket yapmam icin beklemeyin kendiniz atın.Eğer aktifseniz gruba katılın diyorum bu yüzden her zaman. 2hafta üst üste atmayan çıkariliyor bilginize.
Nasil yaniT
tartım öldüğ
Tamam atarsinBen günleri karıştırmışım araya tatil girince kafam gitti. Yarın sabah açken atayım. Bu haftadan da umudum yok ama olsun
Valla canım bu grup sayesinde iyi oluyor böyle kilomu koruyorum ve vermeye çalışıyorumTamamdır çıkartım
Önemli olan atman canım 1gunde olsa
Evet öyle yoksa yalniz olmuyor hevessiz oluyor insanValla canım bu grup sayesinde iyi oluyor böyle kilomu koruyorum ve vermeye çalışıyorum
Aman allahım çektim ama burayı atmayı unuttum :) özür dilerim ya hemen atıyorumLa vie en Rosee S serengetiaslani K Kelebk94 kikelomo M Marryyj Turunc chemist Z zeLina essanli kelebekmkelebek gulsum462 MutluKedi
Bilginlendirmee
Unutmayın dostlaarAman allahım çektim ama burayı atmayı unuttum :) özür dilerim ya hemen atıyorum
Aynen öyle vallaEvet öyle yoksa yalniz olmuyor hevessiz oluyor insan
Selamm olur tabi.Yeter ki aktif ol aktiflik çok önemli grupta.Hedef kilon boyun guncel kilonu yaz tabloya eklerim.Ilk sayfaya bak önceMerhaba beni de yazabilir misiniz? Bu Çarşamba diyete başladım. Haftaya Çarşamba tam tartı günüm. Ne yapmam gerekiyor yazılmam için :)
Olur tabi, hem çalışıyorum hem bebeğim var. Elimden geldiğince aktif olurum. Boy 175, kilo 104, hedef 80Selamm olur tabi.Yeter ki aktif ol aktiflik çok önemli grupta.Hedef kilon boyun guncel kilonu yaz tabloya eklerim.Ilk sayfaya bak önce
Evet sabitlenmiş o kiloyaInfinite Soul geçen haftaya göre vermişim ama nerdeyse 1 aydır aynı yerdeyim. Detoks falan yapmam lazım sanırım benim vücut tepki vermiyor artık