- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.838
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.581
Günooo ben bu hafta diyete pek uyamadım. Hiç evimde değildim çünkü. Yine de kilo almamışım sanırım. 63.10 çıkmıştım sabah.Margaret Hale Z zeLina @Marryyj kikelomo @Processes Turunc chemist Bllossom MutluKedi La vie en Rosee M merymeryg muallime00 @Asivesisman103
Günoo kizlar tartilar gelsinn yavaştann
250 vermişsin 2haftadır aynıydın önemli olan fazla geri almaman
Tartida 63.15 geçen defa şuan 63.10 50 gram vermişsinGünooo ben bu hafta diyete pek uyamadım. Hiç evimde değildim çünkü. Yine de kilo almamışım sanırım. 63.10 çıkmıştım sabah.
En son güncelimmmmm. Dün sabahtan şuan evde değilim o yüzden dün tartıldımMargaret Hale Z zeLina @Marryyj kikelomo @Processes Turunc chemist Bllossom MutluKedi La vie en Rosee M merymeryg muallime00 @Asivesisman103
Yani 1 kiloda ne var ki, 1 gün çok yesen hemen +1 oluyor zatenGünaydın ne yedin kız böyle sende
Orası da öyle çabuk şişiyoruzYani 1 kiloda ne var ki, 1 gün çok yesen hemen +1 oluyor zatenbenim oluyor en azından. Şişiyorum.
10bin adımı tamamlarsın o zamanYani 1 kiloda ne var ki, 1 gün çok yesen hemen +1 oluyor zatenbenim oluyor en azından. Şişiyorum.
Evet canım tamamlıcam bugün10bin adımı tamamlarsın o zaman
Bende dün biraz spor yapmaya çalıştım uzun zamandır yapmıyorum diye bacaklarim kalkmıyordu yaEvet canım tamamlıcam bugün
Ben pilatese devam ediyorum. Dün de gittim. Bu akşam da ekstra giderim belki. İyi geliyor baya.Bende dün biraz spor yapmaya çalıştım uzun zamandır yapmıyorum diye bacaklarim kalkmıyordu ya
Ben bebekten dolayı vakit buldum mu dinleniyorum spor yapamıyorum hamilelik doğum derken işte spora bir süre ara.6 aydır daha malum.Gobegim için yapmam gerekecek ama kilo gidiyor o duruyorBen pilatese devam ediyorum. Dün de gittim. Bu akşam da ekstra giderim belki. İyi geliyor baya.
Yarın sabah atsam olur mu bugün tartılamadım hem kahve içtim hem kahvaltı yaptımMargaret Hale Z zeLina @Marryyj kikelomo @Processes Turunc chemist Bllossom MutluKedi La vie en Rosee M merymeryg muallime00 @Asivesisman103
olurYarın sabah atsam olur mu bugün tartılamadım hem kahve içtim hem kahvaltı yaptım
Ben de 3,5 sene sonra ancak başlayabildim, çok normalBen bebekten dolayı vakit buldum mu dinleniyorum spor yapamıyorum hamilelik doğum derken işte spora bir süre ara.6 aydır daha malum.Gobegim için yapmam gerekecek ama kilo gidiyor o duruyor
Süpersin canım. Evet en önemli şey irade. Asla nasıl olsa veremiyorum ya da çok yavaş gidiyorum diyip bırakmamak lazım. Mesela hiçbişey yemeden günler geçse bile en erken 1 haftada sonuç görürürüz. O yüzden sağlıklı beslenmeye ve kalori açığı, spora devam vakit buldukçaMotivasyon konuşmasıHiçte benlik değil ama ama belki size de heveslenme olur diyet dostlarım yoldaşlarım
6 aydır doğum yaptım 70 kiloydum ilk şuan 61.7 normal yiyerek kilomu verdim yavaş yavaş yani.Adımlarla destekledim leslie falanda yaptım ara sıra vakit buldugum kadarıyla.Hedef kilom şuanlik 57 4.7 vermem gerekiyor daha ama becere bilsem 55 düşücem zaman ne gösterir bilemeyiz.Bazen aldim bazen verdim sonunda 61 gördüm.Hepimiz birlikte başarıcaz kilomuzu vericez hepiniz iyi gidiyorsunuzYeter ki pes etmeyelim ara sıra dinlenelim ama devam edelim.Ben herzaman burdayım destekçiniz olucam Sem2024 Z zeLina muallime00 Bllossom MutluKedi M merymeryg kikelomo S serengetiaslani cemre76
O yüzden 56 olsam yeticek belki ama hedefi 54 koydum 1-2 kg kesin oynar diye cips tatlı ekler çikolata toleransıOrası da öyle çabuk şişiyoruz
Aynen öyle canımm önemli olan asla pes etmemekSüpersin canım. Evet en önemli şey irade. Asla nasıl olsa veremiyorum ya da çok yavaş gidiyorum diyip bırakmamak lazım. Mesela hiçbişey yemeden günler geçse bile en erken 1 haftada sonuç görürürüz. O yüzden sağlıklı beslenmeye ve kalori açığı, spora devam vakit buldukça
Ben 54 olunca aşırı zayıf oluyorum ya aslinda 56 bana da ideal.boylarimiz ayni galiba.56 inmek belki bizi biraz zorlayacak ama başarıcazO yüzden 56 olsam yeticek belki ama hedefi 54 koydum 1-2 kg kesin oynar diye cips tatlı ekler çikolata toleransı