- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.524
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.561
Ben yedim bu hafta pek birsey beklemiyìrumYarın tartı günü nasıl gidiyor millet 12 gün yürüyüş veya leslie yapicam ara vermeden sonra tatile ve memlekete gidicem
Kendine yazarsın cezaBen yedim bu hafta pek birsey beklemiyìrum
Ee dogum gunumde bir zahmet yiyeyim ya yazarim ben cezadan korkmam kaçmamKendine yazarsın ceza
Ondan bir şey olmaz ya ye gitsin haftalık kaçamak bile yapılıyor bu yıllıkEe dogum gunumde bir zahmet yiyeyim ya yazarim ben cezadan korkmam kaçmam
bencede olmasınnOndan bir şey olmaz ya ye gitsin haftalık kaçamak bile yapılıyor bu yıllık
Of çok severim brokoli haşlayıp üzerine zeytinyağ+sarımsak+limon sos ama yoğurtlu değilBu aralar çok protein tükettim sanki biraz soft yiyeceklere ihtiyacım var; akşama brokoli havuç salatalığı yoğurtlayıp üstüne de zeytinyağında toz biber ekleyip karıştırıp yiyeceğim
Afiyet olsunOf çok severim brokoli haşlayıp üzerine zeytinyağ+sarımsak+limon sos ama yoğurtlu değilben de yapayım bari
Yemekleri yetmedi giyime de mi soyundularyeni moda giyermisiniz kızlar
Hintliler her masa da varYemekleri yetmedi giyime de mi soyundular
Günaydın ne yedin kız böyle sendeGünaydın kızlar, geçen haftaya göre +1 im ne yazık ki. Tatili zararsız atlatamadımcezalıyım bu hafta
Eki Görüntüle 3483327
Yok iyi vermişsinGünaydın kızlar Regl olamamanın şişkinliği var ama yine de iyi bir sonuç benim için