- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.309
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hasta oldum. Mide bulantısı ve gaz sancısı çekiyorum cumadan beri. Karnım davul oldu, zaten Çarşamba bir ceza daha alacağım muhtemelen 3e katlanacak bu gidişle
Çok geçmiş olsungrubumuz hep hasta ya ne oldu sizeKuzum hasta oldum. Mide bulantısı ve gaz sancısı çekiyorum cumadan beri. Karnım davul oldu, zaten Çarşamba bir ceza daha alacağım muhtemelen 3e katlanacak bu gidişle
Nazara geldikÇok geçmiş olsungrubumuz hep hasta ya ne oldu size
Amaan yarasınn boş verBugün 4 malzemeli browni yapayım dedim şekersiz unsuz vs., çok cıvık oldu, kakao ekledim olmadı un ekledim mecburen. 6 malzemeli oldu benimki bitteri de şekersiz almam gerekiyormuş yanlış almışım, kalorisi yükseldi, browni gibi de olmadı kek gibi oldu. Fit tatlı yiyeyim diye çıktığım bu yolda yine unlu ve şekerli brownimsi bi şey yemiş oldum.
Oo maşallah cemreçok iyi gidiyorsunYürüyüşünü de atayım
7 bin adım yürüdüm gerisi evde attığım adımlar,,
Teşekkür ederim hava değişimi herhalde salgın da var. Herkesler zayiflamissin diyor nazar da varÇok geçmiş olsungrubumuz hep hasta ya ne oldu size
Hayırdır inşallah safran neden alınıyor ameliyatın güzel geçsin hemencecik iyileşip toparlanKızlarım kızlarım bugün ameliyat oluyorum safra alınacak dün de hiç telefonu elime almadım desem yeridir neredeyse iki gündür diyeti bozdum artı 1,5 kilo da almış da olabilirim hakikaten yedim çünkü ameliyat sonrası muhtemelen perhiz olacak hiçbir şey giymeyeceğim diye yemenin dibine de vurdum zaten Processes kozcee sen ne ettin sen kaç kilo oldun bakemmm Infinite Soul kız ben heryerde mezun oldum mezunn ahahaha iki gündür yiyom gariii
kikelomo kizz senden naber nasıl gidiyor diyett ahahha bugün ameliyat olucam ben yaa
Saol canım safrada taş dolu olduğu söyleniyorHayırdır inşallah safran neden alınıyor ameliyatın güzel geçsin hemencecik iyileşip toparlan
Geçmiş olsun şimdiden, çabucak toparlarsin inşallahKızlarım kızlarım bugün ameliyat oluyorum safra alınacak dün de hiç telefonu elime almadım desem yeridir neredeyse iki gündür diyeti bozdum artı 1,5 kilo da almış da olabilirim hakikaten yedim çünkü ameliyat sonrası muhtemelen perhiz olacak hiçbir şey giymeyeceğim diye yemenin dibine de vurdum zaten Processes kozcee sen ne ettin sen kaç kilo oldun bakemmm Infinite Soul kız ben heryerde mezun oldum mezunn ahahaha iki gündür yiyom gariii
kikelomo kizz senden naber nasıl gidiyor diyett ahahha bugün ameliyat olucam ben yaa
Geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatin bizi de habardar et gelince yazKızlarım kızlarım bugün ameliyat oluyorum safra alınacak dün de hiç telefonu elime almadım desem yeridir neredeyse iki gündür diyeti bozdum artı 1,5 kilo da almış da olabilirim hakikaten yedim çünkü ameliyat sonrası muhtemelen perhiz olacak hiçbir şey giymeyeceğim diye yemenin dibine de vurdum zaten Processes kozcee sen ne ettin sen kaç kilo oldun bakemmm Infinite Soul kız ben heryerde mezun oldum mezunn ahahaha iki gündür yiyom gariii
Saolasin canimmGeçmiş olsun şimdiden, çabucak toparlarsin inşallah
Tabii haber ederim canım saolasinnGeçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatin bizi de habardar et gelince yaz
Geçmiş olsun kesisiz basitçe alıyorlar toparlanırsın bugün inşallah. Kiloları al gel yeniden zayıflatırız keşke daha çok yeseydinKızlarım kızlarım bugün ameliyat oluyorum safra alınacak dün de hiç telefonu elime almadım desem yeridir neredeyse iki gündür diyeti bozdum artı 1,5 kilo da almış da olabilirim hakikaten yedim çünkü ameliyat sonrası muhtemelen perhiz olacak hiçbir şey giymeyeceğim diye yemenin dibine de vurdum zaten Processes kozcee sen ne ettin sen kaç kilo oldun bakemmm Infinite Soul kız ben heryerde mezun oldum mezunn ahahaha iki gündür yiyom gariii
Geçmiş olsun canımKızlarım kızlarım bugün ameliyat oluyorum safra alınacak dün de hiç telefonu elime almadım desem yeridir neredeyse iki gündür diyeti bozdum artı 1,5 kilo da almış da olabilirim hakikaten yedim çünkü ameliyat sonrası muhtemelen perhiz olacak hiçbir şey giymeyeceğim diye yemenin dibine de vurdum zaten Processes kozcee sen ne ettin sen kaç kilo oldun bakemmm Infinite Soul kız ben heryerde mezun oldum mezunn ahahaha iki gündür yiyom gariii