- 28 Ağustos 2020
- 8.254
- 36.178
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
HaydaaaAmaaaaan can bogazdan gelir beeee
Wumın sus bizi burda oyarlar içimize bade koyarlar bıbkbjhAmaaaaan can bogazdan gelir beeee
Pp deki azrailden dolayı öyle görmüşsün. Ben ne kadar heybetliysem o da o kadar heybetli.Resimde heybetli gözüküyordunuz ondan
5 saatmiAma ben aralıklı oruç yapıyorum saat 7 de bitirip yarın öğlene kadar aç kalıcam bi de yürüdüm 5 saat markette
Işte kadının ayrı havası var 1.50 bile olsa 1.70 gibi hissediyoruzPp deki azrailden dolayı öyle görmüşsün. Ben ne kadar heybetliysem o da o kadar heybetli.
35 saatmi
biraz daha zorlarsam 1 olucak gibi
Gurban olduğum Rabbiiiiiimmm diyet topiği açıp dondurma gömen kadın da gördü bu gözlerBen de öğlen yemek yerine dondurma yedim bdbxbx
Suyu ihmal etme, bak ona da ibretlik hikayem var, onu da yazarsam topikte kimse kalmazAy su içmem lazım hiç su içmedim
Yemek yiyerek gezmedin inşallah
Bana ne ben yemin etmedim, sen dusunWumın sus bizi burda oyarlar içimize bade koyarlar bıbkbjh
İşte dondurmaYemek yiyerek gezmedin inşallah
Y’a tamam vericem ya bir yemin ettim ki dönemem ncncncnAccess 5 kg vermeyi hedefleyip, motive olmak için başlık açıp veremezsen dilimizden kurtulamazsın bak55 kg gelince tartıda foto isteriz
Yok bre moralimiz niye bozulsunBu kadar moral bozduğum yeter, ben çıkayım da rahat rahat yuvarlanın
Öptüm hepinizi
Kendisi minicik ama kalorisi hiç öyle değilİşte dondurmatek top minicik
O da hazırdır Allah bilirİşte dondurmatek top minicik
Tamam söz bi daha yersem iki gözüm fırtlasın yemin ettim bakKendisi minicik ama kalorisi hiç öyle değil
aralikli saatlerle de olsa kalorili yersen kilo çok gitmez bence
Bu kadar moral bozduğum yeter, ben çıkayım da rahat rahat yuvarlanın
Öptüm hepinizi