- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.550
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.121
Evet benim kilom belli olmuyor boyumdan dolayı kusma ishal oluncada bu ne böyle zayiflayicam diye kendini mahv ettin senin ihtiyacin yok böyle iyisin fazla zayiflikta iyi degil böyle yakışıyor dedi söylendi baya o halimi görünce.Aaa bildiğin sabote ediyor seninki yaa, benimki kendi oburluğundan yapıyor, onun benden de önce kilo vermesi lazım aslındagerçi geçen @Delirtiyor resim atmıştı ya bana çok iyi görünmüştü sen de öyleysen ondan öyle diyordur eşin, boyun da var maşallah
Kıyamamış sanaEvet benim kilom belli olmuyor boyumdan dolayı kusma ishal oluncada bu ne böyle zayiflayicam diye kendini mahv ettin senin ihtiyacin yok böyle iyisin fazla zayiflikta iyi degil böyle yakışıyor dedi söylendi baya o halimi görünce.
normal yemegini ye yavaştan kiloda gider hem zorlanmazsin kafasinda kendisi ama ben biliyorum zayiflamazsam kendimi tutamam yerim alirim vermem.
Sen eşinide kendinle diyete sok diyet yoldaşı
Yeșil çay iciyordum o yüzden diyor yeşil çay bana yaramadı çûnki aslinda sebebi oymuș bu hale gelmeminKıyamamış sanaama hastalandın diyetle ilgisi yok ki yavaş yavaş verirsin zaten sen normal yiyorum demiştin. Aman yok istemem, zorlamıyorum ben kendi ne zaman isterse o zaman zayıflasın ya da spora başlasın ben söyleyince ters tepiyo
Nasıl yaa yeşilçay ishale mi neden oluyorYeșil çay iciyordum o yüzden diyor yeşil çay bana yaramadı çûnki aslinda sebebi oymuș bu hale gelmemin
Kilosu çok fazla degilse erkeklerde o kadar belli olmuyor ya
Zayıf zayıf emoji atsın bakalım, yarın tartısını atınca göreceğiz, bugün kaç oldun dedim bilerek cevaplamadı püü
Ya işte bildirim gelince bakıyorum kız tartıldım bugün 49.95 çıktım ama bugün baya yedim baya baya hemde artı çıkabilirim
Kız diğer grupta yarışma vardı atamadım sabah 49.95 ciktimZayıf zayıf emoji atsın bakalım, yarın tartısını atınca göreceğiz, bugün kaç oldun dedim bilerek cevaplamadı püü
Bende öyle oldu nane limonlu olanından aldım yarısını içtim ishal başladı belki benim mide bagirsak çok hassastırNasıl yaa yeşilçay ishale mi neden oluyorben içmiyorum artık pek ama hiç öyle bi etkisi olmadı, ne kadar içiyordun günde?
Kilosu var eşimin ya, ama sağlık için zayıflasın istiyorum sonuçta gençleşmiyoruz, babası da çok kilolu onun gibi olmasın yaşlandığında. Geçen onlardaydık bi yürüyüşe çıktık 3 kmyi 1 saate yürüdük, kayınpederim de eşi de çok kilolu yürüyemiyolar, sakın ha böyle olayım deme dedim
49 ne yaYa işte bildirim gelince bakıyorum kız tartıldım bugün 49.95 çıktım ama bugün baya yedim baya baya hemde artı çıkabilirim
ne yarışmasıymış o?Kız diğer grupta yarışma vardı atamadım sabah 49.95 ciktim
Erimiş erimişş yakında yok olucakZayıf zayıf emoji atsın bakalım, yarın tartısını atınca göreceğiz, bugün kaç oldun dedim bilerek cevaplamadı püü
Geçmiș olsun sen zayıfsın zaten ya zorlama kendiniSabah yulaf tost yedim tüm gün bişey yemedim acıkmadım pek de, öğlen de dişimi çektirmek zorunda kalmıştım tüm gün büyük bir boşluk ve ağrıylaydımakşam ağır ateşte pişmiş az yağlı et ve az sebzeli makarna yedim. Yeşillik ve az turşuyla.
Bugün keyifsizdim reglym herkes gibi ama sökülmedim sankii çok az ilerliyor
Çocuğu da oyalamama rağmen tüm gün sıkıldı kitap, resim vs. Yine alo alo diyor dibimden ayrılmıyor
Ya yemicem diyorum kardeşim yemicemmm bu kadar da olmaz artık
üflesem uçacakk hala zayıflıyo gel bakim buraya senin anladığın dilden konuşcam artık49 ne ya
Emojilerlemiüflesem uçacakk hala zayıflıyo gel bakim buraya senin anladığın dilden konuşcam artıkyosunlupapatya