- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.550
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.161
Tabi tabi yalan atma kız sen kilonu korursun bu kadar zayifladin yermisin hiç yemezsinİşte korurmuyum bilmiyorum kizz yerim yani tatlı aşığı ben olarak yerimm ahahah tirlece cikilat pastalar eklerler herşeyi yaniii ahahhaha
Giderayak aklımıza çikolata pasta trileçeyi de sok bakalım, kilo vermeyelim diye subliminal mesaj mı veriyosun bize yoksaİşte korurmuyum bilmiyorum kizz yerim yani tatlı aşığı ben olarak yerimm ahahah tirlece cikilat pastalar eklerler herşeyi yaniii ahahhaha
Badem gözlü Infiniteaynen böyle oldum hepside hareketli emoji olunca şaşı kaldım
Ayıp ayıpGiderayak aklımıza çikolata pasta trileçeyi de sok bakalım, kilo vermeyelim diye subliminal mesaj mı veriyosun bize yoksa
Birde hokka burunluyumBadem gözlü Infinite
Tövbe bismillah noluyor
Bu aşırı motive emojileri nerde görsem tanırım ahsjdjdjdTövbe bismillah noluyorkesin 45 kiloya düştün
boş ver hepimiz bozduk bu haftaBen bu iki günde çok bozdum diyeti perş tartılsam olur mu detoks yapayım bir gün
simit istiyorum
Günaydınn kızlaar hazırmıyız
Ben bu sefer hazırımGünaydınn kızlaar hazırmıyız
Yemek isimleri söyleme yav açım zatenYaaaa simit vazgeçilmezim. Kuzu kızartması derlerya bazıları benim için simit aynı ayarda. Haftada 1 gün ödül günü yapıyorum ve 1 hafta simit yemek için diyeti bozmuyorum.
Tartida zayiflarsan ödülünü rahat yerdinSaat 09.30 u bekliyorum yeminimi bozmamak 32 dakika kaldı
Bak işte böyleBen bu sefer hazırım
İki haftada 600 Gr gitti ama gitti sonuçtaBak işte böyle