- 20 Temmuz 2022
- 1.014
- 4.953
- 42
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.101
Hepimiz regliz dert etmeİyi aksamlar geçen hafta tartilmayacagima yemin ettim yarını heyecanla bekliyordum ve bilin bakalım ne oldu. Regli oldum. Sanki bir öküz yutmuş gibi şiştim.
Düşman yanı başındaYa yemicem diyorum kardeşim yemicemmm bu kadar da olmaz artık
Şimdi ben de istiyorumsimit istiyorum
ceza almazsın bence16:40 üst vücut çalıştım
18:00 akşam yemeği
Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Köfte
Yoğurt
Cezamı bekliyorum haydi bakalımmmm
Şimdi ben de istiyorum
Kilo aldım kiiceza almazsın bence
Yalaannn inanmammKilo aldım kii
Ben de öyle oldum nolduysa irade sıfır porsiyonlar büyüdü gözüm doymuyor sürekli bi abur cubur isteği var öffAşırı açgözlü oldum ya regl oldugumdan beri hep yiyesim var Allahim kendime gelmem lazim
Hep eşim yüzünden yok sen böyle iyisinde zayiflaman gereksiz diye diye benim irademi bozdu hayin adammBen de öyle oldum nolduysa irade sıfır porsiyonlar büyüdü gözüm doymuyor sürekli bi abur cubur isteği var öff
Ben de inanamıyorum kendime neyse böyle şeyler olur arada, 7 aydır diyetteyim sonuçta hep ver hep ver olmazYalaannn inanmamm
Insanin cani çekiyor yaBen de inanamıyorum kendime neyse böyle şeyler olur arada, 7 aydır diyetteyim sonuçta hep ver hep ver olmaz
Bu eşler neden böyle yaa, benimki de bugün gidip gelip beni didikliyo pizza mı söylesek diye, benim yarın tartı günüm koca pizzayı yedirtcek ödem yaptırtacak bana hain adamHep eşim yüzünden yok sen böyle iyisinde zayiflaman gereksiz diye diye benim irademi bozdu hayin adamm
Eşin kilolu mu yoksa ondan mı diyooo, sen de zayıflayacaksın o öyle kalacak diyeHep eşim yüzünden yok sen böyle iyisinde zayiflaman gereksiz diye diye benim irademi bozdu hayin adamm
Ben bugün zor frenledim kendimi whatsapptan engellerimde evden engelleyemiyorum işte ye ye diye kafamin etini yiyorBu eşler neden böyle yaa, benimki de bugün gidip gelip beni didikliyo pizza mı söylesek diye, benim yarın tartı günüm koca pizzayı yedirtcek ödem yaptırtacak bana hain adam
Yok ya fit o kilosu yok ara sıra gobegi çıkar onuda hemen eritirEşin kilolu mu yoksa ondan mı diyooo, sen de zayıflayacaksın o öyle kalacak diye
Ben bugün zor frenledim kendimi whatsapptan engellerimde evden engelleyemiyorum işte ye ye diye kafamin etini yiyor
Aaa bildiğin sabote ediyor seninki yaa, benimki kendi oburluğundan yapıyor, onun benden de önce kilo vermesi lazım aslındaYok ya fit o kilosu yok ara sıra gobegi çıkar onuda hemen eritirkilo derdi yok ne bilsin ha bire ye ye