-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.141
Sallama olanlar öyle yapabiliyor. Bende form çayı olanları icince ishal oluyorum.Bende öyle oldu nane limonlu olanından aldım yarısını içtim ishal başladı belki benim mide bagirsak çok hassastır
Umarım zayiflar yakında çok kiloda hastalik
Bu bir komplooo
Hangisi yapmıyor bende ondan içeyimSallama olanlar öyle yapabiliyor. Bende form çayı olanları icince ishal oluyorum.
Güzel tamamlamışsınAra bir armut
Akşam yemeği
1 büyük but haşlama tavuk
1 tane kabak mücver
Salata
Bir bardak ayran
Ara öğün
1 dilim kavun
1 ceviz
4 5 badem fındık
1 saat açık havada yürüyüş
2.5 litre su
Bugün bitti
Sade yeşil çay olanlar yapmıyor bana ama sallama değilde normal alıp demlersen daha iyi oluyormus. Paketlerin içine bir madde koyuyorlar sanırım hassas bağırsaklara iyi gelmiyor.Hangisi yapmıyor bende ondan içeyim
Ben limonlu içiyordum gayet iyiydi nane limon ikilisine geçince olanlar olduSade yeşil çay olanlar yapmıyor bana ama sallama değilde normal alıp demlersen daha iyi oluyormus
Bende hiç uğraşmadım onla. İki çocukla normal çayımı zor demliyorumBen limonlu içiyordum gayet iyiydi nane limon ikilisine geçince olanlar oldu
normalle ugrasamam ya
aynen benimde durumlar ayniBende hiç uğraşmadım onla. İki çocukla normal çayımı zor demliyorum
Yosunlu degilsen uyanmazsinOğlanı uyuturken baya bir kalori harcadım, sabaha 49 kilo uyanır mıyım
Pistt napiyonuz kız beni mi cekistiriyonuz ahahahYosunlu degilsen uyanmazsin
Ivır ifinimm burdayım neden dovuyorsunuz benii yaa
Emojilere fısıldayan kadın yok yok emoji terbiyecisiPistt napiyonuz kız beni mi cekistiriyonuz ahahah
Ivır ifinimm burdayım neden dovuyorsunuz benii yaaaccessdenied bı gel de koru beni yavv haahahha kız ben gidecem gidecem de geri kilo alınca gelecem diyom ya sizee beni ozlermusiniz kız yoksam unuturmusunuz
Emojiden mesajlari okuyamadım yaPistt napiyonuz kız beni mi cekistiriyonuz ahahah
Ivır ifinimm burdayım neden dovuyorsunuz benii yaaaccessdenied bı gel de koru beni yavv haahahha kız ben gidecem gidecem de geri kilo alınca gelecem diyom ya sizee beni ozlermusiniz kız yoksam unuturmusunuz
Bunu okuyan Infinite kör olduEmojiden mesajlari okuyamadım ya
özlemezmiyizz özleriz tabi ondan bizi bekle diyoruz
İşte korurmuyum bilmiyorum kizz yerim yani tatlı aşığı ben olarak yerimm ahahah tirlece cikilat pastalar eklerler herşeyi yaniii ahahhahaEmojilere fısıldayan kadın yok yok emoji terbiyecisiniye gidiyosun sen korumaya girince menülerini yazmaya devam et kopya çekiyim azcık
Bunu okuyan Infinite kör oldu