- 18 Ağustos 2022
- 2.925
- 9.025
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.081
Bu soru arada kaynamış galibaGünaydın benim de reglim yeni bitti tartıda aynı kiloyu görürsem ne olacakbana da ceza gelir mi sayın sayfa yöneticisi infinite soul
Sen ye ye çikilatları sonra sabit kalırsam ceza olur mu de ahahaha ver kız buna cezaaBu soru arada kaynamış galibaInfinite Soul kilo aynı kalırsa da ceza var dimi
burdayım canımyok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeortada mı kalaydım zorla bende ara verip iyice kilo mu alaydımm ahahah bakk hem hala herkes yokki Margaret Hale nerdee Processes nirdee Delirtiyor nirdee @accessdenied nirdee ahahah
Ben sabit kalmadım ki 600 gram almışım
BiliyorumEvet ayni hatalar olmasin diye bir hatirtalayim dedimyarın tartı günü biliyormusun
Evet cezali aynı kalırsaBu soru arada kaynamış galibaInfinite Soul kilo aynı kalırsa da ceza var dimi
Nasil gidiyor tatilinburdayım canım
Güzel gidiyor maşallah. Az yemeye çalışıyorum. Ama regl şişkinliği var.Nasil gidiyor tatilin
Iyi yerleştirmemiş ola bilirmisin acaba?Şuanda acıyormuGüzel gidiyor maşallah. Az yemeye çalışıyorum. Ama regl şişkinliği var.
Kızlar bir de tampon dün iyiydi ama bugün çok canımı acıttı neden acaba? Bilgisi olan var mı? Çok sık kullandığım bi şey değil.
Oturup kalkarken acıyor. Değiştirdim daha ufak boy taktım hala acıyor. Anlamadım. Tahriş oldu belki deIyi yerleştirmemiş ola bilirmisin acaba?Şuanda acıyormu
Bazen alerji veriyor tamponlar dikkat etOturup kalkarken acıyor. Değiştirdim daha ufak boy taktım hala acıyor. Anlamadım. Tahriş oldu belki de
Afiyet olsun11:30 ilk öğün
Kabaklı havuçlu omlet
Zeytin, peynir, domates
İncir
Tam buğday tost
Eki Görüntüle 3480104
Ahahah yok kuşum buralardayım, ama ev işi iş güç bebe derken çok yazamadım konuyaLa vie en Rosee da yok bak ne zamandır, siz gizli gizli mi kilo veriyosunuz yoksaaa
İncirlerin kesilişe bak sanaaatt11:30 ilk öğün
Kabaklı havuçlu omlet
Zeytin, peynir, domates
İncir
Tam buğday tost
Eki Görüntüle 3480104
Hiç takip etmiyorsun ben hep buradayım semt bizimyok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeortada mı kalaydım zorla bende ara verip iyice kilo mu alaydımm ahahah bakk hem hala herkes yokki Margaret Hale nerdee Processes nirdee Delirtiyor nirdee @accessdenied nirdee ahahah