- 30 Aralık 2022
- 2.983
- 12.021
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.061
ayyy yerimde duramıyorum napiimm aynı böyleyimmmEmojilere doyamadın be kadın
Akışta terör estiriyorsun, burada minnoş.Ay cezada yalnız olmıcam mı yoksaaa
Yarışmada olduğu için ola bilirmi
Birazdan lattemin yanında Starbucks kurabiyemi yiyeceğim kızlar. Üzgünüm…
diyet yapan kadının ne işi var kurabiyeynen banane bananee ben evime beyaz un almıyorum beeeYarışmada olduğu için ola bilirmi
Sakınnn kavga etmeyin kazen abi hepimizi atar valla gruptanAkışta terör estiriyorsun, burada minnoş.
aahahah baakk baaakkBirazdan lattemin yanında Starbucks kurabiyemi yiyeceğim kızlar. Üzgünüm…
Yoo hiç de bir şey yapmıyorum durup dururken bana saldıran biri var ama. Buraya neden taşındığını anlamadım ama, o ayrı burası ayrı.Akışta terör estiriyorsun, burada minnoş.
Birazdan oğlanın beslenmesi için kek yapacağım gerçeği…diyet yapan kadının ne işi var kurabiyeynen banane bananee ben evime beyaz un almıyorum beee
Yok be kıza bir şey demedim. Noluyor diyecektim akışta, tırstım. Baktım burada her şey güllük gülistanlık.Sakınnn kavga etmeyin kazen abi hepimizi atar valla gruptan
Bende anlamadım birilerinin sinirleri tavan herhalde dünden beri kavgalar bitmediYok be kıza bir şey demedim. Noluyor diyecektim akışta, tırstım. Baktım burada her şey güllük gülistanlık.
Ama normalde diyet topiklerinde kavga olur, polemik dedikodu olur. Yönetim üyeleri siteden atar. Burada yok. Ne biçim diyet topiği burası yav ahshjdjdYok be kıza bir şey demedim. Noluyor diyecektim akışta, tırstım. Baktım burada her şey güllük gülistanlık.
yaa neresi neresii merak ettimmBende anlamadım birilerinin sinirleri tavan herhalde dünden beri kavgalar bitmedi
Burası eğlenceli bir topik ya kavga gürültüye yer yok etmeyin eylemeyin kızlarAma normalde diyet topiklerinde kavga olur, polemik dedikodu olur. Yönetim üyeleri siteden atar. Burada yok. Ne biçim diyet topiği burası yav ahshjdjd
Hiiç sorma söylemem dedikodu yasaahhyaa neresi neresii merak ettimm
Yemek topiğinden arkadaşlarla Instagram’da ekliyiz biz yav o yasak değil.Burası eğlenceli bir topik ya kavga gürültüye yer yok etmeyin eylemeyin kızlar
Yanlışlıkla numaralaşmak instagramlaşmak falan istersiniz hepimiz yanarız asla acımıyorlar kazen abi kendi elleriyle siteden atıyor 2kez denk geldim kalıcı banlandılar
Öyle değil ya özelden ne yapiyorlarsa o başka ama daha geçen mayis anneleri bir birilerinin instagramda bulmuşlar hepsi eklemiş falan hep bunu konuşmuşlar grupta uyarmadan hepsinin kellesi gitti valla bilemiyorumYemek topiğinden arkadaşlarla Instagram’da ekliyiz biz yav o yasak değil.
Hmmm olabilir. Aman dikkat.Öyle değil ya özelden ne yapiyorlarsa o başka ama daha geçen mayis anneleri bir birilerinin instagramda bulmuşlar hepsi eklemiş falan hep bunu konuşmuşlar grupta uyarmadan hepsinin kellesi gitti valla bilemiyorum
Evet ayni hatalar olmasin diye bir hatirtalayim dedimHmmm olabilir. Aman dikkat.