- 18 Ağustos 2022
- 2.925
- 9.026
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.041
Sen nasıl unutuyorsun canım benim hep aklımda çarşamba geldi gelecek tartııı diyeYarın tartı günü kimsede söylemiyor aşk olsun
Regl oldum hemen aynı kiloya döndüm ya bu nasil şişmektir arkadaş tartimi kafayi yedi bedenim mi anlamadim
Sorunlardan kafamın ayıldığımı varSen nasıl unutuyorsun canım benim hep aklımda çarşamba geldi gelecek tartııı diye
Birazcik öyle oldu bugün tartıldım
Hadi atalım gruptan
Kaç oldun bak hiç söylemiyo da, nazar etmeyiz merak etmeBirazcik öyle oldu bugün tartıldım
Aynen yaa accese kızıyordu bi de zayıfladı diye şimdi kendi zayıflamış bizi bırakmış öyle ortada püüHadi atalım gruptanzayiflar çıksın kasıyor
Yaziklar olsun bari bir kilo fazla bırak destek amaçlıKaç oldun bak hiç söylemiyo da, nazar etmeyiz merak etme
Aynen yaa accese kızıyordu bi de zayıfladı diye şimdi kendi zayıflamış bizi bırakmış öyle ortada püü
Ben ondan vermiyorum zaten destek amaçlı 3 kilo bıraktım size kızYaziklar olsun bari bir kilo fazla bırak destek amaçlı
Işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlıkBen ondan vermiyorum zaten destek amaçlı 3 kilo bıraktım size kız
yaa yok kuzum ondan değil ben bi zayoflama topiğindeyim orda da tartı günümüz şuan görülmesin ahahaha ama iyiyim yani şuan aradaKaç oldun bak hiç söylemiyo da, nazar etmeyiz merak etme
Aynen yaa accese kızıyordu bi de zayıfladı diye şimdi kendi zayıflamış bizi bırakmış öyle ortada püü
aşkooo ben neydem yok mu olam daha neydemm ahahahaYaziklar olsun bari bir kilo fazla bırak destek amaçlı
ahahahHadi atalım gruptanzayiflar çıksın kasıyor
Hem de başka topikle aldatıyorsun bizi inanmıyorum hem zayıf hem satıcıyaa yok kuzum ondan değil ben bi zayoflama topiğindeyim orda da tartı günümüz şuan görülmesin ahahaha ama iyiyim yani şuan aradaaccessdenied gibi bi gelir karıştırırım ortalığı ahahah
Ihanetkar kadın püüHem de başka topikle aldatıyorsun bizi inanmıyorum hem zayıf hem satıcı
yok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeHem de başka topikle aldatıyorsun bizi inanmıyorum hem zayıf hem satıcı
Benim motivasyonum hiç yok bu ara ya. Bazen gidiyor öyle diyet perileri.yok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeortada mı kalaydım zorla bende ara verip iyice kilo mu alaydımm ahahah bakk hem hala herkes yokki Margaret Hale nerdee Processes nirdee Delirtiyor nirdee accessdenied nirdee ahahah
Ay cezada yalnız olmıcam mı yoksaaaGünaydın benim de reglim yeni bitti tartıda aynı kiloyu görürsem ne olacakbana da ceza gelir mi sayın sayfa yöneticisi infinite soul
bak ben diyeyimyok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeortada mı kalaydım zorla bende ara verip iyice kilo mu alaydımm ahahah bakk hem hala herkes yokki Margaret Hale nerdee Processes nirdee Delirtiyor nirdee accessdenied nirdee ahahah
Emojilere doyamadın be kadınyok kız sizin yazın tatil yaparken 3 ay yaz boyu yemedim yemedimm siz beni satıp dağıldınız esas beeeortada mı kalaydım zorla bende ara verip iyice kilo mu alaydımm ahahah bakk hem hala herkes yokki Margaret Hale nerdee Processes nirdee Delirtiyor nirdee accessdenied nirdee ahahah