- 17 Aralık 2011
- 821
- 445
- 48
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.021
Kıyamam sana canım bebeğin çok mu küçük.zayif olman psikolojinden inan onrmli değil.Biraz gevse rahatla bir gün yedin diye kg almazsın.uzmanlar bir günde yedigimizden kilo almadigimizi.sureklilik arzeden aliskanliklarimizin kilo aldirdigini söylüyor.lutfen önce ruh sagligin sonra zayıflamak düşüncen olsunMotivasyonum sıfır, kilo aldım. Toparlanamıyorum bir türlü. Çok uykusuzum oğlum uyumuyor yorgunum ve hava çok kötü, hiçbir şeye enerjim yok
Ne bir günü ne zamandır yiyorum valla kilo aldım orası kesin, küçük değil aslında 1 yaşında ama uykusu çok kötü bu aralarKıyamam sana canım bebeğin çok mu küçük.zayif olman psikolojinden inan onrmli değil.Biraz gevse rahatla bir gün yedin diye kg almazsın.uzmanlar bir günde yedigimizden kilo almadigimizi.sureklilik arzeden aliskanliklarimizin kilo aldirdigini söylüyor.lutfen önce ruh sagligin sonra zayıflamak düşüncen olsun
Olsun önce sen iyi ol kilolarini verirsin yavaş yavaş.Daha küçük sayilir. Rabbim güç kuvvet versinNe bir günü ne zamandır yiyorum valla kilo aldım orası kesin, küçük değil aslında 1 yaşında ama uykusu çok kötü bu aralar
Ya çizelgeye baktım şimdi sen hedefe yaklaşmışsin neden stres yapıyorsun canimNe bir günü ne zamandır yiyorum valla kilo aldım orası kesin, küçük değil aslında 1 yaşında ama uykusu çok kötü bu aralar
Öyle müthiș bir grubuz iştegruptaki birliktelik enerjisine bak be regller bile birlikteuğraşsan denk gelemez
Benimde oturup.yiyesim var valla yalan yokMotivasyonum sıfır, kilo aldım. Toparlanamıyorum bir türlü. Çok uykusuzum oğlum uyumuyor yorgunum ve hava çok kötü, hiçbir şeye enerjim yok
Grubumuzun ismide yeminli zayiflamaya yemin ettiniz veremeden gidemezsinizKızlar çok şükür bin şükür bugünde kazasız belasız kaçaksız geçersiz atlattım. Çarşamba sabahına kadar tartışmalara yemin ettim sonucu merak ediyorum. 103 ile başladım aslında 96 ya inmistim ama bir süre moralim yerlerdeydi tatlıya çöktüm tekrar 99.9 ları gördüm. Sürekli tartışmaktan motivasyonunu düşürüyor o yüzden yemin ederek tartilmiyorum .
Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık su detox sirkeli
Sabah 11 .00 1 dilim kepek ekmek az peynir 5 zeytin 3 dilim füme çay
Ara 3 tane erik 2 tane hünnap
Ara Türk kahvesi yarım züber
Akşam ton balıklı salata ev limonatası şekersiz 1 dilim ekmek
Su 3litre maden suyu içerim
Grubumuzun ismide yeminli zayiflamaya yemin ettiniz veremeden gidemezsiniz
gruptaki birliktelik enerjisine bak be regller bile birlikteuğraşsan denk gelemez
Regller derken neyi kastettin acabagruptaki birliktelik enerjisine bak be regller bile birlikteuğraşsan denk gelemez
Çok uzun süredir bu civarda takıldım kaldım ben sıkıldım artık bir versem de kurtulsam diyorum ömrüm boyunca diyette mi kalcam yoksaYa çizelgeye baktım şimdi sen hedefe yaklaşmışsin neden stres yapıyorsun canim
adeti diyor işte grupta nerdeyse herkes adet oldu yaRegller derken neyi kastettin acaba
Günaydın